widać, że to jakiś grubszy projekt.k-mart - Pon 28 Lut, 2011 Konkretny wydech z nierdzewki a la MG.
Z czego to silnik 2.4D, stary transit?Bart - Pon 28 Lut, 2011 może to motor z Andorii, pod koniec produkcji żuka montowany był fabrycznie.
Późniejsza ewolucja tego silnika, z turbo lub bez, napędzała lubliny Barejka - Pon 28 Lut, 2011
Bart napisał/a:
Późniejsza ewolucja tego silnika, z turbo lub bez, napędzała lubliny
skutkiem ubocznym byl gwizd i swist przy pewnych obrotach k-mart - Pon 28 Lut, 2011
Barejka napisał/a:
Bart napisał/a:
Późniejsza ewolucja tego silnika, z turbo lub bez, napędzała lubliny
skutkiem ubocznym byl gwizd i swist przy pewnych obrotach
Nie koniecznie ubocznym: niektorzy wiele placa by miec takie efekty! Anonymous - Pon 28 Lut, 2011 o nie na Lublina 3 nie będziecie mi wjeżdżać . Moi rodzice miel na firmę izotermę i był nim mistrz swieżynka malinka z salonu super baczki kręcił !WuRC - Wto 01 Mar, 2011
206 Gti napisał/a:
Nawiązania do F1 są ewidentne
Bez dwóch zdań !
k-mart - Śro 02 Mar, 2011 masakra jak pieknie tak skrzynia chodzi!Jakarti - Śro 02 Mar, 2011 jezzdilem troche takim 1.8
auto dosc komfortowe, fajny dupowoz jak na F1
niestety psuł sie strasznie, jadł tony oleju, zawias jak stara kanapa na wielkich sprzezynach, zadnej sztywnosci.Drone - Pią 04 Mar, 2011 Temat postu: Re: FIAT Stilo 2.4 20V AbarthHaha.
Stilo Abarth pochodzi z okresu, kiedy Fiat nie miał żadnego sensownego silnika benzynowego
Gdzieś wyczytałem że panewki w tym 2.4 są takie same jak w Uno 1.0
Skrzynia pomyłka. Później Fiat się z niej wycofał i oferował Stilo GT, czyli nadal 2.4 ale z manualem.
To nigdy nie był hh i chyba nie miał być. Dosyć miękko zestrojone zawieszenie.
Dobre auto dla kogoś kto szuka jako takich osiągów połączonych z wygodą.
5 garów ładnie gada.
Wykonanie niestety wyszło deko słabe k-mart - Pią 04 Mar, 2011 Kurcze, troch sie pogubilem w Waszych postach.
Nie rozumiem dlaczego kazdy mi go odradza.Jakarti - Nie 06 Mar, 2011 z zawiści
nikt nie chce zebys mial lepszą fure