Bad-i - Pią 26 Lis, 2010 uuu to skoda ze nie zacznie sezonu Warszawski/Mazowiecki
Ale kalendarz i tak git majonezqbus - Pią 26 Lis, 2010 Chyba dobrze ze nie zacznie Warszawski/Mazowiecki tylko wraca rajd zimowy, jak byl w gorlicach byl najpiekniejsza runda w PL (w moim odczuciu lepsza od polskiego) mam nadzieje ze teraz wcale gorzej nie bedzie a pewnie nawet i lepiej.Bad-i - Pią 26 Lis, 2010
qbus napisał/a:
Chyba dobrze ze nie zacznie Warszawski/Mazowiecki tylko wraca rajd zimowy, jak byl w gorlicach byl najpiekniejsza runda w PL (w moim odczuciu lepsza od polskiego) mam nadzieje ze teraz wcale gorzej nie bedzie a pewnie nawet i lepiej.
Dla mnie Lotos moze isc, ale szkoda ze po nim jest Elmot a nie Mazowiecki.
Z drugiej strony juz sobie wyobrazam rajd zimowy po szutrze jak beda roztopy, wszystkie oski beda potrzebowaly gasienic zeby przez wsyzstko przejechac Marek23 - Pią 26 Lis, 2010 Ile rund do łącznej klasyfikacji RPP?Bad-i - Pią 26 Lis, 2010
Marek23 napisał/a:
Ile rund do łącznej klasyfikacji RPP?
11 z czego pewnie wybiora najlepsze 6Przem_106 - Pią 26 Lis, 2010 Kalendarz rewelacja. Moim zdaniem prawdziwy początek RPP będzie w Swidnicy i dobrze. Mozna się spodziewac dobrej obsady. Pierwszy rajd sezonu i od razu podwojna runda. LOTOSU nie licze, bo pewnie niewielu w nim pojedzie tym bardziej, ze nie ma więcej rund po luznym. Chłopaki z okolic Wrocka mają 5 rund pod nosem, niezle Bad-i - Pią 26 Lis, 2010
Przem_106 napisał/a:
Kalendarz rewelacja. Moim zdaniem prawdziwy początek RPP będzie w Swidnicy i dobrze. Mozna się spodziewac dobrej obsady. Pierwszy rajd sezonu i od razu podwojna runda. LOTOSU nie licze, bo pewnie niewielu w nim pojedzie tym bardziej, ze nie ma więcej rund po luznym. Chłopaki z okolic Wrocka mają 5 rund pod nosem, niezle
+1 (ciekawe kto bedzie przebudowywal i niszczyl auto na Lotos)106 - Pią 26 Lis, 2010 kurcze kolec to kolec... kto nie jedzie ten bula
ja do tej pory wspominam zimowy jako jeden z najfajniejszych rajdow.
przyjemnosc z jazdy nie do opisania. jeszcze jak noca przed rajdem
latalismy.... III, IV, V ty bieg....
albo nawet jak ogladalismy RSMP jadace petle juz w ciemnosciach...
ehhhh... koniec / poczatek sezonu to mozna pomarzyc Przem_106 - Pią 26 Lis, 2010
Bad-i napisał/a:
Przem_106 napisał/a:
Kalendarz rewelacja. Moim zdaniem prawdziwy początek RPP będzie w Swidnicy i dobrze. Mozna się spodziewac dobrej obsady. Pierwszy rajd sezonu i od razu podwojna runda. LOTOSU nie licze, bo pewnie niewielu w nim pojedzie tym bardziej, ze nie ma więcej rund po luznym. Chłopaki z okolic Wrocka mają 5 rund pod nosem, niezle
(ciekawe kto bedzie przebudowywal i niszczyl auto na Lotos)
Ja bym chciałjarek-malopolska - Pią 26 Lis, 2010
qbus napisał/a:
jak byl w gorlicach byl najpiekniejsza runda w PL
dokładnie, zwłaszcza piatkowa czesc, rozgrywana popoludniu, co o tej porze roku oznaczalo po zmroku, srodek lasu, pi.zdzi jak cholera i po bokach drogi duuzo, duuzo pochodni.. widok nie od opisania i nie do zapomnienia Tomcat - Sob 27 Lis, 2010
jarek-malopolska napisał/a:
qbus napisał/a:
jak byl w gorlicach byl najpiekniejsza runda w PL
dokładnie, zwłaszcza piatkowa czesc, rozgrywana popoludniu, co o tej porze roku oznaczalo po zmroku, srodek lasu, pi.zdzi jak cholera i po bokach drogi duuzo, duuzo pochodni.. widok nie od opisania i nie do zapomnienia
Kur*a popłakałem się... qbus - Sob 27 Lis, 2010 Ehs... milo wspominam ten rajd, motyw z pochodniami bezcenny. Raz w drodze do samochodu zgubilismy sie. Zaczela sie wielka zamiec, nie bylo widac drogi a w oddali swiecily tylko 2 swiatla na mecie stop. To byl mega hardcorowy rajd.
Bad-i jesli bedzie zima jak w tamtym roku to auto sie mniej zuzyje niz na rajdzie asfaltowym.jarek-malopolska - Sob 27 Lis, 2010 było pieknie.. Bad-i - Sob 27 Lis, 2010
qbus napisał/a:
Bad-i jesli bedzie zima jak w tamtym roku to auto sie mniej zuzyje niz na rajdzie asfaltowym.
Jakos nie bardzo mi sie chce w to wierzyc, tak czy siak ja tego rajdu nie jade.qbus - Nie 28 Lis, 2010 WielBłąd