To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Zajebiste żale

Anonymous - Śro 13 Kwi, 2011

zajebiste żale i zajebiste kółeczka!
martin.h - Pon 18 Kwi, 2011

Dzisiaj byłem załatwiać prawo jazdy (moje się kończy niedługo) i jestem pod wrażeniem jak szybko udało mi się wszystko załatwić. U lekarza w niecałą godzinę (łącznie z rejestracją i okulistą), a w urzędzie nie licząc tego, że nie byłem przygotowany i nie miałem ksera aktualnego prawka 10 minut xD
was79 - Wto 19 Kwi, 2011

Może się coś wreszcie zmienia?
Ja też jestem pod wrażeniem biura paszportowego w Katowicach. W piątek wyrabialiśmy paszport córce, zajęło nam to chyba godzinę łacznie ze zrobieniem foto, opłatami, wypisaniem wniosku itd. Po raz pierwszy urzędasy nie podchodzili do sprawy z wyrazami umęczenia na twarzy.

Jaco - Wto 19 Kwi, 2011

Miszcz Wyścik :D to się pochwale...

W tym tygodniu mam okazję popracować przy przeglądzie Radicali SR3 RS przed sezonem :faja:

Fotki oczywiście 0,1 piksela

Początki prac:

Uploaded with ImageShack.us

Taki trochę bardziej rozebrany:

I jakieś części:

Ogólnie to Angole wymyślili całkiem sprytne autko, które jak się okazuje potrafi wykręcić bardzo dobry czas na torze , a koszty eksploatacyjne są zaskakująco niskie ( na co duży wpływ ma niska masa )..

Grzebanie z tymi furkami to czysta przyjemność i oczywiście nowe doświadczenie oraz wiedza.. szkoda tylko, że nie mam więcej wolnego, ale i tak jest dobrze :D

Bonczek - Wto 19 Kwi, 2011

Jeździłem w tym na prawym - zagina czasoprzestrzeń ten pojazd xD
zefir - Śro 20 Kwi, 2011

karwa wylazlem ze szpitala :D jestem miszcz zadowolony z obslugi i warunkow :D

punkcjax2 tez miszcz, laryngolog nie na marne ma tak dobra opinie,polecam!!
dobre znieczulenie tez robi robote, bo jak by mial to robic bez to bym sie obsral i darl na caly szpital :D

was79 - Śro 20 Kwi, 2011

zdrowiej dziadku, ktoś musi napinać w ps ;D
Marek23 - Śro 20 Kwi, 2011

Jaco,napisz cos wiecej o tych kosztach,itd...
bizon - Śro 20 Kwi, 2011

w sobote polonia bytom gra z widzewem, sie wlasnie dowiedzialem. bym poszedl, ale mam zajecie :/
was79 - Czw 21 Kwi, 2011

- koorvy z biedronki chcieli mnie oszukać, zamiast 12 mineralnych nabili na kasę 72 szt i jeszcze podejrzliwie gapili się czy ich nie schowałem po koszulę,
- mam już dość tematu zakupu piaskownicy, jakim karmi mnie od tygodnia ślubna :/