To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Karny kootas za hoojowe parkowanie

Stacho - Wto 25 Sty, 2011

ja to parkuje za takim h*jem tak ze on nie wyjeźdza :D
Cassis - Wto 25 Sty, 2011

Dla mnie wszyscy którzy tak parkują są inwalidami... umysłowymi.
Bonczek - Wto 25 Sty, 2011

Akcja ideą bardzo fajna, ale ja nadal jestem za spuszczaniem powietrza z 4 kół - np mój sąsiad który zignorował prośbę o nie parkowanie na moim miejscu :] teraz wynajął sobie miejsce garażowe i żyje chłop w spokoju ;)
Walle - Wto 25 Sty, 2011

przy spuszczaniu powietrza z opon trzeba się schylić i łatwiej o latarę :) albo jeszcze coś gorszego :]

Zorganizowałbym bojówki parkingowe - takie grupki po 4 patrolujące miasto ;D

P.S i w tym parkowaniu wcale nie przodują "przyjezdni"......

Jakarti - Wto 25 Sty, 2011

prostaki sa na wsi, w miescie, pod miastem i pod wsią :)
czy przyjezdni, czy tubylcy, bez znaczenia. kazdy powinien dostac latare

Jakarti napisał/a:
kazdy powinien dostac latare

Muszę w czwartek na uczelni to wprowadzić bo mam egzamin :lol2:

PiTT - Wto 25 Sty, 2011

Bonczek napisał/a:
Akcja ideą bardzo fajna, ale ja nadal jestem za spuszczaniem powietrza z 4 kół - np mój sąsiad który zignorował prośbę o nie parkowanie na moim miejscu :] teraz wynajął sobie miejsce garażowe i żyje chłop w spokoju ;)

a to było Twoje miejsce czy tak jak niektórzy uważają że jak sobie postawią karton lub skrzynkę na jednym miejscu to automatycznie staje się ich własnością ;D

k-mart - Wto 25 Sty, 2011

lataliscie kiedys balonem?
Anonymous - Wto 25 Sty, 2011

k-mart napisał/a:

a byłeś kiedyś w tureckim więzieniu?

iQ - Wto 25 Sty, 2011

AleX_R53, lepiej sie spytaj gdzie k-mart nie byl ;D
k-mart - Wto 25 Sty, 2011

AleX_R53 napisał/a:
k-mart napisał/a:

a byłeś kiedyś w tureckim więzieniu?

bylem. Jeden wielki turas +130kg, strasznie owlosiony na klacie i bardzo smierdzacy juz na odleglosc paru metrow, pytal co u Ciebie i ze teskni za Twoja "kobiecoscia".

Anonymous - Wto 25 Sty, 2011

Wiedziałem, że Ahemed się Tobą zaopiekuje :D mam nadzieję, że się zaprzyjaźniliście :devil:

PiTT napisał/a:
uważają że jak sobie postawią karton lub skrzynkę na jednym miejscu to automatycznie staje się ich własnością ;D

Ciekawe praktyki to z Wilanowa? :rotfl:
Nie rozumiem takich ludzi, prawo do miejsca parkingowego nabywa się drogą kupna/dzierżawy/wynajmu z tego co mi wiadomo.

Michał - Wto 25 Sty, 2011

ja zawsze parkuje na dwóch miejscach. Musze mieć dużo miejsca żeby mi nikt mojej fury nie porysował. Najlepiej jak to są miejsca dla inwalidów, bo blisko wejścia.
Heh, banda frajerków tutaj widze ...

CHRZANEK - Wto 25 Sty, 2011

Mam znajomego (to nie jest mój friend) który w mojej obecności zaparkował pod marketem na miejscu przeznaczonym dla inwalidów.
Na moje pytanie co wyprawia i czy nie widzi znaku, odpowiedział że "myślał że to jest miejsce dla samochodów z fotelami kubełkowymi".
Poziom tej wypowiedzi mnie osłabił. Zrobiłem mu avanti - przeparkował ale pewnie nastepnym razem znowu zaparkował jak poprzednio.
Jestem za tym żeby takich karać bezwzględnie - ale karać zgodnie z prawem.