Anonymous - Śro 13 Kwi, 2011 zajebiste żale i zajebiste kółeczka!martin.h - Pon 18 Kwi, 2011 Dzisiaj byłem załatwiać prawo jazdy (moje się kończy niedługo) i jestem pod wrażeniem jak szybko udało mi się wszystko załatwić. U lekarza w niecałą godzinę (łącznie z rejestracją i okulistą), a w urzędzie nie licząc tego, że nie byłem przygotowany i nie miałem ksera aktualnego prawka 10 minut was79 - Wto 19 Kwi, 2011 Może się coś wreszcie zmienia?
Ja też jestem pod wrażeniem biura paszportowego w Katowicach. W piątek wyrabialiśmy paszport córce, zajęło nam to chyba godzinę łacznie ze zrobieniem foto, opłatami, wypisaniem wniosku itd. Po raz pierwszy urzędasy nie podchodzili do sprawy z wyrazami umęczenia na twarzy.Jaco - Wto 19 Kwi, 2011 Miszcz Wyścik to się pochwale...
W tym tygodniu mam okazję popracować przy przeglądzie Radicali SR3 RS przed sezonem
Ogólnie to Angole wymyślili całkiem sprytne autko, które jak się okazuje potrafi wykręcić bardzo dobry czas na torze , a koszty eksploatacyjne są zaskakująco niskie ( na co duży wpływ ma niska masa )..
Grzebanie z tymi furkami to czysta przyjemność i oczywiście nowe doświadczenie oraz wiedza.. szkoda tylko, że nie mam więcej wolnego, ale i tak jest dobrze Bonczek - Wto 19 Kwi, 2011 Jeździłem w tym na prawym - zagina czasoprzestrzeń ten pojazd zefir - Śro 20 Kwi, 2011 karwa wylazlem ze szpitala jestem miszcz zadowolony z obslugi i warunkow
punkcjax2 tez miszcz, laryngolog nie na marne ma tak dobra opinie,polecam!!
dobre znieczulenie tez robi robote, bo jak by mial to robic bez to bym sie obsral i darl na caly szpital was79 - Śro 20 Kwi, 2011 zdrowiej dziadku, ktoś musi napinać w ps Marek23 - Śro 20 Kwi, 2011 Jaco,napisz cos wiecej o tych kosztach,itd...bizon - Śro 20 Kwi, 2011 w sobote polonia bytom gra z widzewem, sie wlasnie dowiedzialem. bym poszedl, ale mam zajecie was79 - Czw 21 Kwi, 2011 - koorvy z biedronki chcieli mnie oszukać, zamiast 12 mineralnych nabili na kasę 72 szt i jeszcze podejrzliwie gapili się czy ich nie schowałem po koszulę,
- mam już dość tematu zakupu piaskownicy, jakim karmi mnie od tygodnia ślubna