no i oczywiscie pierwsza usterka:D zacial sie wlacznik swiatel awaryjnych:D
to już 2 usterki... nie działa Ci też komputer spalania ade - Sob 19 Lut, 2011
wasq napisał/a:
ade napisał/a:
no i oczywiscie pierwsza usterka:D zacial sie wlacznik swiatel awaryjnych:D
widac ze jestes uprzejmy na drodze
ps. standard z tym wlacznikiem
ps2. z 2,0 tdi tfsi nie ma co stawac nie ma szans
pierwsze testy za mna:d
scirroco 1,4 tfsi to najmocniejsze z 1,4:D
laguna okolo dlugosc z tylu do okolic 160:d
octavia 2,0 + chip 185km rowniutko:D raz ja z przodu raz kumpel:d
mysle, ze jak uda mi sie zapiac jakas rozsadnie ecumastera to moze byc naprawde niezle:d
czesci tanie jak barszcz:d 600zl komplet filtrow, tuleje do zawiasu przod tyl wszysytkie, sworznie, 5l oleju 5w50;]
po 2ch godzinach upalania po miescie spalanie skoczylo do 12:d
teraz testuje ile gaziku spali;]GeKo - Sob 19 Lut, 2011 to wersja 204KM?PGmaster - Sob 19 Lut, 2011 Jak phI to 165km. 204 bylo w GT po lifcie. Az dziwne ze nie dostales batow od octavi...KarQ - Sob 19 Lut, 2011 Przecież Ade już zapakował motor a Astry i klepie wszystko co się napatoczy wasq - Sob 19 Lut, 2011 hmmm wersja przed liftowa 165km nie mialaby podejscia wiec to musi byc 204 kunie Janusz - Sob 19 Lut, 2011
Cytat:
hmmm wersja przed liftowa 165km nie mialaby podejscia wiec to musi byc 204 kunie
nie doceniasz Adego, jakby to były 204 kunie to taka octavie by zamiótł pod dywan FreeMan - Sob 19 Lut, 2011
ade napisał/a:
2ch godzinach upalania po miescie spalanie skoczylo do 12:d
mi calyczas pali 12... raczej trzeba sie do tego przyzwyczaic.
Ja juz ponad 2 lata jezdze wagonem 2.0T i poza duperelami z zawieszenia nic mi sie nie dzieje.GeKo - Sob 19 Lut, 2011 No to jak 165, to powinno się dać program zrobić Przynajmniej Henk potrafi z tym że robił to w Meganach, ale pewnie jakby pogadać to do Lagi też ogarnie.PiTT - Sob 19 Lut, 2011
FreeMan napisał/a:
ade napisał/a:
2ch godzinach upalania po miescie spalanie skoczylo do 12:d
mi calyczas pali 12... raczej trzeba sie do tego przyzwyczaic.
Ja juz ponad 2 lata jezdze wagonem 2.0T i poza duperelami z zawieszenia nic mi sie nie dzieje.
nice, jak będziesz sprzedawał to warto nad Twoją sztuką pomyśleć bo widocznie trafiła Ci się dobra sztukaFreeMan - Sob 19 Lut, 2011
PiTT napisał/a:
nice, jak będziesz sprzedawał to warto nad Twoją sztuką pomyśleć bo widocznie trafiła Ci się dobra sztuka
Sam ja sprzedalem pierwszemu wlascicielowi, a potem ja od niego odkupilem Ale narazie nie bede jej sprzedawal, w tym roku czas na "zabawke" a juz wyroslem z posiadania jednego samochodu do wszystkiego.Konrad - Sob 19 Lut, 2011
GeKo napisał/a:
No to jak 165, to powinno się dać program zrobić Przynajmniej Henk potrafi z tym że robił to w Meganach, ale pewnie jakby pogadać to do Lagi też ogarnie.
Laguna 2.0T 163km jest na sagemie 2000 którego się nie da ruszyć, ewentualnie greddy e-manage (jak drlagunaturbo z grecji na jutubie) tylko koszty koszty koszty;) Także ecu nie to samo co w megane, espace, które można wyciągnąć normalnym kosztem programu.
No to jak 165, to powinno się dać program zrobić Przynajmniej Henk potrafi z tym że robił to w Meganach, ale pewnie jakby pogadać to do Lagi też ogarnie.
ponoc wlasnie nie... w megane czy w espace jest sagem 3000 a w lagunie sagem 2000 i jego ponoc nie rusza...
mowisz o tym gosciu od rs tuner??
w kazdym razie bede walczyl i probowal...kaziu1985pn - Nie 20 Lut, 2011