Techniczne - Clio Sport 2002, problemy z silnikiem
Nath - Śro 08 Wrz, 2010 Przy takim zejsciu glowicy nic nie odczujesz Marek23 - Śro 08 Wrz, 2010 Blok byl prosty. Naciagnely sie gwinty w bloku i przy standardowej sile przykrecenia nie trzymalo to tak jak powinno. Niby probujemy z mocniejszym dociagnieciem,a jak to nic nie da to wjezdza silnik od Wasqa. Gwinty naciagnely sie z mega przegrzania jakie mialm na rajdzie w Bedzinie. Zobaczymy...M - Śro 08 Wrz, 2010 Marek ja Ciebie widzę w niezniszczalnym typerze 250koni NA,
ja to wiem i i ty to wiesz więc po co to owlekac Marek23 - Śro 08 Wrz, 2010 Type R nie ucieka tył, wiem to od Chuchały. Nudzą mnie podsterowne samochody...Anonymous - Śro 08 Wrz, 2010
Marek23 napisał/a:
Blok byl prosty. Naciagnely sie gwinty w bloku i przy standardowej sile przykrecenia nie trzymalo to tak jak powinno. Niby probujemy z mocniejszym dociagnieciem,a jak to nic nie da to wjezdza silnik od Wasqa. Gwinty naciagnely sie z mega przegrzania jakie mialm na rajdzie w Bedzinie. Zobaczymy...
Troche rzeźba Marku z tym mocniejszym dociąganiem...Marek23 - Śro 08 Wrz, 2010
Cytat:
Troche rzeźba Marku z tym mocniejszym dociąganiem...
Myslisz,ze to nie zagada? Dzisiaj tak przepaluje auto,ze albo przezyje abo wsadzam drugi silnik...Bad-i - Śro 08 Wrz, 2010
Marek23 napisał/a:
Type R nie ucieka tył, wiem to od Chuchały. Nudzą mnie podsterowne samochody...
A ja dzisiaj slyszalem zupelnie co innego
Trzymam kciukersony za silnik - ale nie martw sie nie tylko tobie dzisiaj sie cos psuje Jaco - Śro 08 Wrz, 2010 I jak fura ?Marek23 - Śro 08 Wrz, 2010 O 23 lece kaziu1985pn - Czw 09 Wrz, 2010 Marek23, no i jak lata silnik ??kaziu1985pn - Czw 09 Wrz, 2010 tak BTW jeśli dobrze liczę to splanowanie w sumie o 0,4mm w przypadku sporta zwiększa stopień z 11,2 na ~11,7.Marek23 - Czw 09 Wrz, 2010 Cieknie dalej. Pomijam to,ze mechanika przerosla sytuacja, to co jest? W sumie ciekawy case jakby to powiedzial ktos po studiach ze stolicy
Skladam z dwoch silnikow jeden,moze bede mial 340 koni...ade - Pią 10 Wrz, 2010 jakies jaja galaktyczne...:]dzik - Pią 10 Wrz, 2010 pewnie wyjdzie ze cieknie z ukladu a nie z silnika
jak cieknie z termostatu to plamy pod samochodem nie uswiadczysz, przecieku tez nie widac, ale zbiorniczek na 200km moze nie wystarczycmartin.h - Pią 10 Wrz, 2010 U mnie też ubywało płynu, plam żadnych nie było, dopiero jak rozjebała się chłodnica było wiadomo skąd były przecieki. Kapało na zderzak stąd żadnych plam pod samochodem