Bart - Czw 24 Mar, 2011 jestem zapalonym skuterzystą i motór niespecjalnie jest mi potrzebny, ale gdybym miał jeździć na czymś większym to celował bym w coś w ten deseń (oczywiście made in italy ):
duże supermoto, bardzo podoba mi się aprilia dorsoduro:
albo ducati hypermotard:
jeśli nie supermoto to jakiś naked, ducati monster:
a póki co jeżdżę sobie na moim piaggio skipperze 125 i mi w zupełności wystarcza Ryba - Czw 24 Mar, 2011
mi napisał/a:
bla bla bla
Jak dla mnie do jednej rzeczy - zabawy.
Przejedź się czymś większym, szybszym i potem wróć do tematu.
Cornering motocyklem jest o niebo przyjemniejszy (aczkolwiek oczywiście czasowo wolniejszy, niż samochodem) bo uczestniczy w nim CAŁY CZŁOWIEK, całe ciało się składa i ma wpływ na skręcanie pojazdu a nie jak w przypadku samochodu, same ręce.
discuss.M - Czw 24 Mar, 2011 Mistrz temat.mi - Czw 24 Mar, 2011
Rieju Tango 250: 101kg
Beta ALP 200: 101kg
Gas Gas TXT 250: 67kg
Bart napisał/a:
a póki co jeżdżę sobie na moim piaggio skipperze 125 i mi w zupełności wystarcza
Yeah, right... I później człowiek musi na trasie na czwórce jeździć z baranem...Janusz - Czw 24 Mar, 2011
mi napisał/a:
Gas Gas TXT 250: 67kg
Mi nie porównuj motocykla trialowego, do "turystycznego" supermoto mi - Czw 24 Mar, 2011 nie próbuję nawet, tak tylko rzuciłem dla rozjaśnienia. Dlatego właśnie istotne jest określenie do czego motór ma służyć. O.
Chciałem tu jeszcze wrzucić ciekawostkę w takim razie, dla kogoś, kto nie napina przesadnie i nie musi mieć sprzętu do wygrywania, a oczekuje dobrej zabawy i jakiejś wielofunkcyjności - Beta Alp 125/200:
M - Czw 24 Mar, 2011 Ja jako laik kompletny w temacie chciałbym zadać pytanie dot. proponowanego środka transportu na dojazdy do pracy ale nie skutera. Preferowany naked bike.mi - Czw 24 Mar, 2011 zadaj więc - Ryba pomoże!M - Czw 24 Mar, 2011 zadaję Anonymous - Czw 24 Mar, 2011 Z nakedBików to gs500/bandit , najbardziej popularne i sprawdzonemi - Czw 24 Mar, 2011 ja się nie znam...Ryba - Czw 24 Mar, 2011 Nie znam się na naked.
Do mnie tylko pytania odnośnie supermoto/supersport
I tylko na PM.Jaco - Czw 24 Mar, 2011
M - Czw 24 Mar, 2011 Wygląda jak hebel do drewna Ryba - Czw 24 Mar, 2011 Maciek, a co byś powiedział na SV650 ?
Stosunkowo tani, bezawaryjny MAŁO PALĄCY motor do miasta..