pcs - Pią 21 Sty, 2011 sorry ale dla mnie X6 wygladal jak przerobiony ssangyong costam (byl podobny model), dopiero po 2 latach sie powoli przekonuje ale i tam mnie nie zachwyca (podobnie ja merol R)
ot ta Pania chodzi, ale fotki nie oddaja osobistego uroku
takzescie mnie zmotywowali do X3, ze rozwiazanie sie szybko znalazlo, jedyna osoba w Polsce od diplomatic sale jest Pani Ania z Bawiarii Motors wlasnie (tez blondynka), Pani znala temat jak nikt, polowe aut tak sprzedaje ponoc, zamawia ona z polskiej puli do odbioru w dowolnym salonie za granica. Prowizjami sie jakos dziela. Autko ma byc w polowie maja, bo jeszcze jest pula na produkcje w marcu... a niemiaszki niech sobie czekaja do grudnia.
Pozostaje wybraj kolor (chyba sparkling bronze z jasnym srodkiem i kawalkiem drewienka) i jakies podstawe dodatki.
I najlepsze, ze spedze jeszcze troche czasu w tym uroczym salonie w zasadzie jako pelnoprawny klient
i prosze mi tu po subaru nie jechac, jestem bardzo zadowolny!Bad-i - Pią 21 Sty, 2011
pcs napisał/a:
Pozostaje wybraj kolor (chyba sparkling bronze z jasnym srodkiem i kawalkiem drewienka) i jakies podstawe dodatki.
Rozumiem ze to kwestia gustu ale ten samochod nie moze byc w brązie (X1 tak ale nie X3). I najwazniejsze, kola musza byc duze. Tak jak w X5 i X6 o wiele szersze z tylu - to daje super efekt.PiTT - Pią 21 Sty, 2011 hehehe, ale jesteś detektyw
czy sama się przedstawiła?
ja myślałem że ona jest aktorką w innych filmach... ale wtedy bym ją kojarzył
dobra dupa z ryja pcs - Pią 21 Sty, 2011
PiTT napisał/a:
hehehe, ale jesteś detektyw
dobra dupa z ryja
nie wiem jak Tobie ale mi dala wizytowke ... (ja juz sie zaczalem odchudzac, moze to dlatego )
Badi a jaki kolor polecasz i srodek? czarny w srodku troche grobowy, a zadnych skor nie chce bo i tak nie sa ze skory i szkoda kasy. Z wiekszymi kolami tez nie bardzo bo sens suva coraz mniejszy.PiTT - Pią 21 Sty, 2011
pcs napisał/a:
PiTT napisał/a:
hehehe, ale jesteś detektyw
dobra dupa z ryja
nie wiem jak Tobie ale mi dala wizytowke ... (ja juz sie zaczalem odchudzac, moze to dlatego )
Badi a jaki kolor polecasz i srodek? czarny w srodku troche grobowy, a zadnych skor nie chce bo i tak nie sa ze skory i szkoda kasy. Z wiekszymi kolami tez nie bardzo bo sens suva coraz mniejszy.
heheh, nie mam w nawyku sprawdzania każdej osoby która daje mi wizytówkę
no właśnie co jest z tymi skórami w bmw, są delikatnie mówiąc choojowe
twarda jak stare fotele ze skaju
to jest pewnie skóra ekologiczna tak?
szczerze mówiąc słabo się na tym siedziAnonymous - Pią 21 Sty, 2011 rzuć okiem na temat jak my szukaliśmy
co do Land Rovera i X3 już ci chyba wszystko powiedziałem wczoraj przez telefon Gaydek - Pią 21 Sty, 2011
pcs napisał/a:
Wlasnie smigal X1 i X3. X3 nadal nie ma konkurencji, tylko ze przez 2 tygodnie termin dostawy wzrosl do 11 miesiecy.
Paranoja. Ponawiam pytania czy ktos ma znajomego pracujacego w salonie BMW albo BMW Polska? w 2 salonach w ktorych pytalem o dzial "diplomatic sales" nie wiedzieli o co chodzi choc nawet na stronach ich salonow stoi taki dzial...
aha jesli chodzi o obsluge to w BMW w Panoramie jest obledna panna lat ok 36 (zreszta aktorka z zawodu)!
Zdecydowanie X3, imo bezkonkurencyjne auto w tym segmencie, i nie tylko w tym segmencie.
PiTT napisał/a:
robimy spota w BWM Bawaria na Czerniakowskiej
Kiedy zią? Muszę zmienić postojówkę, jest okazja .Niemy - Pią 21 Sty, 2011
PiTT napisał/a:
no właśnie co jest z tymi skórami w bmw, są delikatnie mówiąc choojowe
twarda jak stare fotele ze skaju
"podstawowa" skóra taka właśnie jest, w opcji można zamówić skórkę mięciutką i gładką jak pupcia niemowlęcia, ale cena powalaBart - Pią 21 Sty, 2011 w ostateczności skórką można fotele obszyć u jakiegoś moto-tapicera - będzie taniej, nie gorzej, a i kolorów do wyboru od groma Anonymous - Pią 21 Sty, 2011
Bart napisał/a:
w ostateczności skórką można fotele obszyć u jakiegoś moto-tapicera - będzie taniej, nie gorzej, a i kolorów do wyboru od groma
Czy miałeś na myśli najlepsza firmę w Polsce
Bart - Pią 21 Sty, 2011 najbardziej wylansowaną, nie wiem czy są najlepsi
mój ziom obszywa fotele, ale za skórę się nie bierze bo trzeba już grubszym sprzętem działać PiTT - Pią 21 Sty, 2011 widziałem obszywane fotele, także z Javy i szczerze mówiąc dla mnie to druciarstwo
albo dokładasz flotę na wstępie i masz wypas fabryczne fotele, albo odpuszczasz
zauważyłem że ogólnie seryjna skóra w niemcach jest twarda, tak samo w golfie miałemBonczek - Pią 21 Sty, 2011 Najlmiększa skóra jest w Lexie dzik - Pią 21 Sty, 2011
pcs napisał/a:
sorry ale dla mnie X6 wygladal jak przerobiony ssangyong costam (byl podobny model)
Jedyny suv ktory mi sie podoba.
Tak w temacie, widzialem ostatnio nowe kajen, porazka, stracil respekt i wyglada jak grzeczny autobus.kosmita - Pią 21 Sty, 2011 X6 jest z dupy i bez sensu, lepiej by wyglądało to nadwozie jakby było 20cm niższe i było konkurencją Prosiaka Panoramy