ICE - In Car Entertainment - Kamery onboard (wydzielone)
qbus - Nie 02 Sty, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=cL5Nm68bNds tutaj jeszcze np. nasz onboard z prologu Krakowskiego, dzwiek ciut lepszy niz u nas, nagrany ta sama kamera ktora ty miales, nie doszedłem jeszcze do tego od czego to zalezy.mi - Pon 03 Sty, 2011 pfffff...
Bart - Pon 03 Sty, 2011 pierwszy film jest dobry mi - Pon 03 Sty, 2011 no pfffff... Janusz - Pon 03 Sty, 2011
Bart napisał/a:
pierwszy film jest dobry
ŁAAAAAPA !!! ah. te sceny pościgu, to ujecie na ścigającego w kremowym polarze, te prawdziwie sportowe maszyny
czym kręciłeś ?? (oczywiście wiadomo ze śmigłem przy filmie, ale sam film czym ??) mi - Pon 03 Sty, 2011 GoPro LD
(coś z góry pierwszej strony http://allegro.pl/listing...d=76284&order=p )Janusz - Pon 03 Sty, 2011 eee a już się łudziłem ze tymi małymi chinolami za 70 zł mi - Pon 03 Sty, 2011 na pierwszej stronie są tylko małe chiniole! I nie za 70, a za 39,50 z przesyłką! M - Pon 03 Sty, 2011 Temat wydzielilem bo widze ze koledzy jak zwykle i wszedzie stosuja syfologieJanusz - Pon 03 Sty, 2011
mi napisał/a:
na pierwszej stronie są tylko małe chiniole! I nie za 70, a za 39,50 z przesyłką!
w tym linku co Ty podesłałeś to mi wyskoczyły kamery ale za 5 tysi na pierwszej stronie. A te chinole juz nawet znalazłem na jednej aukcji za 29 zł ale koszt przesyłki 45zł a takiej samej kamery która na aukcji kosztuje 70 zł koszt przesyłki 5zł.
Możesz nagrać jakiś onboard w nocy, czy będzie cokolwiek na tym widać??mi - Pon 03 Sty, 2011 boję się, jeszcze M wydzieli do jakiegoś innego wątku, bo mu posty nie podejdą...
W nocy jest biednie trochę, kiedyś nawet coś nagrywałem. Poszukam, daj mi moment.mi - Pon 03 Sty, 2011 ooo - takie mam, przez brudną szybę:
Janusz - Pon 03 Sty, 2011
mi napisał/a:
ooo - takie mam, przez brudną szybę:
łojezu.... nic nie widać podejrzewam ze gdyby ja ustawić tak centralnie jak w rajdófffkach, to już kompletnie by nic widać nie było mi - Pon 03 Sty, 2011 Pamiętaj o cenie zakupu. Z racji jakości i wartości ona jest dedykowana raczej ekstremalnym zastosowaniom, a więc raczej na zewnątrz pojazdu. A zamontowana na przykład pod zderzakiem radziłaby sobie sporo lepiej jak sądzę. Choć oczywiście nie da się ukryć, że nie jest to najlepsze urządzenie do zdjęć nocnych Janusz - Pon 03 Sty, 2011
mi napisał/a:
Pamiętaj o cenie zakupu. Z racji jakości i wartości ona jest dedykowana raczej ekstremalnym zastosowaniom, a więc raczej na zewnątrz pojazdu. A zamontowana na przykład pod zderzakiem radziłaby sobie sporo lepiej jak sądzę. Choć oczywiście nie da się ukryć, że nie jest to najlepsze urządzenie do zdjęć nocnych
pamiętam, pamiętam zresztą ostatnio kupiłem prawdziwie motorsportowe radio z seri superlight bez napędu cd a jedynie z portem usb oraz czytnikiem karty pamięci, również godnej chinskiej produkcji, i kosztowało bagatela 79 zł oczywiście nowe i z gwarancja
ale jak juz mamy temat o onboardach, to na co zwracać uwagę przy doborze kamery ?? widziałem ze używane normalne kamery do użytku rodzinnego można czesm wyrwać za 150-200 zł... ma to jakiś sens??