moj ojciec mial trabanta, wujek wrtburga oba w dwusowie ja poszedlem krok dalej i mialem trabanta z silnikiem 1.1 szedl jak zly, nawet na glowna mistrzow ostatnio trafilem
kolega z uczelni, ma trampka o całkowicie seryjnym wyglądzie z praktycznie wbudowanym w niego golfem GTi... czyli silnik, zawias heble i układ kierowniczy, czy jakoś tak:)Bart - Nie 02 Sty, 2011 Januszku, nie na odwrót?
Janusz - Nie 02 Sty, 2011
Bart napisał/a:
Januszku, nie na odwrót?
w sensie ze mechanika trampka wbudowana w golfa GTI?? raczej nie
ale karfa masakra to co wkleiłeś, na takiej feldze to to ma chyba nie tylko dźwięk, ale i dynamikę ogaraKuner - Pon 03 Sty, 2011 Wychodzi na to że wygrałem aukcję z Warczyburgiem Ołłł je Bart - Wto 04 Sty, 2011 heh, gratuluję Rasputin - Wto 04 Sty, 2011 Ja się też ciesze bo furka zostaje na forum.
Czekamy w takim razie ma Pimp'a Warczyburga Walle - Wto 04 Sty, 2011 Mój pierwszy własny samochód to Wartburg 1.3 z silnikiem VW, kupiony na giełdzie w Słomczynie od jakiś k.urew.skich oszutów (ciągali mnie potem po komendach za to auto.....). Niemiej jednak wspominam z rorzewnieniem Fotele ze sprężynami (ehhh, ta tylna kanapa )...., precyzyjny jak szwajcarski zegarek układ kierowniczy....Cartoon - Wto 04 Sty, 2011 e tam, Trabant to lepszy fur Barejka - Wto 04 Sty, 2011 ja i Cartoon, wiemy cos o tym sprzecie wiecej Rasputin - Wto 04 Sty, 2011 No i poszedł,choć ewidentnie Wartek nie chciał zmienić właściciela
Mam nadzieję że chłopaki rozruszali go po drodze i w końcu zaczął palić na wszystkich cylindrach Kuner - Śro 05 Sty, 2011 No niesamowita fura Parę rzeczy poprawionych, jutro albo w sobotę myjemy go z soli i do garażu do wiosny Rasputin - Śro 05 Sty, 2011 Wrzuć jakąś fotkę przed schowaniem go do garażu Michał - Pią 07 Sty, 2011 rób pomnik !!Bart - Pią 07 Sty, 2011 wasq - Pią 07 Sty, 2011 ta pomaranczka to 100% seryjny warczyburg wyjete tylko sprezyny i tak ladnie siadl