Gotti Ty już tu nie ściemniaj o lampach bo zaraz będą , że bity sryty
Były takie lampy lub "zenek", ale to rzadko chyba wybierana opcja bo cena już pod 100tyś jak by jeszcze navi dołożyć
vectra opc to kupa na maxa(auto na prostą) astra troszkę lepiej a corsarz z innej bajki
ot czasy przyszły, że człowiek ople zachwala
ale naprawdę fajne dopracowane autkoitr 911 - Wto 12 Paź, 2010
Cytat:
Dam wams Morsa przy okazji to zobaczycie co to znaczy ostra jazda, jak w koleinie się depnie opór na 2 to lądujemy dwa pasy obok
Rasta w integrze jak miałem niby seria zawias tylko H&R siedział, ale przy feldze 17 z twardą gumką to woziłem ręcznik na prawym do wycierania rąk
No ale przynajmniej coś się działo i krążenie lepsze było
Ech zatęskniłem za...prawdziwym zamochodem Michał - Wto 12 Paź, 2010 dlaczego się ciągle śmiejesz ?Gotti - Wto 12 Paź, 2010
itr 911 napisał/a:
Gotti napisał/a:
a czemu lampy są z najbiedniejszej wersji?
Gotti Ty już tu nie ściemniaj o lampach bo zaraz będą , że bity sryty
Były takie lampy lub "zenek", ale to rzadko chyba wybierana opcja bo cena już pod 100tyś jak by jeszcze navi dołożyć
corsa opc nigdy nie mogła mieć zenka ale Twoja powinna mieć skrętną soczewkę z doświetlaniem zakrętów (tak jak moja)
tak czy owak, powodzenia !
eot.itr 911 - Wto 12 Paź, 2010
Michał napisał/a:
dlaczego się ciągle śmiejesz ?
Bo jestem wesołym, zadowolonym z życia człowiekiem...
Wiem też tak byś chciał...
Specjalnie dla ciebie Jakarti - Wto 12 Paź, 2010 Michał - Wto 12 Paź, 2010 zesrałem się
jak sie takie usmiechy wstawia ?M - Wto 12 Paź, 2010 wstawiasz zwykly, potem bierzesz laptopa - przechylasz w lewo, potem w prawo, a na koniec szybko "wyślij"Michał - Wto 12 Paź, 2010