Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Xsara II 1,6 16V 110KM
Anonymous - Sob 02 Paź, 2010
Vlodarsky napisał/a:
róbuje Ci udowodnić, że nie zapłaciłbyś za kolejne badania udowadniające,że Twoje widzi mi się nie jest prawdą... n
Powtarzam jeszcze raz - to nie było moje auto więc firma za to by nie zapłaciła. Gdyby było moje to ciągnałbym to dalej.
I jeszcze raz, wielkimi literami TO NIE BYŁO "WIDZI MI SIĘ", auto było wyraźnie słabsze...
Jak na razie to Ty wrzucasz wszystkich do jednego wora, twierdząc na każdym kroku że ludzie narzekający na aso to debile....
Jasne, przecież każde ASO jest super, w każdym pracują świetnie wykształceni fachowcy, a klienci nie mają prawa narzekać... bo nie.
A te Twoje żałosne teksty o ograniczeniu i wycieczki osobiste łaskawie sobie daruj...Anonymous - Sob 02 Paź, 2010 Drugi przykład z innego aso - nasz znajomy zrobił kiedyś eksperyment - poznaczył sobie filtry: powietrza, oleju i kabinowy. po okresowym przeglądzie oczywiście na fakturze były policzone wszystkie filtry, i wymiana oleju, i dziwnym trafem założyli mu filtry z takimi samymi znaczkami
Tak, jasne, klienci narzekający są debilami... wszystkie aso są super...Vlodarsky - Sob 02 Paź, 2010
AndreXSi napisał/a:
Jak na razie to Ty wrzucasz wszystkich do jednego wora, twierdząc na każdym kroku że ludzie narzekający na aso to debile....
Czy mogę prosić o dodanie ostrzeżenia AndreXSi za pomówienia mojej osoby ?
Gdzie piszę, że uważam ludzi narzekających na ASO za debili ?
Wyjaśniłem dokładnie o co mi chodzi - Ty szukasz problemu. Ja wystawiłem ogłoszenie a Ty piszesz o swoich problemach z jakimś ASO.
AndreXSi napisał/a:
Jasne, przecież każde ASO jest super, w każdym pracują świetnie wykształceni fachowcy, a klienci nie mają prawa narzekać... bo nie.
Jak byś wiedział ile gwarancji jest uznawanych a ile odrzucanych i z jakiego powodu przestał być pisać tu bzdury. ASO są różne - lepsze czasem gorsze. W jednych pracownicy kradną a w innych oszukują klientów. Więc problem raczej w ludziach a nie w firmie zaczynającej się od "ASO" (to apropos tych "złych")
Cytat:
A te Twoje żałosne teksty o ograniczeniu i wycieczki osobiste łaskawie sobie daruj...
A teraz poczytaj sobie jeszcze raz i przestań już mieszać :
AndreXSi napisał/a:
Hehe, aso peżo we wro, mieliśmy w firmie kilka identycznych 407-mek z których jedna ewidentnie była słabsza, miałem wrażenie jakby turbo ładowało troche mniej. Jade do aso i mówie w czym problem, w tym żeby sprawdzili ciśnienie doładowania. Byli w stanie tylko zczytać błędy z kompa, oczywiście było czysto wiec wyebali mnie z kwitkiem że z autem wszysztko ok.
Tak Vlodarski, wszystkie ASO są kryształowe
zasugerowałeś tu, że ja uznaje wszystkie ASO za kryształowe - nie jest tak
Budujesz u ludzi zdanie o mnie na nieuzasadnionych wymysłach.
Vlodarsky napisał/a:
a tak z ciekawości miałeś na to jakiś dowód, że jest słabsza ? reklamowałeś ich usługę później ? zapłaciłbyś za ew. badanie na hamowni lub za diagnostykę gdyby się okazało, że jest dobrze ? zgłosić możesz, że masz wiatry po fasoli jadąc 85km/h zawsze o 6 rano. Jeśli nie jesteś w stanie tego pokazać/udowodnić/zaprezentować serwisowi to nie wymagaj, żeby sprawdzali każdą rzecz "bo tobie się wydaje" bo późnie jak się okaże, że jest dobrze to będziesz mówił "przecież mam gwarancję i nie zapłacę za to sprawdzenie mojego wymysłu"
ja kiedyś byłem w kiblu - skończył się papier więc wyszedłem i już więcej tam nie wróciłem.
