kubas - Sob 22 Sty, 2011 17 albo 12fydi - Sob 22 Sty, 2011 Ogólnie stare nie jest złe, można np odświeżyć je troszkę zostawiając samą koncepcję. A jak coś z tego co wrzuciłeś to 12, 17. Te pierwsze z gwiazdką są dramatyczne. Dodam że nie jest specjalistą (tylko amatorem) w brandzlowaniu.k-mart - Sob 22 Sty, 2011 Maciusiowy - Sob 22 Sty, 2011 mi się to podoba:
Maciusiowy - Sob 22 Sty, 2011 mi się to podoba:
mi - Pon 24 Sty, 2011 no to od góry:
stare ładne, ale faktycznie dość mało oryginalne
1-7 + 10 mnie nie przekonują zupełnie
w 8 podoba mi się oryginalność:
9 słabe
w 11 i 12 strasznie razi wizualnie różna odległość między literami
13 niby nie jest złe, ale jak się bliżej przyjrzeć literki są takie jakieś pokraczne trochę, nie wiem czemu...
14 i 15 pomysł niegłupi, ale trochę kojarzy mi się z firmami typu zbigniew trans
16, 17, 18 najładniejsze, za szczególnym naciskiem na 17Bonczek - Pon 24 Sty, 2011
Przez ostre kontury i podłużny kształt jest dynamika, która jest wskazana przy logach firm transportowych, z kolei jakbyś tam ładnie wkomponował jakiś okrąg pod kątem to zazwyczaj jest kojarzone z dużym zasięgiem usług, więc też byłoby na + , mieliśmy wgląd w takie wyniki jak tworzyliśmy plan ramowy przedsiębiorstw transportowych na uczelni k-mart - Wto 25 Sty, 2011 Jezdzac przez niemcy i ogolno-srodkowo Europe, zwrocilem uwage, jak wiele osob zna firme LTL transport z bytomia.
Na kazdym parkingu na ktorym stane, kierowcy tir'ow czesto rozmawiaja o slynnych akcjach drogowych firmy LTL.
Raz bylem swiadkiem takiej rozmowy:
Cytat:
- "Ty, znasz firme LTL transport z bytomia?"
- "No widzialem jej samochody."
- "Kiedys za hofem w kierunku na chemnitz, minelo mnie ducato z plandeka, tam przy na tej stromej gorce. Ja juz jechalem tirem 120kmh, LTL musial miec minimum 180kmh"
- "Za to ja kiedys widzialem to ducato we frankfurcie w centrum, przy biurowcach. Jest tam sporo szyb biurowcow przy chodnikach, tak ze samochody sie w nich odbijaja. Nie wiem czy cos mu sie pomylilo, ale LTL jezdzil w ta i druga przez 15min bardzo wolno przy tych szybach."
- "Za to ja kiedys widzialem to ducato we frankfurcie w centrum, przy biurowcach. Jest tam sporo szyb biurowcow przy chodnikach, tak ze samochody sie w nich odbijaja. Nie wiem czy cos mu sie pomylilo, ale LTL jezdzil w ta i druga przez 15min bardzo wolno przy tych szybach."
Żarty żartami - jeździłem z Bartem nieraz i wiem, że to akurat jest całkiem możliwe w jego przypadku k-mart - Wto 25 Sty, 2011 dlatego to napisalem pol-zartem Franek - Wto 25 Sty, 2011
k-mart napisał/a:
LTL jezdzil w ta i druga
Bo to dobre auto jest
http://moto.onet.pl/16362...ul.html?node=40Bart - Wto 25 Sty, 2011 wiadoma sprawa k-mart - Wto 25 Sty, 2011 Bart n.p. podczas pierwszych 200tys km nie musial wymieniac: