chcę słuchać muzyki z płyty to idę i ją kupuję do sklepu..ja jebie to takie trudne do zrozumienia..
Ale ja robię dokładnie tak samo, tylko że jak czasem pytam o jakąś płytę to jej po prostu nie ma. Przykład: Brian Jonestawn Massacre, w Polsce nie kupisz ich płyt, nawet na allegro (mówię o CD).Jacek - Śro 23 Lut, 2011 widzę że wykasowałeś część posta więc dodam że ja nigdy prądu nie kradłem a przyznanie się do tego bez skruchy świadczy o Twoim charakterze pojebaJanusz - Śro 23 Lut, 2011 litosci!!!!CHRZANEK - Śro 23 Lut, 2011 +1was79 - Śro 23 Lut, 2011 Miałem sąsiada pajęczarza.
W sumie fajny gość, wyciągałem go z drugim sąsiadem z rowu jak był nayebany, budziłem go jak zasnął nayebany pod domem w dresie adidasa w zimie. W końcu, ktoś tam z rodziny przytragał mu z Ukrainy alkohol metylowy i oczywiście się nim nayebał - tym razem po raz ostatni bizon - Śro 23 Lut, 2011 na amazonie maja naprawde niezle zasoby, choc trudno mi powiedziec, czy maja tez wszystkie biale kruki i zielone mewy. i ceny dobre. no chyba, ze ktos musi miec pcm lub inne hd.saxorulez - Śro 23 Lut, 2011 zgadza sie - Amazon daje radem ja kupujhje tam książki których nie ma w PL
proponuję napiszmy coś związanego z motoryzacją..ja np. jak jadę 100km./h na ograniczeniu do 90km.h nie zgłaszam się dobrowolnie na policję żeby zapłacić mandat? czy okradam państwo?
i nie bronię tutaj tych co mają cd na mp3, bo wiem jaka radocha jest mieć oryginalny krążek, z książeczką itp CHRZANEK - Śro 23 Lut, 2011 pP - twój post jest:
a) Bez sensu
b) Nie na temat
c) Nic nie wnosi do dotychczasowej dyskusji
d) Narusza przekonania religijne niektórych użytkowników forum
e) Jest niespójny logicznie
f) Świadczy o twojej antypaństwowej postawie
g) Stanowi dowód że jesteś drogowym bandytą.
PS: pP nie wiem czy wiesz, ale w czasie II wojny światowej, niemcy używali Frampola jako tarczy.martin.h - Śro 23 Lut, 2011