Franek - Czw 12 Maj, 2011 Bad-i, jak będziesz się dowaidywał, to mnie tez możesz wstępnie wziąć pod uwagę.
musiał bym tylko znac szczegółypcs - Pon 16 Maj, 2011 Na Gruponie dzis jest Kat. A za 750zl, moze ktos by sie dolaczyl?Michał - Pon 16 Maj, 2011 he he Marek23 - Pon 16 Maj, 2011 Ja robie B+E właśnie... Będę sobie ciągał clio na lawecie.106 - Pon 16 Maj, 2011
Marek23 napisał/a:
Ja robie B+E właśnie... Będę sobie ciągał clio na lawecie.
po odcinkach..... Marek23 - Pon 16 Maj, 2011
Cytat:
po odcinkach.....
Bad-i - Pon 16 Maj, 2011
Marek23 napisał/a:
Ja robie B+E właśnie... Będę sobie ciągał clio na lawecie.
Ja tam zrobie w postaci Vlodarskiego, niech sobie Marek puga ciąga Jaco - Pon 16 Maj, 2011 Ja też muszę ogarnąć E do B w motorsporcie to się jednak przydaje Vlodarsky - Pon 16 Maj, 2011
Bad-i napisał/a:
Ja tam zrobie w postaci Vlodarskiego, niech sobie Marek puga ciąga
nawet to polubiłem tylko żeby ciągnik miał ze 200KM więcej bo jak znowu mi przyjdzie Kubalonkę przejechać to spóźnienie murowane !pcs - Czw 06 Paź, 2011 To ja sie pochwale, ze zdalem w tym tygodniu B+E za pierwszym razem, normalnie zrobilem kurs i normalnie zdalem egzamin na odlewniczej. Fakt, ze troche to stresujace a na miescie jest troche loterii bo pojawiaja sie sytuacje bez wyjscia (mi gosc busa zaparkowal na awaryjnych w niedozwolonym miejscu przy podwojnej ciaglej przed wysepka ... na szczescie po 5 minutach wrocil i odjechal).
Jakby co awaryjnie moge zapiac do forka lawete z DMC 2t.
WORD to oczywiscie komuna, 2 godziny kurwa czekania na zapisanie sie na egzamin ...
3 listopada zdaje jeszcze A, niezle mnie wyziebi (oby snieg nie padal przynajmniej).Bonczek - Czw 06 Paź, 2011 pcs, długo się na egzamin na A czeka? Wiesz do kiedy w tym roku można zdawać? Bo ja 19-go października mam ostatnią godzinę do wyjeżdżenia i muszę lecieć się zapisać.pcs - Czw 06 Paź, 2011
Bonczek napisał/a:
pcs, długo się na egzamin na A czeka? Wiesz do kiedy w tym roku można zdawać? Bo ja 19-go października mam ostatnią godzinę do wyjeżdżenia i muszę lecieć się zapisać.
zdawac mozna az snieg spadnie, czyli nawet ja sie moge nie zalapac ...
czeka sie na A poand 30 dni (na reszte ok 2 tygodnie), lec do szkoly wziac papiery i zapisac sie a godziny sobie dojezdzisz pozniejJakarti - Czw 06 Paź, 2011 gratulacje Bonczek - Czw 06 Paź, 2011 Kurcze, obyśmy zdążyli bo w lutym się podobno przepisy dotyczące kat. A mają zmienić martin.h - Czw 06 Paź, 2011 Apropo przepisów to lada moment ma wejść (weszło już ?), że będzie mozna holować zestaw o max. masie 4250 kg z kat.B