To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] AUDI S4 4.2 V8

Janusz - Czw 16 Gru, 2010

Cytat:
Janusz, jeździłeś może ?

tak, ale tym 2.7 biturboburbo....
a to 4.2 jeszcze bardziej wystaje przed przednia os, wiec nie ma prawa być lepiej...

co nie zmienia faktu ze na wyjściu z zakrętu tak quattro robi mi potężne papa :D

aha, muszę przyznać ze na śniegu nie czuć tak bardzo tego orania, jak na suchym asfalcie.
do bujaki, na autobahn i bardzo szybkie łuki bardzo dobre, na ciasne drogi., serpentyny i rożne zakręty do 100m/h nie polecam ;p

Stf - Czw 16 Gru, 2010

Janusz napisał/a:
co nie zmienia faktu ze na wyjściu z zakrętu tak quattro robi mi potężne papa

aha, muszę przyznać ze na śniegu nie czuć tak bardzo tego orania, jak na suchym asfalcie.
do bujaki, na autobahn i bardzo szybkie łuki bardzo dobre, na ciasne drogi., serpentyny i rożne zakręty do 100m/h nie polecam

Januszek widzę, że dobrze zapoznałeś się już z autem :)

was79 - Czw 16 Gru, 2010

Janusz napisał/a:
tak, ale tym 2.7 biturboburbo....

+1
jedna z najpiększniejszych przejażdek w życiu - 2.7bt, lato, kręty kanion Tary*

*najgłębszy kanion w Europie, a jak twierdzą Czarnogórcy, drugi co do głębokości kanion na świecie po Wielkim Kanionie Colorado w USA. W niektórych miejscach jego głębokość dochodzi do 1300

Stf napisał/a:
Januszek widzę, że dobrze zapoznałeś się już z autem :)

nieee, ja tym jeździłem trochę po Radomiu, i ogólnie często upalam z kolega który ma takowe :) wiadomo ze jak sie uprze to się to postawi całkowicie w poprzek drogi, ale ykm... ja clio tez tak zrobię a mam tylko FWD i tu chyba nie o to chodzi ;p zreszta zachowałem się jak gówniarz :D idę poprzeglądać youtuba :faja:

aha zapomniałby, kompletnie nie da sie tam podeprzeć lewa noga, i to jest chyba główna przyczyna problemów z tym samochodem, gdyby sie dało podepszec lewa byłoby o wiele lepiej.... da sie ściągnąć blokadę ale tylko przy remapie.... przynajmniej tak twierdza w comp sporcie, ze to tyle samo roboty..

Stf - Czw 16 Gru, 2010

no ja w sensie że to Tobie tą fotę robili na zapoznaniu ;)

Stf napisał/a:
no ja w sensie że to Tobie tą fotę robili na zapoznaniu ;)

a to niee ;p to nie ja, ja tylko 3 i krajem :D

Jacek - Pią 04 Maj, 2012

sprzedany można zamykać :rotfl:

Bart - Pią 04 Maj, 2012

Cytat:
dokladnie. jacek ma 100% racji.

Anonymous - Pią 04 Maj, 2012

no to troche czasu zeszło ....
KarQ - Pią 04 Maj, 2012

Z ciekawości zapytam za ile zeszło, bo ostatnio podglądałem ogłoszenia z eSami z myślą podmiany swojego klekota.
Jacek - Sob 05 Maj, 2012

35
KarQ - Sob 05 Maj, 2012

aj :>
Jacek - Sob 05 Maj, 2012

w sumie nie wiele jak na prawdziwy przebieg i historię serwisową ;)
teraz jest 110tyś

KarQ - Sob 05 Maj, 2012

Stały w okolicach 38-44, ale coś "lepszego na zdjęciach" zaczynały się 4 z przodu.

Fajny fur, Piotrek lubi.