To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Krótko do saxofonow fałteesów

Anonymous - ¦ro 28 Cze, 2006

witam!
ta Ibi jest z Tychow... typa nie znam, ale ze male miasto bo tylko kilaset tys. mieszkancow to ktos tam kogos i ten ktos tego :)
gonilem sie z tym kolesiem po miescie nie tak dawno calkowicie z przypadku, niby cos juz tam mial zrobione, ale napewno to nie byl ten setup, i mowiac szczerze niczym nie mnie nie zaskoczyl...

zaproponowalem mu ustawke z VR6, akurat pod nieobecnosc Clio tym najczesciej jezdze, ale sie nie zgdzil narazie, bo cos tam, cos tam... moze uda mi sie go wyhaczyc na miescie... skoro robi niskie 7 do setki VRke powinnien lyknac... jak powroci Clio (o ile poworci, i o ile Clio) to wtedy zobaczymy co to warte... Valo narazie z Punto 1.2T tez ma drobne problemy (pompa nie wyrabia), ale juz w przyszlym poczatku mysle ze tez z gosciem stanie na setupie 1 bar.

chyba ze podleci jakis VTS do Tychow... bo jednego mielismy obiecane na Silesii ;)

a ten vr6 to zdrowa seria czy po jakich¶ modach??????

Ja też mam serię. Całe 118 km :571:
chętnie bym sie z wami po wygłupiał

narazie jeszcze seria... wyglada tak jak ma wygladac... na 1.4, niby troszke zaniedbana... ten teges... wiadomo o co chodzi ;)

ewentualnie jest u nas w miescie (takie pogloski chodza, niektorzy widzieli nawet naoczenie) VR6 Turbo, ponoc 250 koni, ale wizual jeszcze nieskonczony... ale co jak z czym to nie wiem... wiecie jak jest, kolega kolegi jest kolega szwagra itd.

Niemy - Sob 01 Lip, 2006

Kune napisał/a:
chyba ze podleci jakis VTS do Tychow... bo jednego mielismy obiecane na Silesii ;)

tak, wiem i pamietam ale niestety nie ma mnie teraz w kraju i nie predko wroce-jakos po wakacjach i napewno sie jakos zgadamy

Anonymous - Nie 02 Lip, 2006

no i sie okazało ze czipnięta izka jest szybsza od saxo fałteesa ;) tdi power :D
warunków i czaso nie było za bardzo do ¶cigania mysle że jak Michał będzie miał więcej czasu można wy¶cig powtórzyć :D

jutro jak sie ogarne wkleje filmik

dzik - Nie 02 Lip, 2006

haha, tdi power. wyskoczyl doladowany 1.9 i sie sciga z seryjnym wolnossakiem 1.6
Anonymous - Nie 02 Lip, 2006

wolnossak jest min 200kg lżejszy a mam tylko 10 kucy więcej
poza tym taki był temat na sr czipnięta izka vs stock saxo :P

[ Dodano: Nie 02 Lip, 2006 ]
a na sr jeszcze pisałe¶ czy kto¶ pisał ze stock saxo vts łoi ibizy 150KM

dzik - Pon 03 Lip, 2006

nie ja
jesli chcesz robic watek diesel vs benzyna to moze ustaw sie z evo ktore sie u nas pojawilo, zebys nie plakal to rolowaniec :D

z czasem wystawie swoje 1.4 w benzynie, tez mozemy sie pobawic :)

Dziwi mnie jedno, opisy killi przez dieslowcow maja swoj ciekawy klimat. Pojawia sie obowiazkowo slowo "moment" oraz podkreslenie ze to diesel potrafi....

