eee to nuda, myślałem to "w Opór" 206 Gti - Pią 11 Mar, 2011 film czekając na sobotę jest przykry i smutny.Bad-i - Sob 12 Mar, 2011 Skąd Wiesz? - drugi film w ciagu 3 dni z ktorego musialem wyjsc DRAMATkosmita - Sob 12 Mar, 2011 Jeż Jerzy - bardzo spoko
Polska mistrzem Polski !qbus - Sob 12 Mar, 2011 ale faktycznie spoko ze spoko czy tylko spoko? w sensie isc do kina czy wystarczy poczekac na dvd? ;]
bo ostatnio wychodzilem lekko zawiedziony z kina i nie chciał bym tego błędu powtórzyć.bizon - Sob 12 Mar, 2011 obejrzalem czarny czwartek, polecamKenet - Nie 13 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
3. Dzisiaj mlody ma urodziny po obiedzie wzialem go do kina na Piekielna Zemsta 3D - Pani powiedziala ze nie ma ograniczen wiekowych. Heheheheh po 5 minutach juz sie sypali na ekrani, w glowe wbijali zlamany kij baseballowy, pozniej znowu sie stukali
Niestety nie dokonczylem popcornu
pomijam ze ten ostatni film to nie dla dzieci to jeszcze tak denny ze szkoda gadac - i 52 PLN poszlo psu w doope
Potwierdzam, dawno takiej szmiry nie widziałem Franek - Pon 14 Mar, 2011
qbus napisał/a:
ale faktycznie spoko ze spoko czy tylko spoko? w sensie isc do kina czy wystarczy poczekac na dvd? ;]
bo ostatnio wychodzilem lekko zawiedziony z kina i nie chciał bym tego błędu powtórzyć.
Tylko spoko. Dupy nie urywa.k-mart - Śro 16 Mar, 2011 mistrz, polecam
Maciusiowy - Czw 17 Mar, 2011
k-mart napisał/a:
mistrz, polecam
agriii...dobry Russel nie jest złyk-mart - Czw 17 Mar, 2011 chyba najlepszy film ktory widzialem w tym roku.martin.h - Czw 17 Mar, 2011 W takim razie muszę zobaczyć, bardzo lubię filmy z tym aktorem i na razie na żadnym się nie zawiodłem.