Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Czesci saxo VTS 98 rok 16v
Koto - Śro 20 Paź, 2010 Jako kolekcjoner zapasówek pytam, ile za nią?
Na opony jak by się amator nie znalazł to bym pomyślał.Tomcat - Śro 20 Paź, 2010
Koto napisał/a:
Jako kolekcjoner zapasówek pytam, ile za nią?
Na opony jak by się amator nie znalazł to bym pomyślał.
Too late bro...Koto - Śro 20 Paź, 2010 Mega słabe opony, poważnie, nie bierz ich lepiej! Mam takie teraz, cały bieżnik mi poodpadał, a jeżdżę tylko po bułki! Nie da się na nich skręcac, boczne ścianki miękkie jak Dębica Frigo! Na suchym trzymają jak zimówki, na mokrym jak slicki, Tomcat apeluję do Ciebie!
Mega słabe opony, poważnie, nie bierz ich lepiej! Mam takie teraz, cały bieżnik mi poodpadał, a jeżdżę tylko po bułki! Nie da się na nich skręcac, boczne ścianki miękkie jak Dębica Frigo! Na suchym trzymają jak zimówki, na mokrym jak slicki, Tomcat apeluję do Ciebie!
Pudło. Chodziło mi o felgę Koto - Śro 20 Paź, 2010 Eeeej no, poważnie? Nie rób jaj, na pewno krzywa jest! Jaco - Śro 20 Paź, 2010
Koto napisał/a:
Eeeej no, poważnie? Nie rób jaj, na pewno krzywa jest!
Racja, auto dostało strzała w tył i zapas to śmietnik...
Koto jak będziesz odbierał tą felgę to możesz zabrać też uszczelki dla mnie ? Koto - Śro 20 Paź, 2010
Jaco napisał/a:
Koto jak będziesz odbierał tą felgę to możesz zabrać też uszczelki dla mnie ?
Proste, nawet jak nie będę nic brał bo Tomcat wszystko wykupi to mogę je odebrac i Ci podrzucic.jarek-malopolska - Śro 20 Paź, 2010 KurfA auto juz prawie rozsprzedane a zdjec jak nie byo tak nie ma, grzesiek zlituj sie i cyknij poki w całości Grzesiek VTS - Śro 20 Paź, 2010 Spokojnie ////
1.FelgeI mam 2 sztuki TOMKAT juz zaklepał
2.uszczelki poszlo PRV .
3.SAXO jest jeszcze cale jak bede w domu przed 21 to pstrykne fote...... SPOKOJNIE jarek-malopolska - Śro 20 Paź, 2010
Grzesiek VTS napisał/a:
3.SAXO jest jeszcze cale jak bede w domu przed 21 to pstrykne fote...... SPOKOJNIE
moze byc jutro bo wnocy nic nie bedzie widac..i ja chce zobaczyc oprócz fury z zewnatrz deske we floku Koto - Śro 20 Paź, 2010 No dobra to może opony na pocieszenie... 14 czy 15 to są?
Zdjęcie, wiek, CENA? Grzesiek VTS - Śro 20 Paź, 2010 dam znac ale nie jutro na bank arssss - Wto 26 Paź, 2010 a masz w tym saxo może lewą przednią nakładkę na błotnik
czy już się sprzedała?Grzesiek VTS - Wto 26 Paź, 2010 lewa sprzedana prawa jest