1200 za wałki to juz mniej niż cena złomu Jacek - Wto 22 Mar, 2011 na wiosnę każdy marzy chyba o dodatkowych koniach
na kalkulacjach i kilku stronach na forum się kończyBad-i - Wto 22 Mar, 2011
Jacek napisał/a:
na wiosnę każdy marzy chyba o dodatkowych koniach
na kalkulacjach i kilku stronach na forum się kończy
NIe u wszystkich Jacku k-mart - Wto 22 Mar, 2011 Moze lepiej kupic byle jakiego peugeot'a 2.0 zamiast robic z osla swinie?Barejka - Wto 22 Mar, 2011
a K seria nie miala szpery? iQ - Wto 22 Mar, 2011 Te w europie nie Bad-i - Wto 22 Mar, 2011
k-mart napisał/a:
Moze lepiej kupic byle jakiego peugeot'a 2.0 zamiast robic z osla swinie?
a po co? wystarczy dlubnac to co jest i bedzie latalo lepiej niz dlubniete 306kamil - Wto 22 Mar, 2011 moment, moment zacząłem od zawiasu, generalnego porządku z hamulcami, silnikiem, nowe sprzęgło, jakieś bajery w skrzyni, sprzęgło. Wszystko zalane millersem, nowy dolot, belka po regeneracji, teraz wydech jedzie więc akurat co wiosnę to progres.k-mart - Wto 22 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
k-mart napisał/a:
Moze lepiej kupic byle jakiego peugeot'a 2.0 zamiast robic z osla swinie?
a po co? wystarczy dlubnac to co jest i bedzie latalo lepiej niz dlubniete 306
tak tylko sobie napisalem
nie rozumiem juz tuningu (chyba z tego wyroslem), dzisiaj konczy sie dla mnie na zawiasie, ladnej feldze i wydechu. lepiej od razu kupic samochod ktory jedzie tak jak by sie chcialo Bad-i - Wto 22 Mar, 2011
kamil napisał/a:
generalnego porządku z hamulcami
mam nadzieje ze nie zacząłeś od d... strony i założyłeś jedyne słuszne klocki ?
Jakby co to Carbon Lorein tez mam na stanie kamil - Wto 22 Mar, 2011 hahahah, wiedziałem, wiedziałem !martin.h - Wto 22 Mar, 2011
k-mart napisał/a:
nie rozumiem juz tuningu (chyba z tego wyroslem), dzisiaj konczy sie dla mnie na zawiasie, ladnej feldze i wydechu.
Zgadzam się z Tobą w 100% Janusz - Wto 22 Mar, 2011
k-mart napisał/a:
nie rozumiem juz tuningu (chyba z tego wyroslem), dzisiaj konczy sie dla mnie na zawiasie, ladnej feldze i wydechu
dodałbym jeszcze klatke, kubeł i ewentualnie program żeby marchwie sadził k-mart - Wto 22 Mar, 2011
Janusz napisał/a:
odałbym jeszcze klatke, kubeł i ewentualnie program żeby marchwie sadził
wlasnie tego juz nie rozumiem
Chcac startowac o mistrza rajdow FWD europy tak, ale nie wierze juz w takie moje osiagniecia, wiec po huy mi klatka i kubel w samochodzie dopuszczonym do codziennego ruchu
jako dupowoz cos co ma +220KM by dalo sie wyprzedzac po 10 samochodow bez redukcji w trasie i zapinac bezstresownie 250zl po autostradach,
do zabawy jakies r5 za 2000pln, nie musi byc szybkie, byle latalo bokami Barejka - Wto 22 Mar, 2011 Popieram Janusza wrzuc kubel i kiere i czujesz jakbys byl urodzonym rajdowcem i mial conajmniej 35 koni wiecej