Mick - Wto 01 Mar, 2011 szkoda gadać, generalnie samochód jest już w dobrych rękach..
A samochód kupiony w Czechach przez naszą koleżankę a my od niej k-mart - Wto 01 Mar, 2011 A to spoko, myslalem ze z jakiegos komisu.CHRZANEK - Wto 01 Mar, 2011
Barejka napisał/a:
ale Mick, ma jajca na karku
Biedny...
W tym roku oddam 1% dla Micka, na operację...Janusz - Wto 01 Mar, 2011
CHRZANEK napisał/a:
Biedny...
karczycho musiało bolec Stf - Wto 01 Mar, 2011
Mick napisał/a:
Z tego miejsca bardzo chciałbym podziękować Bonczkowi, za jego wkład w dzisiejsze odebranie samochodu z warsztatu F.K. AUTO z ulicy Grzybowskiej 51/53. Samochód został oddany dopiero po interwencji policji...
grubo. opisz co i jak.bizon - Wto 01 Mar, 2011 ja juz tak kiedys odzyskiwalem samochod, okazalo sie, ze mechanik sobie nim wybrzeze zwiedzil, 1.6kkm
w kazdym razie nie zazdroszcze sytuacji. napisz cos wiecej 206 Gti - Wto 01 Mar, 2011 Lud - chce krwi - opisuj!Mick - Wto 01 Mar, 2011 Co tu opisywać, warsztat naprawiał samochód, wymianiali kolejne części bo "to już na pewno jest to - na 100%" i du.pa... wiec dzisiaj przyjechałem odebrać samochód i zawieźć do kogoś, kto zna się na mechanice. Panownie nie powiedzieli mi "sory my nie potrafimy tego naprawić i nie wiemy co jest nie tak" za to powiedzieli "naprawiliśmy prawie w 100% samochód i oczekujemy 400 pln za robocizne + koszt (niepotrzebnie) wymienionych części" - a samochód jak nie odpalał tak nie odpala...
Chciałem się z nimi dogadać - to nie chcieli i zagrozili nie oddaniem samochodu... Przyjecha Angela, a później na wezwanie Policja i samochód został oddany, a że nie jestem świnia to zapłaciliśmy im za części (to oczywiste) oraz ponad połowę robocizny.
Teraz (jest po 23) dostałem SMSa od mechanika, że samochód gotowy do odbioru od 9:00 Bonczek - Śro 02 Mar, 2011 Że też od razu do Gofra nie pojechałeś napisz w końcu co było dzik - Śro 02 Mar, 2011 a ja pomuka nie dostalem Mick - Śro 02 Mar, 2011 była walnięta CEWKA, samochód sprawny z masą nowych niepotrzebnych części
a dziku - DZIĘKI pcs - Śro 02 Mar, 2011 jak ja bym chcial miec auto gdzie za 400zl mozna wymienic mase czesci (w tym robocizna) Mick - Śro 02 Mar, 2011 hehe, 400 to robocizna + części po prostu kup HONDE!!