Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [p] Czy ma ktoś pożyczyć seryjne sprężyny do sporta ??
bizon - Czw 10 Lut, 2011
Janusz napisał/a:
Cytat:
Janusz, a nie możesz pojeździć te kilkanaście dni bez amorów?
myślałem czy nie wstawić jakich prętów czy coś.. ale stwierdziłem ze jeszcze sobie coś uszkodzę
w hameryce mowi sie tubajfory. znaczy spawasz profile 2 na 4 incze i masz zawias mega sport WuRC - Czw 10 Lut, 2011 Janusz, jakby co to ja mam moje stare amory ze Sporta, mogę pożyczyć, bo co prawda miałem je założyć tymczasowo do siebie bo też mi wyżygało "nowe" (te są suche przynajmniej), ale tydzień różnicy mi nie robi.Janusz - Czw 10 Lut, 2011
WuRC napisał/a:
Janusz, jakby co to ja mam moje stare amory ze Sporta, mogę pożyczyć, bo co prawda miałem je założyć tymczasowo do siebie bo też mi wyżygało "nowe" (te są suche przynajmniej), ale tydzień różnicy mi nie robi.
no ale Ty swoje tez bedziesz na gware oddawał ?? to Ty nie musisz tak jak ja TY jedziesz do panów Z aso oni pooglądają.. napiszą do renault polska, i jak CI uznają to dostaniesz nowe ja im swoje muszę wysłacc uprzednio robiac sciezke, bo jakb ym miał do nich jechać to musiałbym zmieniać sprężyny.. a to jest kuuuupa roboty więcej bo cały przód bym musiał ściągać. To chyba ze najpierw ogarniesz sobie reklamacje, a potem na spokojnie pożyczysz mi ??WuRC - Czw 10 Lut, 2011
Janusz napisał/a:
no ale Ty swoje tez bedziesz na gware oddawał ?
Niestety nie, nie mam kwitów na te amory. Poprzedni właściciel założył je pół roku temu, ale zgubił fakturę
Chcesz przód czy tył ? Bo mam takie i takie Janusz - Czw 10 Lut, 2011
WuRC napisał/a:
Chcesz przód czy tył ? Bo mam takie i takie
potrzebuje tył, to w takim razie przełóż sobie te lepsze a mi pożycz te gorsze bo ja sie boje ze "tydzien" się może przeciągnąć Jakarti - Czw 10 Lut, 2011 ja mialem do c2 ale nieseryjne i oddalem z samochodem.