Bonczek - Czw 10 Lut, 2011 Jak mogę wiedzieć jakie masz wymagania? Cena, standard, lokalizacja.Maciusiowy - Czw 10 Lut, 2011
pP napisał/a:
konradone napisał/a:
Ale tak na prawdę nie wiem jak ludzie tam się utrzymują, skoro przeciętny kowalski zarabia ~1,5-2k, druga osoba liczmy tyle samo i mieszkanie za 2,5k + opłaty WTF
no nie przesadzajmy..to mieszkanie jest duże jak na wynajem, bardzo dobrze wykończone i w super miejscu. stąd cena
takiej ceny nic nie tłumaczy...to nie Saint Tropez, tylko Warszawa, umówmy się Cartoon - Czw 10 Lut, 2011 Cena: do 1600+ liczniki
Standard: zdecydowanie nie późny PRL, do 35m^2, najlepiej układ pokój z aneksem+wydzielona sypialnia (tzw półtora pokojowe)
Lokalizacja: tu chyba musiałbym rozpatrywać konkretne mieszkania pod względem dojazdu do obecnej pracy (Skierniewicka) i ewentualnie pod względem dojazdu na Postępu mi - Czw 10 Lut, 2011 ja tam nie wiem, ja z Bytomia jestem, mnie nawet ta cena zabija...Jacek - Czw 10 Lut, 2011 ja tam nie wiem, ja z Bytomia jestem, mnie nawet ta cena zabija...Michał - Czw 10 Lut, 2011
Maciusiowy napisał/a:
pP napisał/a:
konradone napisał/a:
Ale tak na prawdę nie wiem jak ludzie tam się utrzymują, skoro przeciętny kowalski zarabia ~1,5-2k, druga osoba liczmy tyle samo i mieszkanie za 2,5k + opłaty WTF
no nie przesadzajmy..to mieszkanie jest duże jak na wynajem, bardzo dobrze wykończone i w super miejscu. stąd cena
takiej ceny nic nie tłumaczy...to nie Saint Tropez, tylko Warszawa, umówmy się
o , ekspert z bielska białej ... Bonczek - Czw 10 Lut, 2011 takiej wypowiedzi nic nie tłumaczy...to nie piaskownica, tylko forum, umówmy się Michał - Czw 10 Lut, 2011 oke przepraszam
w końcu maciusowy jest ekspertem , mieszka w warszawie, zna realia, i był w tym konkretnie mieszkaniu
PEACE , wali mnie to czy ktos to wynajmie czy nie. Nie moje mieszkanie.Bonczek - Czw 10 Lut, 2011
Michał napisał/a:
oke przepraszam
w końcu maciusowy jest ekspertem , mieszka w warszawie, zna realia, i był w tym konkretnie mieszkaniu
PEACE , wali mnie to czy ktos to wynajmie czy nie. Nie moje mieszkanie.
Żartowałem PiTT - Czw 10 Lut, 2011 co do cen to bardzo często jest tak, że kilka osób wynajmuje 1 mieszkanie i jak masz np 3 pokoje to każdy ma swój pokój i jakoś to się kalkuluje nawet jak 1k musi być na łba
kiedyś wynajmowałem małe, ale miłe mieszkanko na bielanach, właśnie 2 pokoje i nieco ponad 35m
kasa śmieszna bo po podwyżce płaciłem 1300 a lokalizacja przy samym metrze jakby ktoś akurat potrzebował
wiem ze jak się wyprowadzilem to wlasciciel od reki znalazl chetnych za jakies 300 wiecej Jacek - Czw 10 Lut, 2011 czy tam ktoś jadł czipsy i popcorn w tym mieszkaniu? bo są szpary w podłodze i syf musi być...sory jak dla mnie masakra
Bonczek - Czw 10 Lut, 2011 A czemu nie ma zdjęć pokoju z za umywalki? W ogóle jak się do niego wchodzi?martin.h - Czw 10 Lut, 2011
mi napisał/a:
ja tam nie wiem, ja z Bytomia jestem, mnie nawet ta cena zabija...
Ja nawet tyle nie zarabiam PieQt - Czw 10 Lut, 2011
Cartoon napisał/a:
Cena: do 1600+ liczniki
Standard: zdecydowanie nie późny PRL, do 35m^2, najlepiej układ pokój z aneksem+wydzielona sypialnia (tzw półtora pokojowe)
Lokalizacja: tu chyba musiałbym rozpatrywać konkretne mieszkania pod względem dojazdu do obecnej pracy (Skierniewicka) i ewentualnie pod względem dojazdu na Postępu
w tej cenie po 2 stronie Wisły można mieć kawalerkę 30 m2 z garażem, w niezłym blokuBonczek - Czw 10 Lut, 2011 PieQt niekoniecznie po 2 stronie Wisły
Ja mam na Bemowie ~45m2, dwa pokoje, garaż za mniej niż Cartoon określił, wzięte normalnie z ogłoszenia