Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Wynajmę garaż - Warszawa
Bart - Pią 18 Mar, 2011
M napisał/a:
Warszawa jest ogólnia kaleka jeśli chodzi o archtekturę, wszystko jest postawione na głowie
parę fotek z mojego ostatniego pobytu w stolicy:
Michał - Pią 18 Mar, 2011 MoRToN - Pią 18 Mar, 2011 Anjas masz jescze namiar na te garaże po stófce ?Jakarti - Pią 18 Mar, 2011 teraz Anjas je odnajmuje po 150 anjas - Pią 18 Mar, 2011
Jakarti napisał/a:
teraz Anjas je odnajmuje po 150
co to ja frajer jestem...
... po 300 odnajmuję
a serio, już nie mam. Jeden to był garaż u mojej znajomej, mogę zapytać czy jeszcze aktualny.
Ale szukasz czegoś na przetrzymanie wozu czy na warstat?MoRToN - Śro 23 Mar, 2011 Na trzymanie narzędzi i materiałów głównie (dlatego musi to być bezpieczne m-ce). Coś tam pewnie od czasu do czasu się będzie działo.
Fajnie jak by tam master się zmieścił albo mógł bezpiecznie stać przed.anjas - Śro 23 Mar, 2011
MoRToN napisał/a:
Na trzymanie narzędzi i materiałów głównie (dlatego musi to być bezpieczne m-ce). Coś tam pewnie od czasu do czasu się będzie działo.
Fajnie jak by tam master się zmieścił albo mógł bezpiecznie stać przed.
to Ty magazynu szukasz a nie garażu Bad-i - Śro 23 Mar, 2011 Panowie podpinam sie pod temat, potrzebuje nie duza piwnice z mozliwoscia rozbudowy.....
Zalezy mi zeby miejsce bylo ciche i gdzies na uboczu, musze wpyerdolic tam kilku dluznikow MoRToN - Śro 23 Mar, 2011
anjas napisał/a:
MoRToN napisał/a:
Na trzymanie narzędzi i materiałów głównie (dlatego musi to być bezpieczne m-ce). Coś tam pewnie od czasu do czasu się będzie działo.
Fajnie jak by tam master się zmieścił albo mógł bezpiecznie stać przed.
to Ty magazynu szukasz a nie garażu
No coś pomiędzy Na wynajem przestrzeni magazynowej z prawdziwego zdarzenia mnie chyba jescze nie stać Bart - Śro 23 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
Panowie podpinam sie pod temat, potrzebuje nie duza piwnice z mozliwoscia rozbudowy.....
Zalezy mi zeby miejsce bylo ciche i gdzies na uboczu, musze wpyerdolic tam kilku dluznikow