Jakarti - Nie 06 Lut, 2011 otoz to anjas - Nie 06 Lut, 2011 ja jeszcze dodam od siebie,
o ile clio sporty są moim zdanie bardzo OK, zresztą sam mam jak najlepsze doświadczenia to już "cywilne" renówki, a tym bardziej "na wypasie" bywają nieporozumieniem. Do sporta chętnie bym wrócił a np. do scenika nie. A scenic w porównaniu do laguny jest królem bezawaryjności
Ale oczywiście każdy sam podejmuje decyzję, ja mogę jedynie mówić o swoich doświadczeniach
Aha, przypomniało mi się jeszcze, że Krzysiek (FreeMan) ma lagunę w kombi, ponad 200 koni na dobrym wypasie i z tego co kiedyś mówił, jest bardzo zadowolony i z samochodem nie działo się nic złego... mięc to chyba rzeczywiście zależy od modelu.
W takim razie, jeśli Ade zdecyduje się na lagę to oby trafił na ten dobry egzemplarz Rasputin - Nie 06 Lut, 2011
Anjas napisał/a:
Aha, przypomniało mi się jeszcze, że Krzysiek (FreeMan) ma lagunę w kombi, ponad 200 koni
No jego Laga to dopiero chodziła. Trzeba było Sportem kręcić do końca by byc przed nią
Idealne auto dla ADEBonczek - Pon 07 Lut, 2011 IMO powinneś wejść w insygnię. ftw.k-mart - Pon 07 Lut, 2011 Ade, szukaj laguny z silnikiem 2.0IDE.
To sa najlepsze silniki renowki w historii marki.Walle - Pon 07 Lut, 2011
k-mart napisał/a:
Ade, szukaj laguny z silnikiem 2.0IDE.
To sa najlepsze silniki renowki w historii marki.
jak możesz tak koledze życzyć źle
Ade - laguna to dyskusyjne auto - choć ładna i wygodna i z wypasem zazwyczaj.
Wejdź w Accorda, ja wszedłem i do dziś nie mogę wyjść
A tak poważnie to polecam Accorda, zarówno VI jak i VII. Też jest wygodny, nie psuje się, jest bardzo solidnie i ładnie wykończony, jeździ w winklach dużo lepiej niż Laguna i mniej na nim stracisz kiedyś przy odsprzedaży.
Ta Laguna za 3 lata będzie warta tyle co wrotki z Decathlon'u.Jacek - Pon 07 Lut, 2011 dzik - Wto 08 Lut, 2011
anjas napisał/a:
ja jeszcze dodam od siebie,
o ile clio sporty są moim zdanie bardzo OK, zresztą sam mam jak najlepsze doświadczenia to już "cywilne" renówki, a tym bardziej "na wypasie" bywają nieporozumieniem. Do sporta chętnie bym wrócił a np. do scenika nie. A scenic w porównaniu do laguny jest królem bezawaryjności
Ale oczywiście każdy sam podejmuje decyzję, ja mogę jedynie mówić o swoich doświadczeniach
Bardzo sie scenic sypal?
Kolega z pracy kupil espace 2.0t i jest zachwycony.anjas - Wto 08 Lut, 2011
dzik napisał/a:
Bardzo sie scenic sypal?
w sumie nie, ale padały jakieś pierdółki co było bardzo wkurzające dla mnie (bo się nie znam) i za każdym razem myślałem, że to koniec świata
No i oczywiście trzeba mieć czas, żeby zajmować się tymi pierdółkami a ja tego czasu nie miałem.