Tu wyjaśniłem Ci, że nikt nie ma obowiązku rozbierania Ci samochodu na gwarancji jeśli nie ma ku temu uzasadnienia. Twierdzenie "mi się tak wydaje nie jest uzasadnieniem" wykonali co mogli we własnym zakresie na swój koszt i wydali auto. Ty nie reklamowałeś ich usługi ani nie przedstawiłeś dowodów na to, że masz powód aby tak twierdzić.
AndreXSi napisał/a:
Jedynum dowodem była dupohamownia. Mieliśmy 6 407-mek które trafiły do nas jako nowe i w tej jednej było nie halo.
Gdyby to było moje auto to ciągnałbym tą sprawę dalej, a jako że było non stop używane i ten spadek mocy nie uniemożliwiał użytkowania temat olałem.
Tu powiedziałeś, że dupohamownia - czyli żaden dowód.
AndreXSi napisał/a:
Uwielbiam ten Twój ton wypowiedzi Widać że pracujesz w ASO bo właśnie próbujesz mi udowodnić że nie miałem racji i auto rozwijało pełną moc, a mnie się tylko coś ubzdurało
Tu napisałeś, że Ci udowadniam, że nie miałeś racji i auto rozwijało pełną moc...
czyli znowu "Budujesz u ludzi zdanie o mnie na nieuzasadnionych wymysłach."
Bo : ja napisałem, że nie miałeś dowodów, a nie, że auto rozwijało pełną moc (nie weryfikowałem tego - wykazałem tylko, że nie potrafiłeś tego udowodnić)
Vlodarsky napisał/a:
naucz się czytać ze zrozumieniem to będę miał o czym z Tobą rozmawiać - zwyczajnie nie lubię takiego ględzenia i wrzucania wszystkich do jednego wora... świadczy to o Twoim ograniczeniu tylko. W jednym monopolowym była niemiła Pani i później taki ktoś jak ty pisze "nie chodźcie do monopolowych - tam wszyscy są niemili !!! " Robisz hałas dla samego hałasu...
próbuje Ci udowodnić, że nie zapłaciłbyś za kolejne badania udowadniające,że Twoje widzi mi się nie jest prawdą... na swój koszt zrobili podstawowe badania i wypuścili auto.
Wystarczy, ze jeden z tych samochodów miał innej firmy układ wtryskowy i będzie inaczej jechał.
Tu ja Ci wyjaśniam, że nie czytasz ze zrozumieniem i jaki może być teoretyczny powód odczucia słabszego samochodu.
To o ograniczeniu było odnośnie Twojego braku czytania ze zrozumieniem - za co przepraszam.
AndreXSi napisał/a:
Powtarzam jeszcze raz - to nie było moje auto więc firma za to by nie zapłaciła.
Nie powtarzasz tylko pierwszy raz mówisz to raz. A dwa, że do tego właśnie dążyłem moją wypowiedzią między innymi - żebyś zrozumiał, że nikt nie będzie bezpodstawnie wydawał pieniędzy na "wydaje mi się" (bo dowodów nie było poza odczuciem)
AndreXSi napisał/a:
Drugi przykład z innego aso - nasz znajomy zrobił kiedyś eksperyment - poznaczył sobie filtry: powietrza, oleju i kabinowy. po okresowym przeglądzie oczywiście na fakturze były policzone wszystkie filtry, i wymiana oleju, i dziwnym trafem założyli mu filtry z takimi samymi znaczkami
Tak, jasne, klienci narzekający są debilami... wszystkie aso są super...
Zrób to samo u mnie i zobaczymy. A tu tylko udowadniasz, że LUDZIE pracujący w jakimś warsztacie czy to ASO czy inny zwyczajnie ukradli filtry dla siebie bo z magazynu (w ASO) dostali je na pewno... Problem w ludziach.
Czym się zajmujesz Andre?
no i najważniejsza rzecz - jeszcze jedno kłamstwo na temat mojej osoby, a lepiej się do mnie nie zbliżaj.
Poza tym przeczytaj temat
Cytat:
[s] Xsara II 1,6 16V 110KM
Chcesz kupić ? obejrzeć ? nie ? to spadaj.Jakarti - Sob 02 Paź, 2010 loozujcie poslady
Ąndre - po co to ciagnac caly czas?
Marek - po co dajesz sie prowokowac? zamykamy. jak znajde chwile to wywale smieci.