Fajne zdjęcie z samolotu, po prawej dzik a ten typ po lewej?
dzik jest po lewejBonczek - Śro 08 Gru, 2010 Z ajfona przeglondam i wyswietlacz jakis chu.jowy.Jacek - Czw 09 Gru, 2010 dzik - Czw 09 Gru, 2010 Mam w domu gdzies zdjecie z bad-im, dysproporcja znacznie wieksza, andrzej to przy nim pop.ierdolka. Szkoda ze bad-i woli sie boazeria na stokach lansowac, to bylaby nadzieja bialych w boksie.Bad-i - Czw 09 Gru, 2010
dzik napisał/a:
. Szkoda ze bad-i woli sie boazeria na stokach lansowac, to bylaby nadzieja bialych w boksie.
Była do pierwszego kroku mojego starszego brata - wtedy naszą karierę zakończyła mama 106 - Czw 09 Gru, 2010 a jak przychodzi co do czego to nawet vlodarsky spuszcza uszy przed mama Bad-i - Czw 09 Gru, 2010
106 napisał/a:
a jak przychodzi co do czego to nawet vlodarsky spuszcza uszy przed mama
dryn, dryn, dryn .......
- HALO?
- I jak tam?
p.s. bo mama Bad-iego to prawdziwy killer Vlodarsky - Pią 10 Gru, 2010 nie chce nic mówić, ale osoba którą niewsamowicie polubiłem i się jej boje to właśnie Mama Badiego... Jaco - Pią 10 Gru, 2010
Bad-i napisał/a:
106 napisał/a:
a jak przychodzi co do czego to nawet vlodarsky spuszcza uszy przed mama
dryn, dryn, dryn .......
- HALO?
- I jak tam?
p.s. bo mama Bad-iego to prawdziwy killer
to było:
- Halo?
- I Coo ?
jeszcze napisze, że mama Bad-iego robi pyszne kanapeczki KonradMK - Pią 10 Gru, 2010
Jaco napisał/a:
jeszcze napisze, że mama Bad-iego robi pyszne kanapeczki
małe? a to dlatego Badi nie rośnie dzik - Pią 10 Gru, 2010 Kondziu, masz bleda w gifieKonradMK - Pią 10 Gru, 2010
dzik napisał/a:
Kondziu, masz bleda w gifie
gdzie?anjas - Pią 10 Gru, 2010
KonradMK napisał/a:
gdzie?
no w gifiedzik - Sob 11 Gru, 2010 ja w pytaniu widzialbym "are you..."KonradMK - Sob 11 Gru, 2010 ale to jest żywcem wzięte z tekstu tego teledysku