Anonymous - Pon 03 Lip, 2006

:690: cos w tym jest...
Marek23 - Pon 03 Lip, 2006

Ja to tych pierdół o dieslach nie mogę czytać... może dlatego,że 106 mam dłubnięte. Pomijam, że diesel w hothatchu to pomyłka. Autka gti maj± skręcać, hamować, ¶łizgać,itd... Do tego diesel się nie nadaje i mogę się nawet o hajs założyć, że na krętym wyjmę każd± gnojówę :D Za to diesel do życia jest super, przyznaję.

ale sie przyczepiliscie teraz :D :D:D jakby wygralo VTS to pewnie by bylo: "no wiadomo benzyna lepsza" itp ;)

sprawa jest prosta, ibi tdi po chipie jest szybsza od VTS (seryjnego/nieseryjnego) i koniec kropka :) to byl sprint na prostej, wiec rozmowa o zakretach itp jest nie na miejscu.

proponuje kiedys zrobi jakis wyscig po zakretach i wtedy bedziemy mogli stwierdzic ew. wyzszosc jakiegos benzynowego GTI ;)

wiec panowie, bez spinania, bo to tylko zabawa nie?? :D :D :564:

Marek23 - Pon 03 Lip, 2006

Czy ibi tdi po chipie bedzie szybsza od nieseryjnego vtsa? Chyba zalezy co znaczy nieseryjny... Ja sie wcale nie spinam, mam paska tdi i sie jaram, ze malo spalam. Tak samo lubie 106/vts, ale nie jestem maniakiem tych samochodzików. Ogolnie kolesie tdi jak czasami napisza, ze golfem tdi 130 po chipie clio williamsa robia, to mi sie smiac chce i tyle. A co do skręcania, to ja chętnie każdej gnojówie pokażę, gdzie raki zimuj±.
Tylko trza się po¶pieszyć, bo jak zmienię na sporta i go zmodyfikuję, to raczej lancery na suchym będę gonił. I wtedy to raczej bez sensu się z jakim¶ dieselkiem ustawiać.

chłopaki bez nerwów, na sr.pl sie wszyscy oburzyli ze kolega czipniet± izk± w podczas sprintu był szybszy od seryjnego saxo vts i tam w temacie wszyscy pisali ze jest to nie możliwe ze kierwonik saxo nie umie jezdzić albo auto zaruchane, wiadomo ze na zakrętach nie miałbym szans i to było napisane też w temacie, nie ukrywam
co do ibi i saxo może i mam więcej kucy ale moje autko waży teraz koło 1160-1170kg więc saxo jest dużo lżejsze i ma lepszy rozkład masy u mnie jest w stosunku 70% na przodzie co też pewni ma niebagatelne znaczenie na torze
dzik jak chcesz to moge z tob± stan±c mimo masz więcej koni, dla mnie to tylko zabawa :)
pozdro

Dariano - Pon 03 Lip, 2006

To jak to wkoncu braliscie sie na 1/4 ?? Michal leniu napisz cos! Z tego co wyczytalem na sr to tyle wiem ze sie scigaliscie ale samochody jakies jechaly i musieliscie hamowac. poprosze przebieg calego zajscia opisac mi tu. Nie wybacze ci tego ze nie napisałes do mnie (foch)

[ Dodano: Pon 03 Lip, 2006 ]
Kune napisał/a:
ale sie przyczepiliscie teraz :D :D:D jakby wygralo VTS to pewnie by bylo: "no wiadomo benzyna lepsza" itp ;)

sprawa jest prosta, ibi tdi po chipie jest szybsza od VTS (seryjnego/nieseryjnego) i koniec kropka :)

Czy sprawa taka prosta to nie wiem mam saxo o tej samej mocy co iza jak bedzie okazja to mozna to zweryfikowac czy nieseryjne saxo tez dostaje.

[ Dodano: Pon 03 Lip, 2006 ]
Poza tym i tak bym nie zamienil saxo na mocne tdi na prostej. Gdzie radosc z szybkiego pokonywania zakretow ?? hamowania ?? nie ma takiej opcji zebym zamienil hothatcha na nawet hot TDI!!