To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - serwis czynny w warszawie w niedziele

Bad-i - Nie 06 Lut, 2011

Jakarti napisał/a:
nie spodobala sie na forum :)

na tym forum była jedna prawdziwa laguna

http://vimeo.com/2893567

:]

Jakarti - Nie 06 Lut, 2011

otoz to ;)
anjas - Nie 06 Lut, 2011

ja jeszcze dodam od siebie,
o ile clio sporty są moim zdanie bardzo OK, zresztą sam mam jak najlepsze doświadczenia to już "cywilne" renówki, a tym bardziej "na wypasie" bywają nieporozumieniem. Do sporta chętnie bym wrócił a np. do scenika nie. A scenic w porównaniu do laguny jest królem bezawaryjności ;)
Ale oczywiście każdy sam podejmuje decyzję, ja mogę jedynie mówić o swoich doświadczeniach :)

Aha, przypomniało mi się jeszcze, że Krzysiek (FreeMan) ma lagunę w kombi, ponad 200 koni na dobrym wypasie i z tego co kiedyś mówił, jest bardzo zadowolony i z samochodem nie działo się nic złego... mięc to chyba rzeczywiście zależy od modelu.
W takim razie, jeśli Ade zdecyduje się na lagę to oby trafił na ten dobry egzemplarz :)

Rasputin - Nie 06 Lut, 2011

Anjas napisał/a:
Aha, przypomniało mi się jeszcze, że Krzysiek (FreeMan) ma lagunę w kombi, ponad 200 koni

No jego Laga to dopiero chodziła. Trzeba było Sportem kręcić do końca by byc przed nią :]
Idealne auto dla ADE :faja:

Bonczek - Pon 07 Lut, 2011

IMO powinneś wejść w insygnię. ftw.
k-mart - Pon 07 Lut, 2011

Ade, szukaj laguny z silnikiem 2.0IDE.
To sa najlepsze silniki renowki w historii marki.

Walle - Pon 07 Lut, 2011

k-mart napisał/a:
Ade, szukaj laguny z silnikiem 2.0IDE.
To sa najlepsze silniki renowki w historii marki.

jak możesz tak koledze życzyć źle :faja:

Ade - laguna to dyskusyjne auto - choć ładna i wygodna i z wypasem zazwyczaj.

Wejdź w Accorda, ja wszedłem i do dziś nie mogę wyjść :rotfl:

A tak poważnie to polecam Accorda, zarówno VI jak i VII. Też jest wygodny, nie psuje się, jest bardzo solidnie i ładnie wykończony, jeździ w winklach dużo lepiej niż Laguna i mniej na nim stracisz kiedyś przy odsprzedaży.

Ta Laguna za 3 lata będzie warta tyle co wrotki z Decathlon'u.

Jacek - Pon 07 Lut, 2011

dzik - Wto 08 Lut, 2011

anjas napisał/a:
ja jeszcze dodam od siebie,
o ile clio sporty są moim zdanie bardzo OK, zresztą sam mam jak najlepsze doświadczenia to już "cywilne" renówki, a tym bardziej "na wypasie" bywają nieporozumieniem. Do sporta chętnie bym wrócił a np. do scenika nie. A scenic w porównaniu do laguny jest królem bezawaryjności ;)
Ale oczywiście każdy sam podejmuje decyzję, ja mogę jedynie mówić o swoich doświadczeniach :)

Bardzo sie scenic sypal?
Kolega z pracy kupil espace 2.0t i jest zachwycony.

anjas - Wto 08 Lut, 2011

dzik napisał/a:
Bardzo sie scenic sypal?

w sumie nie, ale padały jakieś pierdółki co było bardzo wkurzające dla mnie (bo się nie znam) i za każdym razem myślałem, że to koniec świata ;)

No i oczywiście trzeba mieć czas, żeby zajmować się tymi pierdółkami a ja tego czasu nie miałem.