Jak byś kupił sobie ekspres ciśnieniowy, to był byś jeszcze bardziej zadowolony
Ja u siebie w domu już pić kawy nie potrafię... Już mi nie smakuje inna, niżeli z ekspresu ciśnieniowego, czyli pije tylko u starych albo w McD
moi starzy kiedyś kupili... no i odstawili do szafki bo nikomu nie chciało się robić
tutaj wrzucasz kapsułkę, dolewasz wody po chwili masz fajną kawę
zresztą też w tych dolce gusto jest coś na zasadzie cisnienia, nie wiem, nie wnikałem za bardzo, ale kawa jest smaczna a do tego wszystko przebiega szybko, łatwo i czysto Bad-i - Śro 29 Wrz, 2010 to cos podobnego do nesspreso, niby kawa dobra ale taka z ekspresu kopie ją po jajcach strick - Śro 29 Wrz, 2010
Cytat:
strick napisał/a:
Jak byś kupił sobie ekspres ciśnieniowy, to był byś jeszcze bardziej zadowolony
Ja u siebie w domu już pić kawy nie potrafię... Już mi nie smakuje inna, niżeli z ekspresu ciśnieniowego, czyli pije tylko u starych albo w McD
moi starzy kiedyś kupili... no i odstawili do szafki bo nikomu nie chciało się robić
tutaj wrzucasz kapsułkę, dolewasz wody po chwili masz fajną kawę
zresztą też w tych dolce gusto jest coś na zasadzie cisnienia, nie wiem, nie wnikałem za bardzo, ale kawa jest smaczna a do tego wszystko przebiega szybko, łatwo i czysto
No tak, ale ekspres ekspresowni nie równy...
To co maja Twoi starzy, to maja prosty, u moich podkładasz kubek pod dysze i naciskasz guzik:)
Nalewasz tylko wody do zbiornika i nasypujesz do zbiornika do 300g kawy i robisz.mi - Czw 30 Wrz, 2010
PiTT napisał/a:
w pracy piję tylko rozpuszczalnik, traktuję raczej jako ciepły napój
swój człowiek widzę!Jaco - Czw 30 Wrz, 2010
strick napisał/a:
u moich podkładasz kubek pod dysze i naciskasz guzik:)
dzik - Czw 30 Wrz, 2010 Twoja konstrukcja?
Moja jest bardziej profi Jaco - Czw 30 Wrz, 2010
dzik napisał/a:
Twoja konstrukcja?
Nie, jakaś pierwsza lepsza z google ( z kubeczkiem )
dzik napisał/a:
Moja jest bardziej profi
Ostatnio trochę czytałem na temat robienia swojej wódeczki i myślałem nad sprzętem do tego celu. Mam kilka pytań, ale to już w odpowiednim temacie
jaki był tytuł tego tematu ?KonradMK - Czw 30 Wrz, 2010
tntech.pl napisał/a:
a ja uważam, że nie ma nic lepszego niż kawa oraz fajek wczesnym rankiem
+1 i to darmowa kawa z roboty i wysępiony fajek od kumpla hehehedzik - Czw 30 Wrz, 2010 Kolega saczy wlasnie kawke nic nie przeczuwajac.
Wczoraj wyszedl godzine wczesniej z pracy, siedzial i marudzil "k** spac mi sie chce" Bonczek - Czw 30 Wrz, 2010
tntech.pl napisał/a:
a ja uważam, że nie ma nic lepszego niż kawa oraz fajek wczesnym rankiem
Świetny przepis na kupsztala
PieQt napisał/a:
ja kawy nie piję, normalnie robię się senny po, ale red bull już działa
Nic dziwnego RB to czysta chemia, ani jednej substancji organicznej Walle - Czw 30 Wrz, 2010 w mojej korporacji trendy jest nie robić sobie darmowej kawy z ekspresu, tylko skoczyć na parter do kafejki i kupić sobie w papierowym kubku z dziubkiem.
Trendy jest także jazda przez całą Wawę autobusem/tramwajem/metrem z 0,5 litrowym kubkiem (zimnej już) kawy z kofihewen lub sthMichał - Czw 30 Wrz, 2010
Cytat:
Trendy jest także jazda przez całą Wawę autobusem/tramwajem/metrem z 0,5 litrowym kubkiem (zimnej już) kawy z kofihewen lub sth
zapomniałeś dodać , KUBKIEM kawy za 15 zeta Mick - Czw 30 Wrz, 2010 u mnie w budynku mamy Kafe w biegu, i kawa dla nas jest ze zniżką np po 5-6 pln anjas - Czw 30 Wrz, 2010