Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] niemałe kombi z dieslem pod maską do 40k
M - Śro 12 Sty, 2011 Gleba w gnój, kiepska opcja nox - Śro 12 Sty, 2011 do 40tyś niezłą opcja będzie Octavia II przedliftingowa 1.9 TDI 105KM za tą kase można znaleźć juz ładny egzemplarz powyżej 2007rNiemy - Śro 12 Sty, 2011
nox napisał/a:
Octavia 105KM
a jak się chce wyprzedzać to macha się drzwiami jak skrzydłamimi - Czw 13 Sty, 2011 może to głupie, ale niewiele drożej (troszkę ponad 40kzł) da się dopaść octavię przedliftingową (tour) fabrycznie nową. Co prawda nie będzie to diesel, ale może mimo to warto? O Loganie MCV nie piszę, bo zaraz się zacznie...Bart - Czw 13 Sty, 2011
Bart napisał/a:
Jakby ktoś znajomy miał coś zbliżonego do sprzedania to dajcie znać.
Bart napisał/a:
Bart napisał/a:
Bart napisał/a:
Bart napisał/a:
Bart napisał/a:
Bart napisał/a:
Bart napisał/a:
mi - Czw 13 Sty, 2011 ...no więc zarzuciłem alternatywę w postaci nowego pojazdu, z powodu braku jakiegokolwiek wsparcia ze strony forumowiczów... Maciusiowy - Czw 13 Sty, 2011 ja bym brał od Mortona...fajny pasek...z tym, że pomnik Walle - Czw 13 Sty, 2011 pomnik? pP - Czw 13 Sty, 2011
Niemy napisał/a:
nox napisał/a:
Octavia 105KM
a jak się chce wyprzedzać to macha się drzwiami jak skrzydłami
nieprawda..jeździłem i naprawdę fajnie jedzie..potwór to to nie jest ale dynamiki nie można mu odmówićNiemy - Czw 13 Sty, 2011
pP napisał/a:
Niemy napisał/a:
nox napisał/a:
Octavia 105KM
a jak się chce wyprzedzać to macha się drzwiami jak skrzydłami
nieprawda..jeździłem i naprawdę fajnie jedzie..potwór to to nie jest ale dynamiki nie można mu odmówić
Szanuję Twoją opinię, lecz ojciec miał C5 2,0HDI 140ps i tam nie było źle, ale czasem brakowało, dlatego zestawów PANVITAN jest tak wiele nox - Czw 13 Sty, 2011
Niemy napisał/a:
, lecz ojciec miał C5 2,0HDI 140ps i tam nie było źle, ale czasem brakowało, dlatego zestawów PANVITAN jest tak wiele
nie wiem czego oczekujesz od tego auta , ale jeżeli mówimy o normlanym aucie którym swobodnie rozpędziesz się w trasie do ok 160 , z wyprzedzaniem też nie ma większych problemów to w tym aucie naprawde jest ok , nie jest to potwór bo nie ma nim być ale do dynamicznego normalnego przemieszczania jest naprawde ok , można zapodac bezpiecznego chipa na ok 130-140 KM i jest juz bardzo OK
Idac tym tropem to i 200KM będzie za mało zawsze w jakiejś sytuacji będzie za małoJakarti - Czw 13 Sty, 2011
nox napisał/a:
Idac tym tropem to i 200KM będzie za mało zawsze w jakiejś sytuacji będzie za mało
prawda,
200km w clio na gti pitta bylo za malonox - Czw 13 Sty, 2011 o widzisz Niemy - Czw 13 Sty, 2011
nox napisał/a:
nie wiem czego oczekujesz od tego auta
dlatego napisałem, różni ludzie, różne potrzeby, ja lubię mieć czym przycisnąć kosmita - Czw 13 Sty, 2011 nox, czy Ty tą octą jechałeś dłużej 160? Pierdolca można dostać, prędkość przelotowa, żeby ten samochód nie męczył to 100-110kmh. Miałem okazje trochę pojeździć taką octavią i po przesiadce z mondeo dla mnie ten samochód jest średni.