kubas - Pon 07 Mar, 2011 omg tylko nie pokrowce koma600 - Pon 07 Mar, 2011 jarek ale z ciebie kombinatorBad-i - Pon 07 Mar, 2011 kompletnie nie rozumiem zachwytu czarna podsufitka. Jak uslyszalem ile za to ludzie doplacaja to juz sie zalamalem.
Rozumiem np miec kremowa skore w czarnym Lexie (tak po calosci) to jest to wtedy bajer. Ale czarna super hiper (i do tego w pizdu droga) czarna materialowa okladzina w BMW (M pakiet) jest przerazajaca Jaco - Pon 07 Mar, 2011
jarek-malopolska napisał/a:
nie chce jej obszywac tylko chciałem kupić zwykłe czarne pokrowce materiałowe
qbica - Pon 07 Mar, 2011 Jarek, kup z płomieniami, bedzię szybszy jarek-malopolska - Pon 07 Mar, 2011
kubas napisał/a:
omg tylko nie pokrowce
Jaco napisał/a:
jarek-malopolska napisał/a:
nie chce jej obszywac tylko chciałem kupić zwykłe czarne pokrowce materiałowe
chetnie poczytam o jakieś alternatywie.. nie chce obszywac kanapy bo jesli kiedys bede sprzedawał auto to watpie ze z fotelami jakie mam obecnie, raczej z seryjnymi, a srednio bedzie wygladac z przodu seria tapicerka + kanapa obszyta na czarno...martin.h - Pon 07 Mar, 2011 Ja Jarka rozumiem, pokrowce są super, ale ja bym poszedł w takie http://allegro.pl/hit-fut...1494518106.html
PS: Wybieramy pokrowce dla Jarka Bad-i - Pon 07 Mar, 2011 Prosze
znając życie zaraz pojawi się eM jarek-malopolska - Pon 07 Mar, 2011 heheh te recaro sa profi
jutro jednak podjade dowiedzieć sie tam gdzie robiłem przód fotele, ile takim samym materiałem tył kanapa, bo przeciez jeszcze kurfa boczki wprzednich drzwiach jak by sie nie dało zrobić całych plastikowych tak jak z tyłu Konrad - Pon 07 Mar, 2011 Jarek cały czarny pokrowiec na tył mają ztcp SENA Tattoo, każdy market ok. 50zł.
Przynajmniej tak mi się kojarzy jak przepakowywałem do innego opakowania.martin.h - Pon 07 Mar, 2011 A nie lepiej to wszystko machnąć czarną olejną?Jaco - Wto 08 Mar, 2011 http://www.semtex24.com/?...ory=116&pid=134 te są takie rasowe
Jarek dla mnie pokrowce w samochodzie to pomyłka, lepiej zostawić jak jest niż przekombinować...martin.h - Wto 08 Mar, 2011 Jaco, teraz pokrowce, później kołpaki, zmierzamy w dobrym kierunku kubas - Wto 08 Mar, 2011 ja bym założył czarną kanapę ze 106 rallye proste