arssss - Pią 18 Mar, 2011 Francuski kształt ma tu małe znaczenie koła też. Tyle podpowiedzi. arssss - Pią 18 Mar, 2011
kornat napisał/a:
w lewo bo nie widać drzwi z tej strony
tak Bad-i - Pią 18 Mar, 2011
arssss napisał/a:
Francuski kształt ma tu małe znaczenie koła też. Tyle podpowiedzi.
Po pierwsze odpowiedziałem jako pierwszy, po drugie jeżeli byłby Japoński to jechał by w prawo (o ile by nie cofał) arssss - Pią 18 Mar, 2011 Bad-i, Ty na początku miałeś tylko pytanie o to czy japoński czy francuski,a edytowałeś o 1647 a kornat, napisał o 1646 Bad-i - Pią 18 Mar, 2011
arssss napisał/a:
Bad-i, Ty na początku miałeś tylko pytanie o to czy japoński czy francuski,a edytowałeś o 1647 a kornat, napisał o 1646
bzdura - odpowiedziałem pytaniem na pytanie bo to bardzo istotne. Mógł cofaćarssss - Pią 18 Mar, 2011 Dobra jak tak Ci zależy to mogę uznac,że odpowiedziałeś pierwszy Bart - Pią 18 Mar, 2011 moim zdaniem cofa do tyłu!Barejka - Pią 18 Mar, 2011 moim zdaniem jedzie on w strone Bartamisiek86electro - Pią 18 Mar, 2011 ja daje następną
Jest sześć osób i sześć jabłek. Jak zrobić zeby każdy dostał jabłko i jedno zostało w koszyku??Qukie - Pią 18 Mar, 2011 ktoś dostanie jabłko z koszykiem, stare arssss - Sob 19 Mar, 2011 Idziesz sobie drogą. Nagle droga sie rozgałęzia. Jedna prowadzi do celu Twojej podróży,a druga w paszcze smoka:D po środku stoi domek. w domku jest dwóch braci którzy wiedzą która droga jest dobra . Jeden zawsze mówi prawdę drugi zawsze kłamie. Wchodzicie tam i widzicie,ze jest tylko jeden z nich. Możecie mu zadac tylko jedno pytanie. Jakie pytanie musicie mu zadac żeby dowiedziec sie,która droga jest dobra(albo która jest zła)? Nie wiecie którego z braci spotkaliście czy prawdomównego czy kłamcę .M - Sob 19 Mar, 2011 jaką drogę wskaże twój bratanjas - Sob 19 Mar, 2011
M napisał/a:
jaką drogę wskaże twój brat
pytałem brata, nie ma pojęcia...
PGmaster - Sob 19 Mar, 2011
M napisał/a:
jaką drogę wskaże twój brat
Ale skad wiesz na ktorego brata trafisz?anjas - Sob 19 Mar, 2011