Cassis - Nie 20 Lut, 2011 KarQ, nie wiedziałem kiedy Carlose kupił mazdę i zadałem pytanie które nie było skierowane do Ciebie.
carlose,Wrzucone na forum KRC.iQ - Nie 20 Lut, 2011 Przestancie sie juz spinac
Szkoda auta Carlose, oby sie znalazlo w jednym kawalku!Vlodarsky - Nie 20 Lut, 2011 jak wiedza, ze to mps to raczej ktos ma papier a potrzebowal bude. Jak nie wiedza to czekamy az wyplynie na allegro. Wspolczuje carlose...KarQ - Nie 20 Lut, 2011 otóż to.
Obstawiam jednak świadomą wędkę MPSa.Mick - Nie 20 Lut, 2011 współczuje Carol, tymbardziej, że kupiłeś na prawdę dobry i zdrowy egzemplarz...
Tak jak radzą koledzy, szukaj już sobie innego modelu, bo marne szanse na znalezienie Twojego..kamil - Nie 20 Lut, 2011 wypłynie, w częściach na allegro albo na giełdzie w Słomczynie.
Case znajomego, co zamówił na giełdzie lusterko i jakieś elementy do ibizy. W tygodniu mu ukradli samochód. W niedziele pojechał na giełdę przeprosić handlarza, że nie może odebrać części po czym okazało się, że drzwi od jego samochodu stały u tego handlarza Jakarti - Nie 20 Lut, 2011 ech Carlito..
trzymaj sie chlopie i coz wiecej.. idz sie napij , wez Kale na spacer i poszukaj jutro nowego autka. straszna lipa.. dobrze, ze AC bylo, przynajmniej cos z tego bedzie..
powodzenia!!carlose - Nie 20 Lut, 2011 nie wiem co o tym myśleć, ponieważ mps-ow nie ma duzo na naszych drogach więc szczerze trudno mi tutaj analizować dlaczego, dla kogo itd..
mam nadzieje że ten który się odważył spali się w piekle Bonczek - Nie 20 Lut, 2011 Przekładka gratów do gołej budy. Lipa, dobrze, że miałeś AC.carlose - Nie 20 Lut, 2011 ale i tak jestem wkuurwiony, wiecie.. człowiek szuka, szuka, oszczędza, oszczędza.. a tu jakiś pedał w ciągu paru minut zabiera Ci tak jakby to było jego Barejka - Nie 20 Lut, 2011 Jako ciekawostke powiem tak przygode. Mojemu ziomkowi zajumali z garazu, zamkniety przy samej chalupie motor BWM. Nie najnowszy, taki bardziej turystyczny z dwoma malymi koszami z tylu. Dal ogloszenia na lokalnym forum, kolejnego wieczoru mimo ze mialem duzo promili we krwi poznalem ten motocykl po tych wlasnie koszach. Kolejnego dnia motocykl namierzony zostal w okolicy siedlec, nie spodziewanie zajeachano mu droge, koles nie wiedzial co zrobic zjechal do rowu i tym wlasnie sposobem motocykl sie odnalazl, jedyne co ucierpialo to te dwa kufry ktorych juz nie bylo. Ogolnie zlodziej nie byl zbyt inteligenty skoro jezdzil tym motorem po 80tysiecznym miescie, zwlaszcza ze takich motorow u mnie w miescie jest 2. Mial duzo szczescia ze znalazl bo motor nie byl ubezpieczony. Mysle ze w przypadku MPS to tylko kwestia dni, tygodni i gdzies wyplynie, ktos zauwazy na ulicy lub element szczeegolny gdzies na aukcji no chyba ze jak ktos wspomnial auto mialo juz wczesniej klientacarlose - Nie 20 Lut, 2011 jeżeli został skradziony od tak.. to masz racje, bo jest tego bardzo mało a czerwonych prawie wogóle nie widać, ale jeżeli było to zlecenie to już pozamiatanemartin.h - Nie 20 Lut, 2011 Panowie, na zlecenie to się kradnie Maybachy, Ferrari, wypasione S-klasy i BMW. Mało prawdopodobne aby ktoś ukradł na zlecenie Mazdę 3. Fura poszła albo na części albo jakiś małolat chciał się przejechać i się znajdzie w najbliższym czasie czego Ci carlose życzę wasq - Nie 20 Lut, 2011 kumplowi ostatnio dziabneli acorda szczescie mial takie ze jego kuzyn widzial jak auto odjezdza spod domu a wszyscy siedza w domu
wiec na szybko ruszyli w kierunku gdzie auto pojechalo
po 4-5 km auto stalo jakby nigdy nic zaparkowane na osiedlu domkow jednorodzinnych kolo domu zamkniete nawet sladu wlamu nie bylo
zadzwonili po policje przyjechali i wtedy policeman powiedzial ze to standardowa procedura jada niedaleko "porzucaja" fure czekaja 15-20-30 minut jak sie nikt nie zjawi tzn ze fura nie ma ukrytego gps-a itd... i na spokojnie jada w miejsce docelowe
coprawda minelo juz sporo czasu ale poszukaj po okolicyPiTT - Nie 20 Lut, 2011 właśnie Karol, też słyszałem o takiej opcji
auto może być zaparkowane kilka ulic dalej, może warto zrobić wieczorny objazd po wszystkich zakątkach woli z pominięciem stref płatnego parkowania
tam masz pełno tych uliczek