Barejka - Śro 13 Paź, 2010 jarek-malopolska, faktycznie to moze byc 1.4 fydi - Śro 13 Paź, 2010 mistrz drugiego planu
Michał - Śro 13 Paź, 2010 to martin.h ? saxorulez - Śro 13 Paź, 2010 to saxo 8v106 - Śro 13 Paź, 2010 ale za to jakie ladneAnonymous - Śro 13 Paź, 2010 Felgi TSR, na dwóch toyo t1r w bdb stanie na dwóch kolejnych stare micheliny sx. Wszystko zalezy czy zainteresowany kupnem auta wyrazi chęc zakupu z alusami. Mam jeszcze komplet stalówek z zimówkami w idealnym stanie z nowymi nokianami wr 185/55 Auto kupiłem w Krakowie od dziewczyny która nie dbała raczej... było mocno zapuszczone. Poświęciłem dużo czasu i pieniędzy doprowadzając je do normalności...wymieniłem komplet boczków, zrobiłem poprawki lakiernicze i dużo innych pierdół. Z mechaniki wymieniony kompletny rozrząd, belka po regeneracji nowe tarcze z klockami a ostatnio wsadzona nowa skrzynia wraz ze sprzegłem...Barejka - Śro 13 Paź, 2010 Saxo z ogloszenia to 1.6 ale 8v przede man ktos tez je ogladal i myslal ze to 16v, w dowodzie podane ma 89Kw czyli wychodzi moc normalnego 16v. Wlascicielem faktycznie jest starszy pan, silnik nie picowany, ogolnie gdybym szukal auto to pewnie bym go kupil. Podluznice proste, ale pokorodowne troche, nie spodziewalem sie ze moze byc tyle korozji co w moim 18 letnim aucie a bylbym zapomnial ma jakis kolektor 4-2-1 martin.h - Śro 13 Paź, 2010
Michał napisał/a:
to martin.h ?
A widzisz gitarrrrrrrę ? Michał - Śro 13 Paź, 2010
Cytat:
Auto kupiłem w Krakowie od dziewczyny która nie dbała raczej... było mocno zapuszczone. Poświęciłem dużo czasu i pieniędzy doprowadzając je do normalności...wymieniłem komplet boczków, zrobiłem poprawki lakiernicze i dużo innych pierdół.
jak miałem saxo jeszcze, to mijałem panne, w takim bicolorze , na KR. saxo było lekko mówiąc rozyebane ... czyli to to jarek-malopolska - Śro 13 Paź, 2010 A czy licznik w tym aucie jest od 1.6 8V?
Zawsze mi sie wydawało, że jest tak:
1.6 16V - wskaźnik paliwa na górze, licznik wyskalowany do 220km/h
1.6 8V - wskaźnik paliwa z boku, licznik wyskalowany do 220km/h
1.4 8V - wskaźnik paliwa z boku, licznik wyskalowany do 200km/h (czyli tak jak w tym ogłoszeniu)
Przynajmniej tak na chłopski rozum by to wyglądało qbica - Czw 14 Paź, 2010
jarek-malopolska napisał/a:
A czy licznik w tym aucie jest od 1.6 8V?
Zawsze mi sie wydawało, że jest tak:
1.6 16V - wskaźnik paliwa na górze, licznik wyskalowany do 220km/h
1.6 8V - wskaźnik paliwa z boku, licznik wyskalowany do 220km/h
1.4 8V - wskaźnik paliwa z boku, licznik wyskalowany do 200km/h (czyli tak jak w tym ogłoszeniu)
Przynajmniej tak na chłopski rozum by to wyglądało
W moim iksesi jest:
1.6 8V - wskaźnik paliwa u góry, licznik wyskalowany do 220
A w XSi 1.4 tez niewiem czy nie bylo czasem wskaznika paliwa u góry i skali do 220, niech Barejka, albo andre sie wypowiedza Barejka - Czw 14 Paź, 2010 qbica, dokladnie do 220 wskaznik paliwa u gory a temp oleju po prawej byl w rally s1,s2, saxo vts 16v, 106 gti/s16 xsi 1.4 i 1.6. To saxo to 1.6 8v czyli powinno miec do 210 bo poliftingu i wskaznik palkiwa po prawej, nie powinien miec wskaznika temp oleju.martin.h - Śro 20 Paź, 2010 Mozna zamknąć. Z braku ofert będzie mocna ósemka (na 90%). Zresztą kiedyś już wyjechała zs Śląska i wiele wskazuje na to, że powróci.koma600 - Czw 21 Paź, 2010 czyżby ta niebieskamartin.h - Czw 21 Paź, 2010
koma600 napisał/a:
czyżby ta niebieska
Tak, już zaklepana, w piątek/sobotę ma być w Bytomiu