Bonczek - Czw 10 Lut, 2011 Że zdrowie to wiem, ale i tak lepsze to niż McDonald`s tzn. tak sobie tłumaczę qbus - Czw 10 Lut, 2011 Warzywa na patelnie też kosztują ok 5 zł... wiec w zasadzie koszt przygotowania obu pozycji będzie podobny. Kurczaka z ryżem też bardzo lubię ale w sosie curry. Potrzebujemy do niego cebule, czosnek, sos sojowy, curry oraz mąke zmieszaną z wodą którą dodajemy na samym końcu do kurczaka i i gotujemy aż sos zgęstnieje.bizon - Czw 10 Lut, 2011
saxorulez napisał/a:
feta (zamiast topionego chyba jednak trochę lepsza, szczególnie gdy piszesz o niskiej zawartości tłuszczu w makaronie)
do tego zestawu polecam plesniowy, np igor gorgonzola piccante PGmaster - Czw 10 Lut, 2011 Big Mac
http://www.youtube.com/wa...=watch_responseMichał - Czw 10 Lut, 2011 2:04
kucharz sprzedał dwie latary mięsu ...martin.h - Wto 15 Mar, 2011 Żeby nie było, że jestem do tyłu, dzisiaj pokażę Wam jak stołują się mistrzowie
Na początek ugotujemy sobie jajka. Potrzebujemy do tego jajka (ja jem 2) oraz garnuszek z wodą. Całość stawiamy na gaz, na niewielki płomień i czakamy aż zaczną się gotować, ja lubię na miękko więc ściągam garnuszek z gazu po ok. 1,5 minuty od momentu gotowania się wody. W międzyczasie możemy zrobić sobie chleb z masłem i herbatę.
Do jajek można stosować wiele dodatków, ja osobiście lubię z majonezem. A tak oto wygląda finalny efekt. Samcznego.
W następnym odcinku będziemy gotować kiełbasę Bonczek - Wto 15 Mar, 2011 Polecam Majonez Kielecki was79 - Wto 15 Mar, 2011 jak sie nazywa ten majonez: splendildo saxorulez - Wto 15 Mar, 2011 martin.h,
dał bym Ci pomóka ale nie mogę Szacun za dystanskubas - Wto 15 Mar, 2011 fajna trzymaczka do jajka kurde! Jaka to będzie kiełbasa w następnym odcinku ? Ja osobiście lubię "wiejską z gór" Jacek - Wto 15 Mar, 2011
saxorulez napisał/a:
martin.h,
dał bym Ci pomóka ale nie mogę Szacun za dystans
budzik - Wto 15 Mar, 2011 Ten majonez to największe gówno jakie moży być
Kielecki jest OK,Hellmans Babuni tez jest bombowy Walle - Wto 15 Mar, 2011 Winiary z Omega 3 wymajta Anonymous - Wto 15 Mar, 2011 Już wiem skąd Ci w głowie to Evo codziennie rano tak patrzycie na siebie w milczeniu iQ - Wto 15 Mar, 2011 Czesio, na kubku jest impreza