Janusz, nie wtajemniczaj nas w Wasze wieczorne igraszki.
luzz ziom, może kiedyś cie zaprosimy Bart - Śro 25 Maj, 2011 matt - Śro 01 Cze, 2011 kumpel oreintował się w AUTOTEST obok comarchu ( http://autotestserwis.pl/hamownia.html) i powyżej 5 aut jak się zjedziemy to 50 zł pomiar kosztuje, najlepiej wtedy w sobotę się zebrać, jakby była 5tka to można już w tą jechać, wpisywać się:
1. matt
2.
3.
4.
5.Cassis - Śro 01 Cze, 2011 Jakby mi termin spasił to mogę wpaśćvitesse - Śro 01 Cze, 2011 ja jestem dyspozycyjny tez moge jechac tylko tyrkne czy beda umieli dobrze moje auto zhamowac matt - Śro 01 Cze, 2011 Cassis,
Cytat:
najlepiej wtedy w sobotę się zebrać, jakby była 5tka to można już w tą jechać, wpisywać się:
Janusz - Śro 01 Cze, 2011 1.matt
2.janusz
niechce malkoncic, ale dlaczego akurat ta hamownia ?? a nie ta w niepołomicach, albo projekt xs ??Yarko - Śro 01 Cze, 2011 1.matt
2.janusz
3.bulix
4.majer
5.kakenJanusz - Śro 01 Cze, 2011
Yarko napisał/a:
1.matt
2.janusz
3.bulix
4.majer
5.kaken
czekam na potwierdzenie matt - Śro 01 Cze, 2011
Janusz napisał/a:
niechce malkoncic, ale dlaczego akurat ta hamownia ?? a nie ta w niepołomicach, albo projekt xs ??
bo tam kumpel był, dostał taką ofertę, która jest ok no to jedziemy z tematem, 5 aut to nie jest dużo uzbierać
do projectxs z 3 razy dzwoniłem i nikt nie odbiera, niepołomice za daleko Janusz - Śro 01 Cze, 2011
Cytat:
do projectxs z 3 razy dzwoniłem i nikt nie odbiera, niepołomice za daleko
ale ta hamownai ejst sprawdzona ?? bo ten LPG to mnie tak średnio tam zachęca
nie wymyślaj z Niepołomicami i chyba Ade tam ma jakieś wtyki mi - Śro 01 Cze, 2011
matt napisał/a:
do projectxs z 3 razy dzwoniłem i nikt nie odbiera
...czyli bez zmian...matt - Śro 01 Cze, 2011 aktualna lista chętnych:
1. matt - 106 GTi - HH/KRC już trochę mniej
2. Janusz vel Jastrząb - Clio Sport - HH/KRC
3. Cassis - Clio 16v - HH/KRC
4. LordBoss - Citroen HDI 2.0 - KRC
5. ??
co do szczegółów, hamownia czynna od 8 do 13, mniej więcej 2-3 samochody na godzinę czyli w 2 godzinach powinniśmy się zamknąć, to można zacząć np. po 9, chyba ze bedzie wiecej aut ... hamownia wg tego co mówił właściciel jedna z ostanich ewolucji, dolot powietrza sprawny (w project xs jak byliśmy z KRC był zepsuty ), porównywali wynik nowej fabii świeżo po dotarciu z wynikiem jakiejś super hamowni rodem z USA i były prawie identyczne, prosił tylko, żeby auta były sprawne w sensie ustawiona geometria, opony z mięsem, uzupełniony olej itd. bo ponoć różne wynalazki przyjeżdżają, wstępnie rozpoczęlibyśmy od 9 ranomisiek86electro - Śro 01 Cze, 2011
matt napisał/a:
aktualna lista chętnych:
5. misiek86electrovitesse - Śro 01 Cze, 2011 aktualna lista chętnych:
5. misiek86electro