ICE - In Car Entertainment - Nawigacja samochodowa ... ale jaka ?
PiTT - Pon 22 Lis, 2010 bierz tomtoma
dobra cena za całą europę no i nawigacja też fajna
mio z automapą będzie droższe bo chyba sama mapka kosztuje coś koło 500Bonczek - Pon 22 Lis, 2010
MoRToN napisał/a:
imo.
Po to jest ten temat póki jeszcze nie stał się ekspercki M - Wto 23 Lis, 2010 Ten temat jest bezużyteczny Bonczek - Wto 23 Lis, 2010 Może niech k-mart się wypowie albo bart bo w sumie M masz racje Bart - Śro 24 Lis, 2010
Bonczek napisał/a:
Może niech k-mart się wypowie albo bart bo w sumie M masz racje
z kilkoma systemami nawigacyjnymi przejechałem dobre kilkaset tysięcy kilometrów po całej europie, więc co nieco mógłbym powiedzieć w tej materii.
ale mi się nie chce.was79 - Śro 24 Lis, 2010 prosimy Cię - przemów !!Bart - Śro 24 Lis, 2010 Jakarti - Czw 09 Gru, 2010 Carlos,
rozumiem, ze juz kupiles TOMTOMa XXL, tak? chce takie urzadzenie nabyc dla Mamuni
czy tam jest blutut zeby to dzialalo jak zestaw glosnomowiacy do telefonu??
moze ktos inny wie czy nawiagacje maja takie uzytecznosci? GeKo - Wto 15 Maj, 2012 Ktoś ogarnia Sygica?
Na allegro i w euro RTV są po około 120-130zł Na oficjalnej stronie Sygica po 60Euro. Wie ktoś skąd ta różnica bo nie mogę nic znaleźć na szybko.
Kenet?PiTT - Wto 15 Maj, 2012
GeKo napisał/a:
Ktoś ogarnia Sygica?
Na allegro i w euro RTV są po około 120-130zł Na oficjalnej stronie Sygica po 60Euro. Wie ktoś skąd ta różnica bo nie mogę nic znaleźć na szybko.
Kenet?
ja mam, bardzo fajna nawigacja w dobrej cenie
poszukaj sobie w necie kodów promocyjnych - zniżkowych, ludzie wrzucają żeby inni mogli wykorzystywać, chyba z 20% rabatu
jak kupujesz navi to dostajesz kod który można wykorzystać przez kilkanaście dniGeKo - Wto 15 Maj, 2012 PiTT, Oki, tylko mnie dziwi 2 krotna różnica w cenie i tak sie zastanawiam czy te na allegro i w RTV AGD to nie jest wersja 2.0 Na stronce Sygica sprzedają wersję 3.0bizon - Wto 15 Maj, 2012 sygic jest malo dokladny w polsce, ale interfejs jest przemistrzem. za granica bardzo dobrze mi sie na nim jechalo.M - Wto 15 Maj, 2012 najlepszy jest google,
czesto zapakuje Cię w jednokierunkową
W sygicu głos dziewczyny był mocno tępy.Kenet - Wto 15 Maj, 2012 Nie w mej mocy pomoc leży w tej kwestii, jestem koniem.bizon - Wto 15 Maj, 2012 google ostatnio, jak wpisuje cos tam cos tam, Łódź, to usilnie mnie do konstantynowa lodzkiego wysyla