wasq - Wto 19 Paź, 2010 druga sprawa fasolke mozna sobie robic w amorkach bez gwarancji
Rudello mial juz ta "przyjemnosc" korzystac z gwarancji na amorki ciekawe jak by serwis podszedl do rozwierconego amora ??
mysle ze mieli by punkt zaczepny do odrzucenia reklamacjiRudello - Wto 19 Paź, 2010
wasq napisał/a:
Rudello mial juz ta "przyjemnosc" korzystac z gwarancji na amorki ciekawe jak by serwis podszedl do rozwierconego amora ??
mysle ze mieli by punkt zaczepny do odrzucenia reklamacji
sluszna uwaga. Przyjemnosc moze to nie byla ale podejscie firmy GAZ jak najbardziej profesjonalne i tylko zyczyc kazdemu takiego kontaktuAnonymous - Wto 19 Paź, 2010 fydi, gdy mialem jeszcze clio pytalem znajomego ślusarza/tokarza czy byłby w stanie zrobic cos takiego,powiedzial ze bez problemu,potrzebuje tylko srubki na wzor ew.wymiary,uznałem jednak ze to za duzo zachodu i rozwierciłem dziury w amorach
rasta, no w warsiawce bedzie ciezko takowego znalezc,poszukaj moze ironworkera
wasq, dlaczego uwazasz ze dobry rzemieslnik nie jest w stanie zrobic rownie dobrych srubek jak fabryka??M - Wto 19 Paź, 2010 Rabar co ty z tą warsiawką masz?Anonymous - Wto 19 Paź, 2010 nic,jakis mi sie upierdliwiec włączył saxorulez - Wto 19 Paź, 2010
rabarbar napisał/a:
,powiedzial ze bez problemu,potrzebuje tylko srubki na wzor
i tu jest pies pogrzebany ze byle tokarz tego nie zrobi, bo nie ma know how które musi ukraść robiąc kopię czyichś śrubekM - Wto 19 Paź, 2010 Piractwo to nie kradzież! Anonymous - Wto 19 Paź, 2010
saxorulez napisał/a:
rabarbar napisał/a:
,powiedzial ze bez problemu,potrzebuje tylko srubki na wzor
i tu jest pies pogrzebany ze byle tokarz tego nie zrobi, bo nie ma know how które musi ukraść robiąc kopię czyichś śrubek
ja pierdykam gdybym mojemu tokarzowi powiedział o know how to jeszcze by mi przyyebał myśląc ze go obrazam
A co do kradziezy to robią to wszystkie firmy robiące tzw zamienniki czesciJanusz - Wto 19 Paź, 2010
Cytat:
A co do kradziezy to robią to wszystkie firmy robiące tzw zamienniki czesci
nie wszystkie bo są firmy które robią coś na pierwszy montaż, (większość dobrych zamienników) i potem sprzedają to tez pod swoja markaGeKo - Wto 19 Paź, 2010 Temat zaczyna się robić śmieszny. W takim razie Ktec też kradnie bo robią np to co Leon zamówił czyli obwódkę wydechu tylko z carbonu. A w końcu orginał jest z renault plastiku. Dajcie spokój z know how przy takich pierdołach. Nie wszystko K-tec wymyślił, a już na pewno nie te nieszczęsne śruby.Janusz - Wto 19 Paź, 2010
Cytat:
Temat zaczyna się robić śmieszny. W takim razie Ktec też kradnie bo robią np to co Leon zamówił czyli obwódkę wydechu tylko z carbonu. A w końcu orginał jest z renault plastiku. Dajcie spokój z know how przy takich pierdołach. Nie wszystko K-tec wymyślił, a już na pewno nie te nieszczęsne śruby.