To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2011

Bad-i - Pią 26 Lis, 2010

uuu to skoda ze nie zacznie sezonu Warszawski/Mazowiecki

Ale kalendarz i tak git majonez

qbus - Pią 26 Lis, 2010

Chyba dobrze ze nie zacznie Warszawski/Mazowiecki tylko wraca rajd zimowy, jak byl w gorlicach byl najpiekniejsza runda w PL (w moim odczuciu lepsza od polskiego) mam nadzieje ze teraz wcale gorzej nie bedzie a pewnie nawet i lepiej.
Bad-i - Pią 26 Lis, 2010

qbus napisał/a:
Chyba dobrze ze nie zacznie Warszawski/Mazowiecki tylko wraca rajd zimowy, jak byl w gorlicach byl najpiekniejsza runda w PL (w moim odczuciu lepsza od polskiego) mam nadzieje ze teraz wcale gorzej nie bedzie a pewnie nawet i lepiej.

Dla mnie Lotos moze isc, ale szkoda ze po nim jest Elmot a nie Mazowiecki.

Z drugiej strony juz sobie wyobrazam rajd zimowy po szutrze jak beda roztopy, wszystkie oski beda potrzebowaly gasienic zeby przez wsyzstko przejechac :D

Marek23 - Pią 26 Lis, 2010

Ile rund do łącznej klasyfikacji RPP?
Bad-i - Pią 26 Lis, 2010

Marek23 napisał/a:
Ile rund do łącznej klasyfikacji RPP?

11 z czego pewnie wybiora najlepsze 6

Przem_106 - Pią 26 Lis, 2010

Kalendarz rewelacja. Moim zdaniem prawdziwy początek RPP będzie w Swidnicy i dobrze. Mozna się spodziewac dobrej obsady. Pierwszy rajd sezonu i od razu podwojna runda. LOTOSU nie licze, bo pewnie niewielu w nim pojedzie tym bardziej, ze nie ma więcej rund po luznym. Chłopaki z okolic Wrocka mają 5 rund pod nosem, niezle :lol2:
Bad-i - Pią 26 Lis, 2010

Przem_106 napisał/a:
Kalendarz rewelacja. Moim zdaniem prawdziwy początek RPP będzie w Swidnicy i dobrze. Mozna się spodziewac dobrej obsady. Pierwszy rajd sezonu i od razu podwojna runda. LOTOSU nie licze, bo pewnie niewielu w nim pojedzie tym bardziej, ze nie ma więcej rund po luznym. Chłopaki z okolic Wrocka mają 5 rund pod nosem, niezle :lol2:

+1 (ciekawe kto bedzie przebudowywal i niszczyl auto na Lotos)

106 - Pią 26 Lis, 2010

kurcze kolec to kolec... kto nie jedzie ten bula :]

ja do tej pory wspominam zimowy jako jeden z najfajniejszych rajdow.
przyjemnosc z jazdy nie do opisania. jeszcze jak noca przed rajdem
latalismy.... III, IV, V ty bieg....

albo nawet jak ogladalismy RSMP jadace petle juz w ciemnosciach...

ehhhh... koniec / poczatek sezonu to mozna pomarzyc :]

Przem_106 - Pią 26 Lis, 2010

Bad-i napisał/a:
Przem_106 napisał/a:

(ciekawe kto bedzie przebudowywal i niszczyl auto na Lotos)

Ja bym chciał

jarek-malopolska - Pią 26 Lis, 2010

qbus napisał/a:
jak byl w gorlicach byl najpiekniejsza runda w PL

:faja: dokładnie, zwłaszcza piatkowa czesc, rozgrywana popoludniu, co o tej porze roku oznaczalo po zmroku, srodek lasu, pi.zdzi jak cholera i po bokach drogi duuzo, duuzo pochodni.. widok nie od opisania i nie do zapomnienia ;)

Tomcat - Sob 27 Lis, 2010

jarek-malopolska napisał/a:
qbus napisał/a:
jak byl w gorlicach byl najpiekniejsza runda w PL

:faja: dokładnie, zwłaszcza piatkowa czesc, rozgrywana popoludniu, co o tej porze roku oznaczalo po zmroku, srodek lasu, pi.zdzi jak cholera i po bokach drogi duuzo, duuzo pochodni.. widok nie od opisania i nie do zapomnienia ;)

Kur*a popłakałem się... T_T T_T

qbus - Sob 27 Lis, 2010

Ehs... milo wspominam ten rajd, motyw z pochodniami bezcenny. Raz w drodze do samochodu zgubilismy sie. Zaczela sie wielka zamiec, nie bylo widac drogi a w oddali swiecily tylko 2 swiatla na mecie stop. To byl mega hardcorowy rajd.

Bad-i jesli bedzie zima jak w tamtym roku to auto sie mniej zuzyje niz na rajdzie asfaltowym.

jarek-malopolska - Sob 27 Lis, 2010

było pieknie.. :'(
Bad-i - Sob 27 Lis, 2010

qbus napisał/a:

Bad-i jesli bedzie zima jak w tamtym roku to auto sie mniej zuzyje niz na rajdzie asfaltowym.

Jakos nie bardzo mi sie chce w to wierzyc, tak czy siak ja tego rajdu nie jade.

qbus - Nie 28 Lis, 2010

WielBłąd :)

Przygoda pewnie większa niż ze 3 rajdy asfaltowe.