To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - BMW M5 E39

k-mart - Pią 25 Lut, 2011

Jak nie lubie suv'ow, to touareg jest jedynym ze wszystkich ktory mi sie podoba.

Z tego co przeocznie czytalem o nowym touareg i cayennie, wynika z tego, ze technicznie i elektronicznie siedzi w nich to samo.

Anonymous - Pią 25 Lut, 2011

k-mart napisał/a:
to touareg jest jedynym ze wszystkich ktory mi sie podoba.

Nieprawda ! Hjujdaj ix35 !

Walle - Pią 25 Lut, 2011

dzik napisał/a:
Franek napisał/a:

A tak szczerze, to znam opinie 2 właścicieli, i każdy mówi że silnik jest za mocny do tego auta, bo ciągle coś się mieli lub ukręca.

Ja jednego, samochod czesto sie serwisuje i czesto pojawiaja sie drogie niespodzianki. Sam silnik strasznego przeciagu nie robi, dostaje baty od 540i w automacie.

Walle napisał/a:

Tłumik końcowy 5.400 zł (za dwa - lewy i prawy) i 3.230 zł

To sa przykre, drogie niespodzianki. Zamiennikow brak, chyba ze bawic sie w nierdzewkowy komorowy.

Myślę, że spokojnie robiony na zamówienie byłby tańszy.

PiTT - Pią 25 Lut, 2011

Czesio napisał/a:
k-mart napisał/a:
to touareg jest jedynym ze wszystkich ktory mi sie podoba.

Nieprawda ! Hjujdaj ix35 !

może z zew. jeszcze ujdzie
oglądałem dzisiaj takiego w środku... tragedia, plastik jak w tanich chińskich zabawkach
zakładam że kia sportage też nie wiele odbiega od jakości hyundaia
nie wiem jak sobie trzeba tłumaczyć mizerną jakość materiałów... zwyczajnie wnętrze jest mega słabe, ale za rozsądne pieniądze i tyle, nie ma co czarować i pi@rdolić farmazony o jakości na przeciętnym poziomie :D

PiTT - Pią 25 Lut, 2011

jaram się jak prawiczek w burdelu

czarny, szary, niebieski... wszystkie kolory piękne :]

Anonymous - Pią 25 Lut, 2011

namówiliscie mnie,w maju kupuje M5!!!!!! ;D
martin.h - Pią 25 Lut, 2011

PiTT, dlaczego kupiłeś Lexa, a nie M5 ? :>
Jakarti - Pią 25 Lut, 2011

bo miał kupić kombi :rotfl: :rotfl: a jak wiemy kombi m5 nie ma :D
Bart - Pią 25 Lut, 2011

do mnie jakoś M5 e39 nie przemawia, niby jest szybkie, skuteczne i w ogóle, ale jakoś... sam nie wiem. Wolałbym F430 ;D
martin.h - Pią 25 Lut, 2011

Bart napisał/a:
do mnie jakoś M5 e39 nie przemawia, niby jest szybkie, skuteczne i w ogóle, ale jakoś... sam nie wiem. Wolałbym F430 ;D

Ja bym wolał Testarossę :faja:

budzik - Pią 25 Lut, 2011

m5e39 po FL, rocznik 2002/3, w zajebistej konfikuracji kolorystycznej i pełym wyposażeniu - bajka ;D
Jaco - Pią 25 Lut, 2011

martin.h napisał/a:
Bart napisał/a:

Ja bym wolał Testarossę :faja:

Ja bym wolał F40 :faja:

Bart - Pią 25 Lut, 2011

F40 i testarossa to raczej takie obiekty muzealne do trzymania w garażu, moja propozycja jest bardziej "na codzień" :rotfl:
Janusz - Pią 25 Lut, 2011

PiTT napisał/a:
jaram się jak prawiczek w burdelu

na tej feldze z e60 słabo wyglada... oryginał... + kolor ciemny niebieski/granatowy.... mistrz :D
http://bmw.resmoto.com/op...w_e39_m5_03.jpg

zefir - Pią 25 Lut, 2011

Bart napisał/a:
F40 i testarossa to raczej takie obiekty muzealne do trzymania w garażu, moja propozycja jest bardziej "na codzień" :rotfl:

+1

p.s. burgery w hard rock cafe są wykurwiste ;)