Jacek - Wto 08 Lut, 2011 Niemy, sosna za miękka...ale do czego? to nie koścół gdzie będą się przewijać tłumy...NAS POLAKÓW!
PiTT, lokal ze zdjęcia gdzieś pewnie istnieje ale nie w BytomiuGeKo - Wto 08 Lut, 2011 Jacek, w skrócie upadnie Ci coś tupniesz mocniej noga od krzesła i chyba będą dziury, nie mówiąc jak jakaś panna sie zagalopuje w szpilkach, to ją po śladach wytropisz PiTT - Wto 08 Lut, 2011
GeKo napisał/a:
Jacek, w skrócie upadnie Ci coś tupniesz mocniej noga od krzesła i chyba będą dziury, nie mówiąc jak jakaś panna sie zagalopuje w szpilkach, to ją po śladach wytropisz
miałem to napisać
szpilki to złoooo Jacek - Wto 08 Lut, 2011 spoko..
ponawiam pytanie: Czy ktoś z podbeskidzia ma namiary na jakiś tartak gdzie można kupić sosnową deskę podłogową ?.
porady ekspertów już znam GeKo - Wto 08 Lut, 2011 Jacek, masz nr na PW zadzwoń Bart - Wto 08 Lut, 2011 czekam na kolejny temat - "kupię dizajnerskie lajfstalowe meble do mojego nowego apartamentu" Jacek - Wto 08 Lut, 2011
Bart napisał/a:
czekam na kolejny temat - "kupię dizajnerskie lajfstalowe meble do mojego nowego apartamentu"
tu Cię zmartwię..europalety i płyty osb lecom k-mart - Wto 08 Lut, 2011 Jak by co, moge pomoc w budowie lozka z europalet.
W temacie desek podlogowych niestety nie jestem ekspertem michool_vt - Wto 08 Lut, 2011 tylko linoleum!!Jakarti - Wto 08 Lut, 2011 urwales linoleum!! Niemy - Wto 08 Lut, 2011
Cytat:
GeKo napisał/a:
Jacek, w skrócie upadnie Ci coś tupniesz mocniej noga od krzesła i chyba będą dziury, nie mówiąc jak jakaś panna sie zagalopuje w szpilkach, to ją po śladach wytropisz
+1 ale kto bogatemu zabroni za rok zmienić Bad-i - Śro 09 Lut, 2011
Jacek napisał/a:
spoko..
ponawiam pytanie: [i]Czy ktoś z podbeskidzia
eeee to yeb się Jacek - Śro 09 Lut, 2011
Bad-i napisał/a:
Jacek napisał/a:
spoko..
ponawiam pytanie: [i]Czy ktoś z podbeskidzia
eeee to yeb się
właśnie to robięade - Czw 10 Lut, 2011 takie cos jak na zdjeciu to ja bym zrobil jesion w bialym oleju:d albo w bialej bejcy, zalezy od efektu jaki chcesz osiagnac
biala podloga jest 100x bardziej praktyczna od ciemnej;]
robta co chceta, ale juz kilka osob napisalo jak nadaje sie sosna na podloge:Danjas - Czw 10 Lut, 2011 spójrzcie na to z innej strony, jak Jacuś wraca z imprezy nawalony w 3 dupy to gdzie śpi? Prawdopodobnie na podłodze. No to chyba lepiej, żeby była miękka?
Chłopak chce sosnę i już, ma to na pewno przemyślane. Ja zresztą go rozumiem, bo ostatnie też zdarza mi się zasnąć na podłodze *