Pewnie BB za mało na tym zarobił i teraz zmiana planów
No nie zupełnie... Boruta wcale nie chciał pucharu Clio i został niejako do niego zmuszony... Boruta od razu chciał robic puchar Twingo R1 i R2 ale po części wymusili na nim żeby wcześniej zrobił puchar Clio
Moze i tak, nie wnikam. Wkoorwia mnie tylko fakt ze oni biora za wypozyczenie rajdowki tyle ze glowa boli....CHRZANEK - Czw 10 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
Wkoorwia mnie tylko fakt ze oni biora za wypozyczenie rajdowki tyle ze glowa boli.
Masz 100% racjiBad-i - Czw 10 Mar, 2011
CHRZANEK napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Wkoorwia mnie tylko fakt ze oni biora za wypozyczenie rajdowki tyle ze glowa boli.
Masz 100% racji
Ty też, w sumie to ze jaj mam racje to nie dziwi.....GeKo - Czw 10 Mar, 2011 to od ilu boli głowa?Bad-i - Czw 10 Mar, 2011
GeKo napisał/a:
to od ilu boli głowa?
od 14.000 netto za rajd martin.h - Czw 10 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
GeKo napisał/a:
to od ilu boli głowa?
od 14.000 netto za rajd
Skąd ta cena??? Za Ragnottiego i RPP krzyczy ok. 4k zł Bad-i - Czw 10 Mar, 2011
martin.h napisał/a:
Bad-i napisał/a:
GeKo napisał/a:
to od ilu boli głowa?
od 14.000 netto za rajd
Skąd ta cena??? Za Ragnottiego i RPP krzyczy ok. 4k zł
ehhehe to ja poprosze o taka cene (w takim razie nie wiem po co trzymam puga )
p.s. przeczytałeś calą umowę najmu??Jaco - Pią 11 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
GeKo napisał/a:
to od ilu boli głowa?
od 14.000 netto za rajd
W jakiej spec. takie clio ?qbus - Pią 11 Mar, 2011
martin.h napisał/a:
Bad-i napisał/a:
GeKo napisał/a:
to od ilu boli głowa?
od 14.000 netto za rajd
Skąd ta cena??? Za Ragnottiego i RPP krzyczy ok. 4k zł
X lat temu Meresinki krzyczal sobie za runde pzm 6-7 tys plus opony plus kaucja ktorej napewno nie odzyskales
Szafraniec jak przestal jedzic autem od Boruty to mowil ze 206 od Majka ma pół taniej... to musiałby go miec za 2k? Bad-i - Pią 11 Mar, 2011 ale nie ma co wogole gadac, za 4 tysie to nie wynajmiesz nawet 206ki.
Z tego co pamietam to Lanos bylo za 3, 106/saxo za 3.5-4, clio zaczynalo sie od 7 itd.....martin.h - Pią 11 Mar, 2011 Panowie, a te ceny co podajecie są z oponami i paliwem?106 - Pią 11 Mar, 2011 i cateringiemJanusz - Pią 11 Mar, 2011
Cytat:
i cateringiem
i laska gratisBad-i - Pią 11 Mar, 2011
martin.h napisał/a:
Panowie, a te ceny co podajecie są z oponami i paliwem?
z jednym kompletem uzywek (i chyba dwoma zapasami)
Paliwo tez (ale nie przesadzajmy paliwa na rajd to idzie za 200 pln)Anonymous - Pią 11 Mar, 2011 gdyby ktos chciał sobie pojezdzic rwd to tu jest niezła oferta-to 318is jest naprawde szybkie-czołówka "bmw challenge"
http://ffrent.pl/strona%20w%20budowie.htm