Stf - Pią 04 Lut, 2011 kurde gdyby to było 235/40/17 to może bym wziął... tak to nie wiem czy zjeść dzisiaj kolację bo jutro lecę do szikago, więc jakby co to tylko sms.Bart - Pią 04 Lut, 2011 wow, powiało wielkim światem
ja jutro jadę do Katowic Stf - Pią 04 Lut, 2011 widzę że trafiłem do Ciebie Anonymous - Pią 04 Lut, 2011 powiem wam ze dot 4 schodzi jak dziki w takich cenach mam mam też 5.1 106 - Pią 04 Lut, 2011
Czesio napisał/a:
powiem wam ze dot 4 schodzi jak dziki w takich cenach mam :D mam też 5.1 :D
i ludzie to pija?wasq - Pią 04 Lut, 2011 taki chujowy ze raz wleja i za tydzien wyleja Anonymous - Sob 05 Lut, 2011
Bart napisał/a:
wow, powiało wielkim światem
ja jutro jadę do Katowic
też kiedys byłem,chciałem do sosnowca ale pobłądziłem...Jacek - Sob 05 Lut, 2011 kurde, gdyby to był nalewki 225 to bym wzioł..a tak to trochę lipaKoto - Sob 05 Lut, 2011 Ej, kiedyś był ty koleś o ksywie chyba "Styku", który robił najlepsze na świecie opony, co z nimi, podbiły już świat?Bart - Sob 05 Lut, 2011 to taka forumowa gwiazda dwóch tygodni - pojawił się, namieszał i zniknął Koto - Sob 05 Lut, 2011 W temacie o oponach ktoś wkleił link do jakiegoś testu opon Federal na streetracing, oczywiście najlepsze opony za tą cenę, rewelacja i cud, zachwalał jeden użytkownik w podpisie mający sklep handlujący Federalami, no i tak mi się o styku przypomniało Janusz - Sob 05 Lut, 2011
Koto napisał/a:
Ej, kiedyś był ty koleś o ksywie chyba "Styku", który robił najlepsze na świecie opony, co z nimi, podbiły już świat?
bawet mi nie przypominaj bo jak zaraz zacznę jątrzyć, to admini forum zmienia !!fydi - Sob 17 Mar, 2012 Aktualne! Opony nie używane od czasu tego ogłoszenia, więc zdjęcia z pierwszej strony aktualne. Cena ta sama 450 + wysyłka. Komu, komu bo idę do domu!Janusz - Sob 17 Mar, 2012 nie jeżdżę na takich drogich oponach Gaydek - Sob 17 Mar, 2012
fydi napisał/a:
Aktualne! Opony nie używane od czasu tego ogłoszenia, więc zdjęcia z pierwszej strony aktualne. Cena ta sama 450 + wysyłka. Komu, komu bo idę do domu!