Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Astra GSi 16v brzydka i drogo
Loko - Wto 28 Wrz, 2010
kubas napisał/a:
Żydomason napisał/a:
kubas będzie milionerem
prędzej szejkiem !
Obstawiam jednak lotnika ade - Śro 29 Wrz, 2010
vitesse napisał/a:
ade napisał/a:
Żydomason napisał/a:
swoją drogą dla potencjalnego kupującego zderzenie tego co tu na temat samochodu napisano z obrazem rzeczywistym może być lekkim szokiem
w sensie, ze opis nie oddaje tego jak auto szybko leci??:D:P
chodzi chyba o to ze tak wyglada
no chyba ze je porzadnie ogarnoles
wyglada zdecydowanie gorzej niz wczesniej ade - Śro 29 Wrz, 2010 kij z wami:D nie chcecie to nie, na radomiu pokaze klase i sie zbuduje lepsza furke fydi - Śro 29 Wrz, 2010 moim zdaniem tajemnica astry tkwi w dwóch rzeczach:
a) modyfikator plus
b) to, że podłużnice jak i połowa auta jest przeżarta przez rdze, dzięki temu asterix waży 596 kgGeKo - Śro 29 Wrz, 2010 ade, Ja tam jestem ciekaw czy faktycznie łoi sporty P.S na Radomiu nie będzie możliwości konfrontacji Janusz - Czw 30 Wrz, 2010
Cytat:
ade, Ja tam jestem ciekaw czy faktycznie łoi sporty P.S na Radomiu nie będzie możliwości konfrontacji
mnie łoi Tomcat - Czw 30 Wrz, 2010
Janusz napisał/a:
Cytat:
ade, Ja tam jestem ciekaw czy faktycznie łoi sporty P.S na Radomiu nie będzie możliwości konfrontacji
mnie łoi
Twojego nawet moje Saxo łoji ale fakt, że my się tak cieliśmy na może jedną długość, albo i pół, a Ade był hen hen z przodu Janusz - Pią 01 Paź, 2010
Cytat:
Twojego nawet moje Saxo łoji ale fakt, że my się tak cieliśmy na może jedną długość, albo i pół, a Ade był hen hen z przodu
u nas było tak, ze ile zyskałeś na starcie tyle zostawało do końca dokręcaliśmy chyba 3 tylko. Na 4 biegu z 60 do 180 bym Cie złoił Tomcat - Pią 01 Paź, 2010
Janusz napisał/a:
Cytat:
Twojego nawet moje Saxo łoji ale fakt, że my się tak cieliśmy na może jedną długość, albo i pół, a Ade był hen hen z przodu
u nas było tak, ze ile zyskałeś na starcie tyle zostawało do końca dokręcaliśmy chyba 3 tylko. Na 4 biegu z 60 do 180 bym Cie złoił
Aaaaa jakby babcia miała wąsy to by była... Tobą Raczej cały pierwszy bieg miałem lepszy, ale to nic, winning is a winning Chodziło mi jednak o to, że nasze słodziakowe auta objechała zardzewiała Oplownia.Janusz - Sob 02 Paź, 2010
Tomcat napisał/a:
Chodziło mi jednak o to, że nasze słodziakowe auta objechała zardzewiała Oplownia.