dobra panowie organizowac sie na sobote bedzie mozna sie spotkac i wypic browara na STARÓWCE
eee do wawy mi sie nie chce jechać
bedziesz sam?? czy będziesz miał ze sobą jakieś ładne towarzystwo ??zefir - Czw 24 Lut, 2011 jade z moja Asia Janusz - Czw 24 Lut, 2011 czyli da rade coś wyrwać?? może się pojawię zefir - Czw 24 Lut, 2011 wiec tak numero do mnie to 600-835-767, dajcie znac co i jak, tak czy siak bede wlazil na forum
pozdro!!zefir - Czw 24 Lut, 2011 ja zaraz startuje bo jeszcze mam jeden punkt do odwiedzenia, i mam nadzieje ze sie w sobote zobaczymy
pozzdrooooTomcat - Czw 24 Lut, 2011 Karwa Janusz, ja od sylwestra też niewiele piłem, więc dwa duże browce zrobią ze mnie wiatrak. Czyli że jak pójdziemy na happy hours to jest szansa zamknąć się w 20 zł na dwóch
Ziomy krakowskie ! Ogarniać się i zrobimy ustawkę w sobotę koło 18-19. Jak nie na picie, to chociaż jakiegoś hamburgjera zjemy wspólnie. Pobrandzlujemy się autami i tak dalej...Loko - Czw 24 Lut, 2011 W to brandzlowanie to bym chętnie wszedł, ale niestety mnie nie ma w tym terminie. Jacek - Czw 24 Lut, 2011 hahah, zaczyna się
wpadaj wpadaj, o której będziesz?
a potem...karwa jednak nie dam rady....bo
czytam forum
zefir - Czw 24 Lut, 2011 dobra dziewczyny nie klocic sie kto bedzie bardziej pijany
mozna umowic sie na hamburgiera, piwko i tyle
jak cos zawsze mozna zrobic flache na placu! albo w parku
tudziez isc pogibac sie przy barze do lokalu
bez odbioru!Janusz - Czw 24 Lut, 2011
Tomcat napisał/a:
Ziomy krakowskie ! Ogarniać się i zrobimy ustawkę w sobotę koło 18-19.
eeee a o 15 by nie można było:D bo karwa do 14 muszę byc w kraku i potem musiałbym sie gdzieś pałętać do 19 Ryba - Czw 24 Lut, 2011 Zefir, wiesz już gdzie nocujesz ?Cassis - Czw 24 Lut, 2011
Ryba napisał/a:
Zefir, wiesz już gdzie nocujesz ?
U Tomcata pod kołderką! fydi - Czw 24 Lut, 2011
Cassis napisał/a:
Ryba napisał/a:
Zefir, wiesz już gdzie nocujesz ?
U Tomcata pod kołderką!
Tomcat strasznie się wierci, więc lepiej idź na kanapę.zefir - Czw 24 Lut, 2011 Monopol jazz hotel bodajze, a co??Cassis - Czw 24 Lut, 2011