To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Astra GSi 16v brzydka i drogo

Loko - Wto 28 Wrz, 2010

kubas napisał/a:
Żydomason napisał/a:
kubas będzie milionerem ;D

prędzej szejkiem !

Obstawiam jednak lotnika :>

ade - Śro 29 Wrz, 2010

vitesse napisał/a:
ade napisał/a:
Żydomason napisał/a:
swoją drogą dla potencjalnego kupującego zderzenie tego co tu na temat samochodu napisano z obrazem rzeczywistym może być lekkim szokiem ;D

w sensie, ze opis nie oddaje tego jak auto szybko leci??:D:P

chodzi chyba o to ze tak wyglada :)
no chyba ze je porzadnie ogarnoles

wyglada zdecydowanie gorzej niz wczesniej :rotfl:

ade - Śro 29 Wrz, 2010

kij z wami:D nie chcecie to nie, na radomiu pokaze klase i sie zbuduje lepsza furke :jupi:
fydi - Śro 29 Wrz, 2010

moim zdaniem tajemnica astry tkwi w dwóch rzeczach:
a) modyfikator plus
b) to, że podłużnice jak i połowa auta jest przeżarta przez rdze, dzięki temu asterix waży 596 kg

GeKo - Śro 29 Wrz, 2010

ade, Ja tam jestem ciekaw czy faktycznie łoi sporty :] P.S na Radomiu nie będzie możliwości konfrontacji :]
Janusz - Czw 30 Wrz, 2010

Cytat:
ade, Ja tam jestem ciekaw czy faktycznie łoi sporty :] P.S na Radomiu nie będzie możliwości konfrontacji :]

mnie łoi ;p

Tomcat - Czw 30 Wrz, 2010

Janusz napisał/a:
Cytat:

mnie łoi ;p

Twojego nawet moje Saxo łoji :P ale fakt, że my się tak cieliśmy na może jedną długość, albo i pół, a Ade był hen hen z przodu :P

Janusz - Pią 01 Paź, 2010

Cytat:
Twojego nawet moje Saxo łoji :P ale fakt, że my się tak cieliśmy na może jedną długość, albo i pół, a Ade był hen hen z przodu :P

u nas było tak, ze ile zyskałeś na starcie tyle zostawało do końca :P dokręcaliśmy chyba 3 tylko. Na 4 biegu z 60 do 180 bym Cie złoił :rotfl:

Tomcat - Pią 01 Paź, 2010

Janusz napisał/a:
Cytat:

u nas było tak, ze ile zyskałeś na starcie tyle zostawało do końca :P dokręcaliśmy chyba 3 tylko. Na 4 biegu z 60 do 180 bym Cie złoił :rotfl:

Aaaaa jakby babcia miała wąsy to by była... Tobą ;D Raczej cały pierwszy bieg miałem lepszy, ale to nic, winning is a winning :faja: Chodziło mi jednak o to, że nasze słodziakowe auta objechała zardzewiała Oplownia.

Janusz - Sob 02 Paź, 2010

Tomcat napisał/a:
Chodziło mi jednak o to, że nasze słodziakowe auta objechała zardzewiała Oplownia.

nie da się ukryć :D

Tomcat napisał/a:
Aaaaa jakby babcia miała wąsy to by była... Tobą ;D

aaa nie znasz tego, frajer !!