warchou01 - Nie 25 Gru, 2011 speed555, "olkusze" mają bardzo ciekawą opcję, cały komplet za 350zł! Dla porównania Powerflex kompletny do Saxo ok 900zł...
testował ktoś ich produkty? warto?EmerytRs2 - Nie 25 Gru, 2011 gość od nich zachwalał.
ale jak zobaczył poduszki w clio, to mu trochę zmiękła gadka .
do stabilizatora już ponoć są.
więc mocno rozszerzają ofertę.
wytrzymałość /jakość, nie wiem.faldzip - Nie 25 Gru, 2011 na club106.pl chyba to kupilo kilka osob, to mozesz tam oblukacqbica - Nie 25 Gru, 2011 ja mam z olkusza tuleje wahacza w pugu, sprawuja sie dobrze Mick - Nie 25 Gru, 2011 jest jeszcze firma STRONG FLEX, która oferuje poliuretany, ja od nich kupowałem do CCS-a.
Jeśli chodzi o PowerFlex-y to mam lepszą ofertę niż inter-rally, ale tak jak pisał Rasta, najtaniej wychodzi usa, lub uk...warchou01 - Pon 26 Gru, 2011 Dzięki za odpowiedzi. Przeszukałem również inne fora i szczerze mówiąc opinie są niejednoznaczne, co oczywiście nie ułatwiło mi decyzji pomiędzy Poerflex'em a Deuter'em. Produkty z Olkusza są zdecydowanie dużo tańsze. Czy waszym zdaniem, pytam tych co używali, warto dopłacać do Powerflex'a? speed555 - Pon 26 Gru, 2011 Tomaszczyk jezdzi na tych z olkusza. wiec dziekuje dobranoc. Zamykam temat warchou01 - Pon 26 Gru, 2011 Pytałem praktykantów, nie teoretyków
Jaką twardość wybrać? Deuter w standardzie mają 75 ShA..speed555 - Pon 26 Gru, 2011 zolte chyba sa do sportu a czerwone na ulice. ale bierz te do sportu:)warchou01 - Pon 26 Gru, 2011 auto na ulice i weekendowego upalania na torze, mimo wszystko te do sportu? GeKo - Pon 26 Gru, 2011 Strongflex chyba jest lepszy, Kamil Suma miał problemy z ich produktami, chyba na dwóch rajdach powypadały mu z wahaczy te od Deutera. Jak sie sprawa skończyła nie wiem. Natomiast poduszki od Deutera śmiało można polecić.warchou01 - Pon 26 Gru, 2011 STRONGFLEX w ofercie do Saxo ma tylko tuleje stabilizatora przedniego.warchou01 - Pon 26 Gru, 2011 Mick, mógłbyś podać swój dobry cennik dla poszczególnych elementów Powerflex'a do Saxo?
PFF12-101 [2x]
PFF12-105 [2x]
PFF50-106 [1x]
PFR12-109 [4x]kubas - Pon 26 Gru, 2011 Ja mam australijskie superpro i są bardzo fajne, dość miękkie w rękach.
http://www.superpro.pl/ No i generalnie teraz do drugiego kompletu wahaczy zakładam te same i jest gicior?
GeKo napisał/a:
Strongflex chyba jest lepszy, Kamil Suma miał problemy z ich produktami, chyba na dwóch rajdach powypadały mu z wahaczy te od Deutera. Jak sie sprawa skończyła nie wiem. Natomiast poduszki od Deutera śmiało można polecić.
Fuck jak może poliuretan wypaść z wahacza ? Nie potrafie sobie tego wyobrazić za bardzo... Przecież śruba go trzyma i mocowanie sanek nie bardzo widzę na to opcje.ictus - Pią 30 Gru, 2011 od roku mam polskie poli... juz nie pamietam nawet ktore... dzialaja, nie wypadaja, ale jakiejs hiper poprawy to nie zauwazylem... wczesniej w colcie mialem superpro i tam to wogole nie bylo czuc roznicy wiec moze ja cos mam z czuciem