Anonymous - Czw 23 Wrz, 2010 motor to jest w pompie do gnoju... ale no offence
Fakt debil na motocyklu to debil na motocyklu...Janusz - Czw 23 Wrz, 2010
M napisał/a:
Kolega zaprosił was ładnie na zakończenie sezonu a wy wylewacie żale jak jacyś sfrustrowani kapelusznicy...
jak zawsze... nikt nic do motocykli nie ma... ale od słowa do słowa przeistoczyło sie to w nagonkę
ja z kolei pragnę zaprosić Kolege grina do Radomia
grin napisał/a:
Szkoda Jacek, że miałeś okazję poznać tylko te 95%, bo reszta, 5%, a może jednak więcej to na prawdę świetni ludzie, dla których 2oo to nie tylko lans w skórze pod kolumną, ale część ich życia.
Ja nie uważam ze wszyscy motocykliści sa źli, tylko ze irytują mnie np. te naklejki z lusterkami, bo jak można żądać od innych czegoś, czego samemu sie nei robi. Sam swego czasu śmigałem na bzyku, i napewno do tego powrócę
Ale co do tej paplaniny o "stylu zycia" to proszę Cie... Odmienny styl życia to maja może romowie który nie maja stałych domów tylko podruzuja po całym świecie. Miały taki może tez kiedyś ganki motocyklowe w czasie dobrobytu w USA. Ale to całe paplanie o odmiennym stylu życia to tylko zwykłe podnoszenie jakichś bezsensownych wartości. Nie maja sie czym pochwalić to mówią o odmiennym stylu życia. Niby w jaki sposób ten odmienny styl życia prowadza?? jeżdżą na zloty ?? ( my tez), upalaj?? (my tez), pucują, dmuchają i chuchając na maszyny?? (my tez). chodza do pracy tak samo jak zwykli ludzie, maja domy tak samo jak zwykli ludzie, rodziny tez, psy itp, jedyna różnica jest taka ze jak jest ciepło to nie jeżdżą samochodami tylko motocyklami. a Pozatym to to jest po prostu hobby tyle. No chyba ze każdy z nas ma "styl życia" Anonymous - Czw 23 Wrz, 2010 Nie, ale choćby z zasady każdy motocyklista powinien się zatrzymać przy koledze który z jakiś powodów zatrzymał się na drodze, nawet jeśli nie okazuje tego, że takiej pomocy potrzebuje.
Wystarczy się zatrzymać zapytać czy all ok i jechać dalej. Nie istotne czy zatrzymał się przewietrzyć jajka czy odlać się czy sprzęt padł. Sam się z tym spotkałem nie raz, również i nie raz spotkał mnie zawód.
To apropo stylu życia. Fakt, może użyłem górnolotnie, ale w ślinotoku to mi się napatoczyło.
A i dzięki za zaproszenie, upalaliśmy już nie raz 2oo w mieście sexu i biznesu Jak będę następnym razem jakoś może mini-spot zorganizujemy.Loko - Czw 23 Wrz, 2010
grin napisał/a:
A i dzięki za zaproszenie, upalaliśmy już nie raz 2oo w mieście sexu i biznesu Jak będę następnym razem jakoś może mini-spot zorganizujemy.
Januszek miał raczej na myśli zebyś wpadł samochodem , nie chcemy żebyś nas blokował na torze 106 - Czw 23 Wrz, 2010
Loko napisał/a:
grin napisał/a:
A i dzięki za zaproszenie, upalaliśmy już nie raz 2oo w mieście sexu i biznesu Jak będę następnym razem jakoś może mini-spot zorganizujemy.
Januszek miał raczej na myśli zebyś wpadł samochodem , nie chcemy żebyś nas blokował na torze
heheh gdzies na forum jest odpowiednie do tego tematu zdjecie michala
z wyrazowa.. jak na kretej sekcji blokuja go 2 motocykle
przypomnialo mi sie ze u loko na prawym to chyba nawet wyprzedzalem
jakiegos motocykliste Loko - Czw 23 Wrz, 2010 [quote="106"][quote="Loko"]
grin napisał/a:
jakiegos motocykliste
Zgadza się i on też nie patrzył w lusterka, bo był jakiś taki mocno zdziwiony i na postoju coś wyleciało mu z nogawki, jakas substancja stała o brązowym zabarwieniu i nieprzyjemnej woni. Janusz - Czw 23 Wrz, 2010
106 napisał/a:
jakiegos motocykliste
na wyrazowie to nawet ja seryjna foką na jakichś śmietnikowych oponach brałem motocyklistów Anonymous - Czw 23 Wrz, 2010 a ja wam moge udzileic kilku porad nt.napyerdalania motocyklistów,co by była rownowaga moge tez nt napyerdalania kierowców aut Janusz - Czw 23 Wrz, 2010
Cytat:
a ja wam moge udzileic kilku porad nt.napyerdalania motocyklistów,co by była rownowaga moge tez nt napyerdalania kierowców aut
co rozumiesz po przez "napyerdalanie" motocyklistów/kierowców ??
chetnie posłucham mi - Czw 23 Wrz, 2010 na wyrazowie pandą dało się ścigacze wciągać, ale to tor zdecydowanie faworyzujący dwuśladymichool_vt - Czw 23 Wrz, 2010
grin napisał/a:
szczególnie gdy lecisz grubo w dużym ruchu
ja czasami latam grubo ponad 50km/h
na przyklad 60km/h x)
106 napisał/a:
heheh gdzies na forum jest odpowiednie do tego tematu zdjecie michala
z wyrazowa.. jak na kretej sekcji blokuja go 2 motocykle
jakiegos motocykliste
ehh piekne czasy szymlorek - Czw 23 Wrz, 2010 W sumie mam niebywałe szczęście znać właścicieli motocykli którzy wszyscy co do jednego widać mieszczą się w tych waszych 5% normalnych !
Nie wiem za dużo o motocyklach ale w salonie saaba we wro jest też salon ducatti i wszystkie te motocykle tam stojące robią niesamowite wrażenie.
Ten niesamowicie mnie kręci
Ducati Hypermotard 1100
Kiedyś pod domem widziałem coś takiego :
Buell xb12
Jak dla mnie rewelacyjny, dla niego zrobiłbym nawet prawo jazdy na motocykl michool_vt - Czw 23 Wrz, 2010 buell mistrz!Anonymous - Czw 23 Wrz, 2010 Ducati mistrz!
Kocham dźwięk Monstera, chodzącego jak stara kur.wa Ryba - Czw 23 Wrz, 2010 ema grin,
ja na pewno jestem na zakończeniu sezonu.