saxorulez - Nie 13 Lut, 2011 o kurde zajebisty... serio.leon - Nie 13 Lut, 2011 no dokładnie.. kolesie ogarniają straszliwie tylko cena powala
Drone masz wogóle sprzęt do zabawy w kręcenie ?
Stacho jak założę swój temat to na sie w nim przypomnij Drone - Nie 13 Lut, 2011
leon napisał/a:
no dokładnie.. kolesie ogarniają straszliwie tylko cena powala
Drone masz wogóle sprzęt do zabawy w kręcenie ?
Już dzisiaj dawałem odpowiedź, tylko zamiast "Wyślij", dałem "Podgląd".
Napisałem niezły eleborat, którego już powtarzał nie będę
Cena 14tyś jest za taki efekt jaki był na vimeo. Nie są dla mnie konkurencją, bo ja czegoś takiego nie oferuję, ani nie oferuję takiej ceny. Do mnie przyjdą inni chętni.
Szukałem dzisiaj lustrzanki po allegro i na jednej z aukcji, kolo dał linka do tych zdjęć które to niby były robione sprzedawanym aparatem
Sorry, takie zdjęcia robię małpką na wakacjach, a i tak czasem nawet taką małpką próbuję pobawić się głębią ostrości, czy udziwnić pozy.
A jednak taki gość też ma klientele.
Mam kamerę kręcącą w HD, nie jakąś najtańszą, ale zdecydowanie nie do kręcenia wesel.
Tą kamerą planuje nakręcić ze 2 wesela takie "za free". Jak coś z tego wyjdzie kupię kamerę używaną z lepszym "światłem"
Do obecnej kamerki tak czy siak dokupiłem steadicama. Jak kurier dostarczy, to wybiorę się do jakiegoś kościołą pokręcić. Zobaczę jak to wyjdzie. Dam linka do jakiegoś youtube z mojej kościelnej relacji KarQ - Nie 13 Lut, 2011 Dobra dupa, Bart będzie zadowolony qbica - Nie 13 Lut, 2011 machej, no tak w zeszlym roku brali 13 000zł za jedno dniowe wesele na dwie kamery, jest tez opcja 3 kamerzysty krecącego z wysięgnika. Wczoraj w pracy gadaliśmy właśnie o machejach że strone zmieniaja wiec i ceny pewnie pójdą w góre Pracuje z gostkiem którego czasami zapraszaja do pomocy i krecenia z tego wysięgnika i sam tez ogarnia jakieś wesela na własną ręke w dobrych cenach. Jego filmów nie widziałem ale jak coś znajde to wrzuce was79 - Nie 13 Lut, 2011 najlepsze jest to, że później DVD z tymi filmami (wesela, chrzciny itp.) poniewiera się po domu i nikt tego nie ogląda Drone - Nie 13 Lut, 2011
was79 napisał/a:
najlepsze jest to, że później DVD z tymi filmami (wesela, chrzciny itp.) poniewiera się po domu i nikt tego nie ogląda
Ogląda się, ale za 10 lat.
Ja ze swoją starą jestem 7 kat po ślubie. Ostatnio oglądaliśmy nasze wesele. Z 10% gości się już zawinęła z tego świata
Fajnie sobie przypomnieć takie osoby których już nie ma.
Samemu też się nieco inaczej wyglądało
Bez sensu jest karanie się oglądaniem tego w miesiąc po impreziedzik - Nie 13 Lut, 2011 14tys to spora cena, same ujecia sa technicznie lepsze ze wzgledu na uzycie dslr'a bizon - Nie 13 Lut, 2011 robia wrazenie te produkcje machej.pl PiTT - Nie 13 Lut, 2011 ja yebie jaka nuda ten film
sporo kasy biorą za hd kręcone w stylu wagenwerksów Koto - Nie 13 Lut, 2011 Machej, to jest profeska, kręcili moją studniówkę, ale nie powiem wam jak wyszło bo do tej pory nie miałem odwagi obejrzec Michał - Nie 13 Lut, 2011 jaki dslr kupujesz ?Rasputin - Nie 13 Lut, 2011
Michał napisał/a:
jaki dslr kupujesz ?
Że zapytam, co to jest dslr? Michał - Nie 13 Lut, 2011 aparat
lustrzanka cyfrowa
wczoraj miałem w łapie 5dmkII . Kurwa, kozak. Kawał skurwiela. Podoba mi sie ...dzik - Nie 13 Lut, 2011
Michał napisał/a:
jaki dslr kupujesz ?
Pewnie D90, zly wybor. Brac canona i zalatwi kamere za jednym podejsciem.