wojtek - Nie 26 Wrz, 2010 sorry chłopaki, ale dla mnie to zdjęcie podsumowuje isfa i rozstrzyga spór
M - Nie 26 Wrz, 2010 Niezłe!
I tak wole GTR'a Janusz - Nie 26 Wrz, 2010
Loko napisał/a:
Ehhh kurcze całe forum skryto dresów Pyzatym, że każdy tutaj wie, że lizał bym m3e30, to ostatnio tak bardziej przyziemnie marzy mi się strasznie stara poczciwa e30 318is.
oz Ty ***
ja już drugi rok z rzedu przymierzam sie żeby sobie kupic e 30 na zimę i wcale nie licze na is Barejka - Nie 26 Wrz, 2010 na zime tylko szuruburu impraza bez turbinu Janusz - Nie 26 Wrz, 2010
Barejka napisał/a:
na zime tylko szuruburu impraza bez turbinu
aaaaa fuuuuuu.... toż To tragedia ani na sniegu bokiem iść nie chce PiTT - Nie 26 Wrz, 2010
wojtek napisał/a:
sorry chłopaki, ale dla mnie to zdjęcie podsumowuje isfa i rozstrzyga spór
Obrazek
obawiam się że takie atrapy możemy spotkać w wielu innych autach
nowy CTR, najnowsze BMW 7, ale też X6, Mercedesy itd. itp.
widocznie taki jest trend że końcówki są ozdobą auta a nie częścią wydechu
akurat to rozwiązanie w ISFie mi się nie podoba, wieje wiochą, ale można wrzucić tam taki romb w stylu LS'a
jeśli ktoś nie kupi ISFa tylko dlatego że ma atrapy wydechów... no cóż, to nie jest najwidoczniej auto dla niego
na szczęście wybór w tej kasie jest spory i każdy znajdzie odpowiedni styl dla siebie Stf - Nie 26 Wrz, 2010
PiTT napisał/a:
nie zapominajmy o rs4
4,2l audi w s4/rs4 to chyba największa porażka jak dotąd. możemy pominąć.CHRZANEK - Nie 26 Wrz, 2010 Czytam i doszedłem do ciekawego spostrzeżenia:
Większość z Was chłopaki się mocno postarzała i jesteście jak współczesne hothatche - niby napakowane mocą i z ogromną ilością techniki ale jednak słowo bezkompromisowość zaczynacie omijać coraz szerszym łukiem ...
Stf jest jak Peugeot 205 GTI lub VW golf I GTI, pure hothatch, liczą się osiągi i władza nad samochodem (a nie odwrotnie)...
STF = Ostatni prawdziwy hothacheros
Ot taka moja obserwacja
(mam nadzieje że nikt się nie obruszył)anjas - Nie 26 Wrz, 2010 kurcze, zgadzam się!Stf - Nie 26 Wrz, 2010 pffff hahahaha
ja tylko jestem przekonania, że wszelkie nowości techniczne związane z obsługą wnętrza auta czy inne gadżety życia codziennego starzeją się szybko i odchodzą w niepamięć, natomiast trafione/dobre silnikowo - zawieszeniowe ścieżki dostrzegane są przez cały okres użytkowania i doceniane "pośmiertnie".rasta - Nie 26 Wrz, 2010
CHRZANEK napisał/a:
A ja CHRZANEK - Nie 26 Wrz, 2010
rasta napisał/a:
A ja
Rasta - drugie miejsce
Janusz - Nie 26 Wrz, 2010
CHRZANEK napisał/a:
Ot taka moja obserwacja
(mam nadzieje że nikt się nie obruszył)
oczywiscie, o mnie, Loko i np Mi nikt nie pamieta CHRZANEK - Nie 26 Wrz, 2010 Oj tam, oj tam...
No Wy też Młody Papież - Nie 26 Wrz, 2010 na zime to tylko szkoda!