Stacho - Wto 25 Sty, 2011 ja to parkuje za takim h*jem tak ze on nie wyjeźdza Cassis - Wto 25 Sty, 2011 Dla mnie wszyscy którzy tak parkują są inwalidami... umysłowymi.Bonczek - Wto 25 Sty, 2011 Akcja ideą bardzo fajna, ale ja nadal jestem za spuszczaniem powietrza z 4 kół - np mój sąsiad który zignorował prośbę o nie parkowanie na moim miejscu teraz wynajął sobie miejsce garażowe i żyje chłop w spokoju Walle - Wto 25 Sty, 2011 przy spuszczaniu powietrza z opon trzeba się schylić i łatwiej o latarę albo jeszcze coś gorszego
Zorganizowałbym bojówki parkingowe - takie grupki po 4 patrolujące miasto
P.S i w tym parkowaniu wcale nie przodują "przyjezdni"......Jakarti - Wto 25 Sty, 2011 prostaki sa na wsi, w miescie, pod miastem i pod wsią
czy przyjezdni, czy tubylcy, bez znaczenia. kazdy powinien dostac latareBonczek - Wto 25 Sty, 2011
Jakarti napisał/a:
kazdy powinien dostac latare
Muszę w czwartek na uczelni to wprowadzić bo mam egzamin PiTT - Wto 25 Sty, 2011
Bonczek napisał/a:
Akcja ideą bardzo fajna, ale ja nadal jestem za spuszczaniem powietrza z 4 kół - np mój sąsiad który zignorował prośbę o nie parkowanie na moim miejscu teraz wynajął sobie miejsce garażowe i żyje chłop w spokoju
a to było Twoje miejsce czy tak jak niektórzy uważają że jak sobie postawią karton lub skrzynkę na jednym miejscu to automatycznie staje się ich własnością k-mart - Wto 25 Sty, 2011 lataliscie kiedys balonem?Anonymous - Wto 25 Sty, 2011
k-mart napisał/a:
lataliscie kiedys balonem?
a byłeś kiedyś w tureckim więzieniu?iQ - Wto 25 Sty, 2011 AleX_R53, lepiej sie spytaj gdzie k-mart nie byl k-mart - Wto 25 Sty, 2011
AleX_R53 napisał/a:
k-mart napisał/a:
lataliscie kiedys balonem?
a byłeś kiedyś w tureckim więzieniu?
bylem. Jeden wielki turas +130kg, strasznie owlosiony na klacie i bardzo smierdzacy juz na odleglosc paru metrow, pytal co u Ciebie i ze teskni za Twoja "kobiecoscia".Anonymous - Wto 25 Sty, 2011 Wiedziałem, że Ahemed się Tobą zaopiekuje mam nadzieję, że się zaprzyjaźniliście Bonczek - Wto 25 Sty, 2011
PiTT napisał/a:
uważają że jak sobie postawią karton lub skrzynkę na jednym miejscu to automatycznie staje się ich własnością
Ciekawe praktyki to z Wilanowa?
Nie rozumiem takich ludzi, prawo do miejsca parkingowego nabywa się drogą kupna/dzierżawy/wynajmu z tego co mi wiadomo.Michał - Wto 25 Sty, 2011 ja zawsze parkuje na dwóch miejscach. Musze mieć dużo miejsca żeby mi nikt mojej fury nie porysował. Najlepiej jak to są miejsca dla inwalidów, bo blisko wejścia.
Heh, banda frajerków tutaj widze ...CHRZANEK - Wto 25 Sty, 2011 Mam znajomego (to nie jest mój friend) który w mojej obecności zaparkował pod marketem na miejscu przeznaczonym dla inwalidów.
Na moje pytanie co wyprawia i czy nie widzi znaku, odpowiedział że "myślał że to jest miejsce dla samochodów z fotelami kubełkowymi".
Poziom tej wypowiedzi mnie osłabił. Zrobiłem mu avanti - przeparkował ale pewnie nastepnym razem znowu zaparkował jak poprzednio.
Jestem za tym żeby takich karać bezwzględnie - ale karać zgodnie z prawem.