mikan - Czw 04 Lis, 2010 to ja tylko reasumując jakby ktoś potrzebował takiego przeglądu z miłą i lekko ślepą obsługą polecam się na PWMichał - Sob 06 Lis, 2010 u nas jest jeden taki który non stop jedzi na torach, w sumie na nich żyje można by powiedzieć
też nie zmienił opon ...
taka przestrogaAnonymous - Sob 06 Lis, 2010
Michał napisał/a:
u nas jest jeden taki który non stop jedzi na torach, w sumie na nich żyje można by powiedzieć
i kurcze zejdź ze mnie bo mi sie ciężko oddycha !martin.h - Sob 06 Lis, 2010 Michał, śmieszne jak skórwysyn Michał - Sob 06 Lis, 2010 przepraszam, zapieniłem sie ..martin.h - Sob 06 Lis, 2010
Michał napisał/a:
przepraszam, zapieniłem sie ..
To pomyśl czasem nad tym co piszesz, zresztą nie tylko Ty. Każdy z nas jest tutaj bo kocha samochody, a nie każdy ma rodziców co sypią kasą z rękawa jak wodą z kranu. Jednych stać na Evo, Sti, Clio RS'y innym muszą wystarczyć starsze samochody jak 106'tki, Saxo czy Colty. Ale pasja jest ta sama.
Ja też miałem w życiu okres kiedy zastanawiałem się nad sprzedażą Puga, ale miałem to szczęście, że nie trwało to długo i udało się przeczekać (i rodzice mi nie pomogli). Więc nie najeżdżajcie na Czesia bo wygląda to czasem tak jakby do piaskownicy gdzie bawią się dzieci bogatych rodziców z zabawkami od Gucciego przyszedł dzieciak z grabkami i łopatką z supermarketu, więc trzeba go upokorzyć.
PS: Tak, jestem dzisiaj wkórwiony kaziu1985pn - Sob 06 Lis, 2010 martin.h, oj kobieta chyba ma dni nietykalskie bo jakiś naładowany jesteś
clio rs za diabła mi nie pasuję obok sti czy evo anjas - Sob 06 Lis, 2010 Martin, nie ważne kto czym jeździ ale jak podchodzi do tematu...
Zresztą i tak dobrze, że nie napisałeś, że państwo powinno dopłacać do fajnych upalaczy wszystkim, których na to nie stać .Jacek - Sob 06 Lis, 2010
Michał napisał/a:
przepraszam, zapieniłem sie ..
Anonymous - Sob 06 Lis, 2010
Cytat:
Martin, nie ważne kto czym jeździ ale jak podchodzi do tematu...
Prosił bym o rozwiniecie martin.h - Sob 06 Lis, 2010
anjas napisał/a:
Martin, nie ważne kto czym jeździ ale jak podchodzi do tematu...
I właśnie o to mi chodziło w wypowiedzi. Szanujmy się wzajemnie.
anjas napisał/a:
Zresztą i tak dobrze, że nie napisałeś, że państwo powinno dopłacać do fajnych upalaczy wszystkim, których na to nie stać .
Nie, ale czasem uważam że psychotropy powinny być za free Michał - Sob 06 Lis, 2010 przepraszam Marcinie.
Masz 100% racji...
wycieram piane i ide do kąta ...
Cytat:
a nie każdy ma rodziców co sypią kasą z rękawa jak wodą z kranu
za to też przepraszam
wycieram im piane i stawiam Tadka i mariolke do kąta .dzik - Sob 06 Lis, 2010
martin.h napisał/a:
To pomyśl czasem nad tym co piszesz, zresztą nie tylko Ty. Każdy z nas jest tutaj bo kocha samochody, a nie każdy ma rodziców co sypią kasą z rękawa jak wodą z kranu. Jednych stać na Evo, Sti, Clio RS'y innym muszą wystarczyć starsze samochody jak 106'tki, Saxo czy Colty. Ale pasja jest ta sama.
Kazdy kto ma Clio ma sponsora w rodzinie? Dziwne jak dla mnie rozumowanie.
Tak na marginesie ostatnio niektore stacje maja straszne dziwne podejscie do tematu, podjechalem na przeglad na tez lekko lysawych kapciach, facet o dziwno powiedzial ze to moze byc, ale jak zobaczyl brak tylniej wycieraczki to zapienil sie jak Michal. Dlugo argumentowal jak duzy wplyw na bezpieczenstwo ma ta wycieraczka.
Tak na marginesie, wg naszych przepisow opony musza posiadac min 1.6mm, a to jest naprawde malo.Anonymous - Sob 06 Lis, 2010
dzik napisał/a:
martin.h napisał/a:
Tak na marginesie ostatnio niektore stacje maja straszne dziwne podejscie do tematu, podjechalem na przeglad na tez lekko lysawych kapciach, facet o dziwno powiedzial ze to moze byc, ale jak zobaczyl brak tylniej wycieraczki to zapienil sie jak Michal. Dlugo argumentowal jak duzy wplyw na bezpieczenstwo ma ta wycieraczka.
Tak na marginesie, wg naszych przepisow opony musza posiadac min 1.6mm, a to jest naprawde malo.
Strasznie ich trzepią teraz tych diagnostów , więc lewe badania stają sie problematyczne.martin.h - Sob 06 Lis, 2010
dzik napisał/a:
Dziku nie zrozum mnie źle, nie o to mi chodziło. Są ludzie, którzy dochodzą do czegoś swoją ciężką pracą i chwała im za to.
Co do stacji diagnostycznych to przypomina mi się jak pojechałem na przegląd. Pierwsze o co poszło to wydech, emisja spalin przekroczona, że aż brakło skali. Druga sprawa kierownica, nakładki na pedały. Na szczęście później było już lepiej, ale nie chciałbym pomyśleć co by było gdybym wpadł tam z klatką i kubłami.