M - Pon 01 Lis, 2010 Może pomożemy Grifowi zrobić dobre ogłoszenie i dobre wrażenie?
Kto skleja dobre teksty? Anjas?Walle - Wto 02 Lis, 2010 Sprzedam niepozorny, ale kultowy już samochód. Posiadam samochód od dwóch lat i wiem o nim wszystko - chętnie odpowiem na dodatkowe pytania.
Samochód jest zadbany i włożyłem w niego wiele serca i funduszy.
Technicznie:
-2000 km auto przeszło generalny remont silnika (planowanie i sprawdzenie głowicy, nowe pierścienie, panewki i uszczelki)
- 3000 km temu założone zostały nowe amortyzatory Bilsteina B4
- 4000km temu - nowe sprzęgło wraz z kompletem łożysk tylnych
- pasek rozrządu założony nowy podczas remontu silnika
Zalety:
- szybki
- niepozorny
- dobra baza do dalszych modyfikacji
- dobry stan techniczny
Minusy:
- wgniecenie na lewym boku, dodaję dobre, przygotowane do lakierowania drzwi
- zerwany pasek wspomagania, wymontowana klimatyzacja (dodaję kupującemu)
Wszelkie pytania mailem lub telefonicznie, mogę przesłać zainteresowanym dodatkowe zdjęcia.anjas - Wto 02 Lis, 2010
Walle napisał/a:
Wszelkie pytania mailem lub telefonicznie,
trzeba dodać jeszcze: "nie odpowiadam na maile"Bart - Wto 02 Lis, 2010 Walle, pięknie
plus parę zdjęć - czysty samochód w jakimś cywilizowanym miejscu (parking, stacja benzynowa i takie tam, zdjęcia robione za dnia), kilka fot z zewnątrz (zdjęcia robi się ze słońcem za plecami ), jakaś fota wnętrza (deska, fotele), może być fota silnika.
Zdjęcia nie muszą być artystyczne, w końcu sprzedajesz samochód a nie fotografie Walle - Wto 02 Lis, 2010 jestem zdania, że trzeba minimalizować niepotrzebne info - typu jestem studentem agroturystyki na IV roku, mam nawet niezłe oceny z trójpolówki klasycznej, ale mój kot ma pchły alpejskie, a ze stanów musimy sprowadzić taki lek, właśnie na takie pchły, i wtedy mu przejdzie i dlatego sprzedaję auto, żeby mieć na ten lek, bo bardzo kocham swojego kota.
H to kogo interesuje.
Zdjęcia zrób rano, lub około 14-15tej. Najlepiej jakby było lekko pochmurno - nie będzie niepotrzebnych cieni. Nie używaj lampy.
Ustaw auto pod lekkim skosem i strzel mu fotę lewego boku. Stań przed autem. Daj fotę spod maski i wnętrze.Cassis - Wto 02 Lis, 2010
Walle napisał/a:
jestem studentem agroturystyki na IV roku, mam nawet niezłe oceny z trójpolówki klasycznej
jarek-malopolska - Śro 03 Lis, 2010 Cassis przemieszczałeś się wczoraj wieczorowa porą, koło 23:30 po centrum Krk cliowka ? Czy to nie ty byłeś ?Anonymous - Czw 04 Lis, 2010 Colt , dostal strzala tzn zablokowalo mi kola i oparlem sie na haku auta z przodu straty to lampa itdBarejka - Czw 04 Lis, 2010 Czesio, pokaz foto jakies Anonymous - Czw 04 Lis, 2010
Do wymiany lampa , kierunek , reszte uda sie jakos zamontować , cofniety pas przedni i podwinieta maska ,
auto uderzylo z przedkosci ok 10-20 km/h i 2 metry przed autem z przodu zablokowalo kola , facet mial w toledo hak wiec wszystko poszlo na hak , facet na szczescie nie chcial nic pisac , chyba mi wspolczol jak zobaczy colta
ogolnie chujniakoma600 - Czw 04 Lis, 2010 u ciebie ta fura leko nie maMichał - Czw 04 Lis, 2010 no w końcu ładna fota
dodaj ją do ogłoszenia.koma600 - Czw 04 Lis, 2010 206 Gti - Czw 04 Lis, 2010
Michał napisał/a:
no w końcu ładna fota
dodaj ją do ogłoszenia.
206 Gti - Czw 04 Lis, 2010 Popracowałbym nad:
furą - umyj auto
opisem - nie pisz o braku kasy
klimatem - zdięcia w mieście na parkingu oświetlonym itp