GeKo - Pią 15 Kwi, 2011 Ja walczę z gorączką. Anonymous - Pią 15 Kwi, 2011 Mam to samo Bart - Pią 15 Kwi, 2011 też jestem chorawy, ale czy to jest powód żeby nie jechać na trackday?
no kurde, chłopaki ogarnijta się.wasq - Pią 15 Kwi, 2011 to widze qrwa lipa w chuj bedzie ja pierdole zrob czlowieku cos sam i chuj
trudno w 6 aut bedziemybizon - Sob 16 Kwi, 2011 eh, milo, ze ktokolwiek zawital Młody Papież - Sob 16 Kwi, 2011 ?wasq - Sob 16 Kwi, 2011
bizon napisał/a:
eh, milo, ze ktokolwiek zawital
przynajmniej wojny o lap timer nie bylo
jebac to wyjezdzilem sie do upadlego
(szkoda ze niestety dwa razy drozej niz myslalem )Qukie - Sob 16 Kwi, 2011 niestety z 15 aut zrobiło się 5, szkoda, ale przynajmniej można było upalać do woli i to z lap timerem ade - Sob 16 Kwi, 2011 jak czasy?? jaka trasa smigaliscie??michool_vt - Sob 16 Kwi, 2011 tor wogole do czegos jeszcze sie nadaje?
tak przed jutrem jestem zainteresowany bizon - Sob 16 Kwi, 2011 nadaje sie.
wiecej tu http://flic.kr/s/aHsjusBHzhwasq - Sob 16 Kwi, 2011 tor daje rade jeden zakret trzeba brac mocno po wew lub mocno po zew srodkiem lecac lekkim bokiem wyrywa kiere z rak
najgorsze sa pobocza miejsacmi bo sa dosc duuuze dziury
"tarki" hmmm jakie tarki kawalki plyt
ogolnie da rade posmigac
czasy
45,6
48,5
49,5
49,4
trasa standardowa z zawijasamimi - Pon 18 Kwi, 2011
wasq napisał/a:
trasa standardowa z zawijasami
Janusz - Pon 18 Kwi, 2011
mi napisał/a:
wasq napisał/a:
trasa standardowa z zawijasami
chyba chodziło o to ze tam gdzie my lecimy prosto żeby był speed na tym następnym zakręcie, to oni jechali serpentyne tak jak dryfterzy Bart - Pon 18 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
chyba chodziło o to ze tam gdzie my lecimy prosto żeby był speed na tym następnym zakręcie, to oni jechali serpentyne tak jak dryfterzy