tak, ale tym 2.7 biturboburbo....
a to 4.2 jeszcze bardziej wystaje przed przednia os, wiec nie ma prawa być lepiej...
co nie zmienia faktu ze na wyjściu z zakrętu tak quattro robi mi potężne papa
aha, muszę przyznać ze na śniegu nie czuć tak bardzo tego orania, jak na suchym asfalcie.
do bujaki, na autobahn i bardzo szybkie łuki bardzo dobre, na ciasne drogi., serpentyny i rożne zakręty do 100m/h nie polecam Stf - Czw 16 Gru, 2010
Janusz napisał/a:
co nie zmienia faktu ze na wyjściu z zakrętu tak quattro robi mi potężne papa
aha, muszę przyznać ze na śniegu nie czuć tak bardzo tego orania, jak na suchym asfalcie.
do bujaki, na autobahn i bardzo szybkie łuki bardzo dobre, na ciasne drogi., serpentyny i rożne zakręty do 100m/h nie polecam
Januszek widzę, że dobrze zapoznałeś się już z autem
was79 - Czw 16 Gru, 2010
Janusz napisał/a:
tak, ale tym 2.7 biturboburbo....
+1
jedna z najpiększniejszych przejażdek w życiu - 2.7bt, lato, kręty kanion Tary*
*najgłębszy kanion w Europie, a jak twierdzą Czarnogórcy, drugi co do głębokości kanion na świecie po Wielkim Kanionie Colorado w USA. W niektórych miejscach jego głębokość dochodzi do 1300Janusz - Czw 16 Gru, 2010
Stf napisał/a:
Januszek widzę, że dobrze zapoznałeś się już z autem
nieee, ja tym jeździłem trochę po Radomiu, i ogólnie często upalam z kolega który ma takowe wiadomo ze jak sie uprze to się to postawi całkowicie w poprzek drogi, ale ykm... ja clio tez tak zrobię a mam tylko FWD i tu chyba nie o to chodzi zreszta zachowałem się jak gówniarz idę poprzeglądać youtuba
aha zapomniałby, kompletnie nie da sie tam podeprzeć lewa noga, i to jest chyba główna przyczyna problemów z tym samochodem, gdyby sie dało podepszec lewa byłoby o wiele lepiej.... da sie ściągnąć blokadę ale tylko przy remapie.... przynajmniej tak twierdza w comp sporcie, ze to tyle samo roboty..Stf - Czw 16 Gru, 2010 no ja w sensie że to Tobie tą fotę robili na zapoznaniu Janusz - Czw 16 Gru, 2010
Stf napisał/a:
no ja w sensie że to Tobie tą fotę robili na zapoznaniu
a to niee to nie ja, ja tylko 3 i krajem Jacek - Pią 04 Maj, 2012 sprzedany można zamykać Bart - Pią 04 Maj, 2012
Cytat:
dokladnie. jacek ma 100% racji.
Anonymous - Pią 04 Maj, 2012 no to troche czasu zeszło ....KarQ - Pią 04 Maj, 2012 Z ciekawości zapytam za ile zeszło, bo ostatnio podglądałem ogłoszenia z eSami z myślą podmiany swojego klekota.Jacek - Sob 05 Maj, 2012 35KarQ - Sob 05 Maj, 2012 aj Jacek - Sob 05 Maj, 2012 w sumie nie wiele jak na prawdziwy przebieg i historię serwisową
teraz jest 110tyśKarQ - Sob 05 Maj, 2012 Stały w okolicach 38-44, ale coś "lepszego na zdjęciach" zaczynały się 4 z przodu.