nie, ale jak już do tego dojdzie to koszt szybko podskoczy do 10k zł (ASO)
jest taki żart: "ile kosztuje NIC w ASO Subaru? 500zł."
Co jak co, ale serwisowanie subaru w ASO po gwarancji wydaje mi się nonszalancją . Tym bardziej, że jest sporo miejsc, gdzie ogarniają (np. 4turbo a są tańsi niż ASO z tego co się zorientowałem)
Z drugiej strony, podoba mi się to, że na stronie subaru jest podany koszt wszystkich przeglądów. Nigdzie wcześniej się z tym nie spotkałem. Zwykłe przeglądy nie kosztują niewiadomo ile, moim zdaniem poziom cenowy podobny jak np. Honda.pcs - Nie 05 Wrz, 2010 moim zdaniem, przy Twoich zalozeniach to te auta sie kompletnie nie nadaja, no moze wrxem by sie dalo na codzien jeszcze jezdzic.
A czy H6 nie jest czasem paliwozerne do potegi? Ja bym wziął A4 2.0 t quattro w takim razie. Ewentulanie WRXa.. Ralli art jakos nie,a golf ma haldex i jedzie srednio.
A A4 nie ma Haldexa ?
Klasa średnia to dla mnie deko za duże auta.
Właśnie wróciłem do domu po weekendzie za miastem. Ledwo zaparkowałem Punto.
Z przodu zostało 20cm, z z tyłu tylko tyle żeby się nogi zmieściły i jakoś bagażnik wyładować.
Codziennie jest taka sama sytuacja, albo gorsza - parkowanie na zakazie.Drone - Nie 05 Wrz, 2010
Coraz bardziej przekonuję się do takiego Audi, chociaż wersja 5D tego modelu mi średnio podchodzi wizualnie.
Ten konkretny jest za stary i ma skórę , ale pewno da się w przeciągu kilku miesięcy znaleźć odpowiedni egzemplarzkosmita - Nie 05 Wrz, 2010
Drone napisał/a:
A A4 nie ma Haldexa ?
Nie, torsena. Silnik wzdłużnie = torsen,silnik poprzecznie (płyta golfa)=haldex.
Drone napisał/a:
Klasa średnia to dla mnie deko za duże auta.
Ciężko Ci będzie znaleźć coś z tymi założeniami w klasie kompaktów.jozekrj - Nie 05 Wrz, 2010 przy małym dziecku skóra jest jak najbardziej okPiTT - Nie 05 Wrz, 2010
jozekrj napisał/a:
przy małym dziecku skóra jest jak najbardziej ok
podobno
gorzej jak jest perforowana jozekrj - Pon 06 Wrz, 2010 to prawda Drone - Pon 06 Wrz, 2010